Няколко предложения

BG: В този раздел може да предлагате своите идеи свързани с DeviLMu.
EN: In this section you can offer your own ideas about DeviLMu.
Post Reply
PASTET
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 51
Joined: 02 Jan 2015, 13:30
Име: Димитър
Skype: gring0o1
Име в играта: PASTET, fanioX
Guild: Warpath, DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: WeeDy, SourDeezal, Nev3rMore, WraTh, Zerek, WaRSouL, BACKforIT, Thuglife, bLackou7 and some more.
Location: Maina town!
Contact:

Няколко предложения

Post by PASTET » 21 Nov 2019, 12:29

Не съм запознат дали са възможни да се осъществят нещата, но все пак ще предложа някои неща, а вие преценете дали може да се реализират. :)
-Предлагам да се добави Shadow Bug-a, за да може да се вдигат пръстени и пенданти. И ако е възможно също да могат да се вдигат и до +13 в машината? Предлагам това, защото от quest-овете за награда има често рингове и пенданти с хубави опции, но са на +9 и са меко казано безполезни.
===>> Ако не може да се осъществи това, да се измисли някакъв начин да се търгуват тези пръстени/огърлици от quest-а, за някаква скромна сума от кредити в порядъка на 50-100, защото не мисля че някои би ги купил в маркет-а, а и поне не е като да идеш и да ги продадеш в някое NPC. :( Или просто да се сменят тези награди от пръстени/огърлици с други? Например КБ/АРЧ/СТАФ/ЧАСТ ОТ СЕТ и т.н. на +9 с 1-2 опции. :idea:
-Предлагам да се увеличи drop rate-a на Star of Sacred Birth и drop rate-a на рени от нея. (В сайта пише, че от нея също падат, но много рядко съм намирал Star of Sacred Birth и от мятането на 3-4, ми е падало само Zen).

Поздрави! :good:
Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си.

User avatar
Syreith
Admin
Admin
Posts: 62
Joined: 05 Nov 2013, 00:03
Skype: live:Limitless97
Име в играта: Limitless
Location: Elhovo - Las Vegas
Contact:

Re: Няколко предложения

Post by Syreith » 22 Nov 2019, 11:08

Shadow bug няма да бъде добавен. Пръстените и огърлиците далеч не са безполезни, тъй като не влизат в бонуса на сета (Succes rate defense) и стават перфектно за битки. Подсети ме като ме видиш в игра да ти демонстрирам. Опциите и регена на тези предмети е от важност, не левъла им. А относно за рена дропа, може и да го вдигнем със следващия ъпдейт.

Post Reply