OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

BG: Тук ще намерите всички теми, който не са били в правилните раздели, повтарят с някоя друга тема или просто автора не е прочел правилата.
EN: In this section you will find all the topics which weren't placed in the correct sections,and are repeated with another topic or simply the author hasn't read the rules.
Locked
User avatar
0TBPAT
Member
Member
Posts: 5
Joined: 23 Sep 2014, 20:51
Име: Vasil(OTBPAT)Atanasov
Skype: TpaK_JluBePnyJl
Име в играта: OTBPAT a.k.a LaFerrari
Guild: Guild Master of "JustDoIt"
Най-добър приятел в сървъра: Horror,Flowmotion,Syreith
Soulfly,Divine,VOLTER
Location: Бургас
Contact:

OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by 0TBPAT » 04 Feb 2016, 02:15

Това ще бъде моята лична страница и ще качвам всичко, каквото сметна за необходимо.
Ако не ви изнася, не я посещавайте моля ;)
Началото ми в DevilMu :
След като 1 ден търсех БГ сървър с доста играчи попаднах на DevilMu Easy .Като го видях на пръв поглед ми хареса и за това реших да го изтегля веднага и да почна да го цъкам . Направех си рег. и почнах да ресвам . Никой от моите приятели неиграеше Му и нямаше кой да ми помогни за ресовете и итемите .След като успях да стана 130 рес след 1 седмица си казах , защо да не си купя сет и др. работи от Weba.След като пратих някой др. СМС и си купих необходимите работи , отидох веднага в Арена . Първите дни играех само фънове и ПК-та . След това вече почнах и Випове за щитове и оръжия .
Участие на по - голям Евент :
Първия ми по-голям Евент който играх беше Team Up , след като бях се записал с едно момче и се биехме да загреем за предстоящия евент . Минути преди започването на Евента момчето ми каза , че ще играе с др.човек и аз останах без съотборник . Почнах да питам в началото на Арена кой няма съотборник и видях , че 1 момче също пита (SeVeRaL) и се записахме 2-мата с него . На първия кръг още паднахме , защото аз бях още новак и играхме срещу 2 СМ-та .
Първия ми враг в DevilMu Easy :
Първия ми враг в DevilMu беше _DuReX_ . Когато и да се видехме с него се биехме , дразнехме и т.н.
Първият ми герой в WarZone:
Един ден с 1 френд докато седяхме в нас и аз разглеждах форума се натъкнах на Revolution 3 .Казах си защо пък да не опитам да се докажа в WarZone след като всички легенди играеха там . Бързо попитах Fury дали може да ми прехвърли героя от Easy в WarZone , защото тогава имаше такава тема. Той се сългаси и ми обясни че 2 сета в Easy са 1 в Warzone . За съжаление имах само 1 сет . Но ето че и се престраших да играя ВИП за сет в Easy и успях да победя . Но човека не ми даде сета и започнаха караници , но накрая го даде . .Вече имах 2 сета ,но защото съм лаком и исках да имам герой хем в Easy , хем в WarZone и играх още 1 път ВИП за сет срещу МГ. Знаех че ще загубя , защото немога да се бия срещу МГ-та , но уви победих го . И така бързо казах на Фури да ми прехвърли 2 сета за 1 в WarZone .
Развиването на героя ми в WarZone:
Почнах да си развивам героя и да си правя сета на + 11 .Една седмица след мн. фелове успях да го направя . Отново обаче ме биеха .Един ден реших да опитам сет с DD и Rate . Смених си моя сет за Plate - luck , dd и rate , но пак падах . Почнах да пробвам оръжия и различни статсове и уви успях да намеря подходящата комбинация . Първото ми ПК Евент , което спечелех беше злошстасно , защото успях да победя Soulfly на финал и ме бяха помислили за Speedar . След това почнах все по - усилено да се опитвам да се докажа и да покажа че не съм Хакер . След 1 TeamUp точно преди Revolution 3 паднах още в 1ви кръг .Бях доволен , защото наближаваше Revolution 3 , но нея вечер и най-голяма легенда напусна , човека който го организираше (Fury). Тогава ми стана мн. кофти , защото точно за този евент се подготвех за да мога да се докажа.След 1 месец Випове и фънове , още повече ми стана кофти след като WarZone беше затрит и на негово място дойде Next , но преди точно да се прехвърли на Next сървъра ми беше откраднът и сета .
Завръщането ми в Easy :
След като почетох малко в форума и видях че и Армагедон няма да е в WarZone , ами в Easy и си казах ето, че това е нов шанс просто да се докажа :).И така старата комбинация Магъс и 2 КБ-та и почнах пак да правя випове и фънове в Easy . Този път обаче нещо не беше както трябва.Много повече падах от преди. Една вечер след ПК , ChArShA дойде при мен и ми каза готви се за мача си и аз го попитах какъв мач . Той отговори , че имам мач на Армагедон на евента , в който Евент исках да участвам и желанието ми стана реалност .
Първо постижение :
Ето че Армагедон дойде . Бях позитивно настроен с нова комбинация от сет и оръжия и знаех че ще се получи забавно . Видях си мача и той беше Hexagon Match (Шестоъгълник , подобие на Fatal 4 ) . Видях че трябваше да се бия с хора , които се познавах от WarZone : Soulfly , Crown , SeVeRaL , DevilWish и Ake4i . Беше обявен старта на Армагедон Евента и Чарша ни събра да види кой сме , но липсваше 1 човек , Akechi с който бях в 1 Гилд и с Океана (DevilWish). И с двамата се познавах много добре от WarZone . Дойде и моя мач . Бяхме отново обаче 5 човека.Но в последна минута Акечи се появи . Пожелахме си късмет в Гилд чата и почнахме да се бием . Накрая останах срещу DevilWish и успях да го съборя . Двамата с него бяхме доволни ,защото тогава бяхме големи приятели и сега сме де :D и не ни пукаше кой ще е на 1-во място . Това за мен беше голямо постижение на такъв Евент да се проявя с нещо .
