Hall OF Fame / Зала на Славата

BG: Тук може да намерите всички новини около DeviL Mu Easy.
EN: Here you can find all news about DeviL Mu Easy.
Locked
User avatar
DeviLMu
Admin
Admin
Posts: 239
Joined: 08 May 2013, 14:48
Име: DeviLMu
Guild: DeviLMu Administrators
Location: DeviLMu
Contact:

Hall OF Fame / Зала на Славата

Post by DeviLMu » 29 Mar 2013, 22:37

Image


Image

Създателя на DevilMU заема почетно място в Залата на Славата. Въпреки, че е познат със своя мързел и нередовност, без него нямаше да четете тези редове и нямаше да играете този сървър. Но възникне ли нещо сериозно, или нещо за тестване, ще видите Damian да кръстосва опашка насам-натам. Ако не беше Damian, нямаше да има DevilMU, DevilMU WarZone, DevilMU MOLTEN и следователно MOLTEN X. Damian е прекарал доста безсънни нощи в оправяне на бъгове, чието решение се равняваше на вашето удоволствие докато играете. Единствения път в който Damian е играл високопрофилен дуел е на R3VOLUTION, където се изправя срещу Enforcer и губи.

Image

Човек с рядък характер, заслужил място в Залата на Славата.Той е един от малкото, дори бих могъл да кажа, че е единственият опълчил се на хора, на
които друг не би могъл. Човек със силна воля и адски желязно търпение, посветил се изцяло на това, което прави и винаги го прави с удоволствие.
Най-вече ще бъде запомнен с това, че винаги е решителен, отзивчив и абсолютно безкомпромисен. Като играч не се е доказал толкова от колкото като човек и бихме казали, че той е пример за всеки един!
Дълбок поклон и на добър Час, "VOLTER"!

Image

Един от най-старите играчи заслужил място в Залата на Славата. Това е една VIP персона, която е направила незабравим дебют в DevilMU за изминалите години игра. Човек, който с удоволствие ви препоръчваме да срещнете, за да видите една класическа игра от него. Доказал се и като добър "Game Master", не само като добър играч, един от малкото, които са получавали титлата "King OF DevilMU", и разбира се, запазил и до сега.
Както всеки един от вас знае, никой не може да играе вечно и все някога времето му идва. Сега настъпи неговото време да се оттегли от играта като човек допринесъл с много. Една от малкото легенди оставили своят отпечатък в историята на DevilMU! След дълго отсъствие се завръща за League of Champions 3, за да защити успешно титлата King Of DeviLMu в оспорван, епичен IronMan Match (23:20) срещу m0ns7era[/color]

[/b]
Image
Flowmotion (also known as Jeyo & Zhivko) е един от най-доминиращите играчи в сървъра, що се отнася до печелене на главни събития и дуели. Играч, който е изиграл огромен брой дуели, но загубите му се броят на пръстите на едната ръка. Контроверсиална фигура, за която са се изказали доста различни неща, но е вън от всякакво съмнение това, че е постигнал много в сървъра. Бива приет в Залата на Славата на 29.12.2013, когато на League Of Champions 2 разбива конкуренцията, като се класира на финал за две реални награди и ги печели и двете с безкомпромисен резултат!

Image
m0ns7era е един от най-старите играчи в сървира, разучил почти всички тънкости на играта и същевременно много труден за побеждаване противник. Винаги позитивен и добронамерен, но същевременно и много сериозен и точен човек. Редовен играч и посетител на големите събития в DeviLMu и след няколко доста добри изяви и победи на Lеаgue of Champions 1 и 2, той удря пика на възможностите си на League Of Champions 3, където избухва със спечелването на две реални награди. Със сигурност един от хората, заслужили най-много да бъдат в Залата на Славата!

Image

Break е известен като един от най-обичаните администратори от новото поколение. Всеотдаен и отговорен към работата си, той създава алтернатива на League of Champions, наречена Prestige и спонсорира събитието с лични средства за реални предметни награди. Нещо, което много малко хора биха направили. Без грам колебание, добре дошъл в Залата на Славата, Break!

Image

-diE- е едно от старите кучета на сървъра, имали изяви и като играчи, и като гейм мастъри. Неговият най-силен период на игра се развива през 2013та година, когато печели Melee Event на първия някога по рода си League of Champions. Въпреки, че губи във финалния индивидуален мач за реална награда той не се отказва и бива редовен участник и помощник-организатор както на League of Champions II, така и на League of Champions III. От нивото, което показва там може спокойно да отсъдим –diE- като един от най-добрите и всеотдайни играчи в DevilMu.

Image

Let’s say ‘Hola’ to our new member, mates! Mannschaft е родом Германия, един от малкото готини и харизматични чужденци, с които си струва да се срещнете и да поговорите. Освен редовните участия и победи на ежедневни PvP събития , Mannschaft взема участие на Leather Cup Tournament и стига на големият финал срещу Fixinity. (...)

Image

Punish е най-старият задържал се и първият някога администратор в историята на DevilMu. Преминал през всеки един период от миналото към настоящето на играта, той е бил и винаги ще бъде неизменна част от екипа.

Image

PASTET a.k.a fanioX e един от най-приятните хора, които може да срещнете в играта. През годините се е доказал не само като колоритен играч, а и като добър Game Master, печелейки подкрепа и уважение от играчи и близки приятели. След дълго отсъствие PASTET се завръща нa League Of Champions IV и играе на върха на възможностите си. Той се представя повече от убедително като печели Master Battle Event и се класира в мач за реална награда..и побеждава! Успява да помогне на отбора си да спечелят Soul Survivors Event, а освен това стига до полуфинал на Last Surviving Event.
Добре дошъл в Залата на Славата, PASTET!

Image

essentiaL е един от най-старите играчи в сървъра. Той е един от малкото успели да получат/спечелят титлата "Battle Master". Освен че е "Battle Master", essentiaL се представя много добре на LOC като печели Double Elimination. Помага на своя Guild да победи в Guild Wars, а също така се представя на високо ниво в Clan Wars Събитието, след което отборът му печели!
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"

Locked