Началото на нов сезон на МУ :
След Армагедон реших да си взема почивка от МУ-то .След няколко месеца почивка реших да се поровя из форума . Видях , че има нов сървър наречен Молтен и реших да се регистрирам , защото беше нов сезон и за първи път щях да играя МУ на нов сезон .Регнах се , дръпнах МУ-то и когато влязох видях много хора , които ги познавах още от WarZone , но не бях ги мяркал в Ийзи .Това става седмица може би преди R3volution . На R3volution бях вече макс и щях за първи път да бъда в сървъра , когато той се провежда . След рево 3 добавиха и годлайк сетовете . Всеки започна да си купува и аз да не остана по назад си взех кантата + рейв . Отначало незнаех какви са най-добрите жълти опций и сийдове и ме биеха много . След време обаче почнах да разбирам коя опция трябва да си сложа и кои сийдове .И така почнах да израствам в Молтен .Първия човек , с който може би се карах постоянно и ужесточено бе SHTSKSM .Един път в кръга на Лоренция забелязох , че 1 summoner бие 1 момче от моята гилда и свалих няколко пъти summonera , защото не му давах да се бъф и се заяждах с него.След няколко минути Стаката влезе онлайн и бях дисканектнат . Когато влязох пак в акаунта си видях , че всичко беше изтрито , всичките ми годлайк итеми и т.н.Тогава и за пръв път се скарах с Стаката ... Бях спрял с МУ-то заради този случай , но един ден ми се преига много МУ и реших да почна всичко наново . Купех отново сет и др. работи и почнах отново да събирам хармони . След 2 - 3 бях тръгнал да събирам хармони , но SHTSKSM ме уби , защото бях му взел 1 път хармонито от БЦ и каза , че щял си го върне . След време като му се измъкнах бях преместен от стаката пак при него и дори почти цялата гилдия беше там и почнаха да ме бият и да ме преместват постоянно при тях . Тогава се скарах и с BrutalMan .Аз излязох от героя си и излязох навън . След като се прибрах продължих с развитието ми по сета и оръжията . С годлайк сета неможех да се проявя с нищо ... След време обаче намалиха жълтата опция и по-добри бяха сокет сетовете , а аз бях купел 1 фул сийд за 70 хармони и го сложех .Оправех си оръжията с най-добрите сийдове и почнах да правя дуели . Както биех , така и падах , но по - трудно.
Първи участия на Revolution:
Беше на Революшън 5 след като имах мачове Team LE vs Team BM и New Star vs Legends и на Рево 6 в Pentagon Match. Първият мач беше загубен от Team BM , но аз поне успях да бия в сблъсъка си в него мач . В др. мач новите звезди паднаха от Легендите и тогава имах честа да се бия срещу Fury and Skaarj . Бях много доволен от Ревото . Но в края на вечерта точно преди да изляза и Стаката съобщи една добра новина и тя беше , че след 2 или 3 седмици ще има отново Revolution WarZone .Новината ме зарадва и се надявах на ново участие .Ето , че дойде и деня , в който беше Рево WarZone и имах участие в първия Pentagon мач .В него мач накрая останах срещу Fr0s7 след като няколко пъти го свалих Стаката ни предложи да ни брои . Бях много близо до победата . Но ето , че сървъра крашна и след 10 мин. влязохме . Леко бях разконцентриран и ето , че фрост ми направи 2 бързи кила и не успях да спечеля мача .Много жалко не успях да направя поне 1 победа на Revolution .След този Революшън отново реших да си дам почивка и се върнах само за Армагедон , който беше след 3 месеца след Revolution WarZone .Там отново загубех мача си срещи Рексар ... Отново след малка почивка реших да се върна и видях , че е излязал и новия пач с новите сийдове , което ми взе вниманието , а пък и предстоеше Революшън 7 .И така аз се завърнах точно в деня на Рево и почнах да правя дуели да вляза в някаква форма , но нямах сийд сет като останалите с перфекти и беше мн. трудно да победя някой без такъв сет ...
Дългоочакваната победа на Revolution:
След 2 загуби на Revolution 5 and Warzone се чудех кога най-после ще победя . На Revolution 7 не взех участие и нямаше да е на него Revolution . След оправяне на нета и оправяне на оръжията и сет почнах да печеля много ПК и Сървайвъри , с което привлякох внимание . И ето , че на Revolution Unlimited получех мач .Надявах се трудно да бия , но мача ми мина като по вода само с 2 умирания от моя страна и никакъв шанс за противниците ми .Дочаках най-накрая първата си победа на Revolution . По-късно взех участие и в Team Crystal vs New Star , в който мач Team Crystal победихме и записах още 1 победа . След 2 седмици предстоеше нов Revolution , в който имах мач с Roxx , но така не се проведе Revolution .
Image
Image
Победи от "Special Event" and "Matches"
Image
След като, ОТВРАТ се доказа като един от най доминиращите играчи в сървъра, и печелеше Евент след Евент получи възможност да играе на едно от най Елитните Събития във който той безкомпромисно разгроми конкуренцията си.
Image
Image
За пореден път ОТВРАТ успя да надвие всички, и да излезе победил във Master PK Event
Image
Image
Не един път доказал се , като добър играч ОТВРАТ успя на елиминара най - много играчи ,като по този начин печели и това му дава още една стъпка напред към "Залата на Славата"
Image
Image
След дълга и ужесточена битка , ОТВРАТ успя да стигне до финала на едно от най - елитните събия , така наречения "Fatal 4 Way Tournament". След като елиминира останалите противници битката прдорължава срещу една от легендите "m0rb1t" който губи със 3:0

Image
Image
Въпреки достигнатите от него постиженя ОТВРАТ продължава да печели все повече и повече мачове , като разгромява кункуренцията си след спечелването на този мач!
Image
"Iron Man Match"
Няколко месеца след това на ОТВРАТ му бе предоставен мач срещу , загубиля от него противник от "Fatal 4 Way " "m0rb1t" във който той отново надделя и спечели със резултат 13:11
Image
"King Of DeviLMu 2012"
Image
"King Of DeviLMu 2014"
Невероятен сблъсък за титлата "King of DeviLMu"

m0rb1t vs. OTBPAT

20 минутен " Iron Man Match "


Дали легендата m0rb1t ще запази титлата си от OTBPAT ?
Дали OTBPAT доказал се, като един от най - колоритните играчи, ще си върне титлата и ще си заслужи място в " Залата на Славата"?
Резултатът от ужесточения двубой за титлата " King of DeviLMu " e:

m0rb1t 25 : 30 OTBPAT

След дълга и успорвана битка и двамата се представиха много добре.
ОTBPAT успя да надвие m0rb1t, като в последните минути го поведе и победи с не голямата разлика от 5 точки.
Така OTBPAT спечели титлата " King of DeviLMu " и наред с всички други негови постижения си заслужи място в " Залата на Славата "
Image
"Member Of JustDoIt"
Image
Achievements:
Game Matser | Elite Member | Guild Master |
Elimination Prison Winner | Downfail Mathc Winner | Gauntlet Match | Fatal4Way Tournament Winner | Melee Event Winner | Supremelee Winner | Iron Man Match Winner | Legends vs. New Stars Winner | Tournament Event | Soul Survivors |
Event Participant | Master PK Event | TeamUp Event Winner | EliteTeam Up Event | Revolution Winner | Special Down Match | King Of DeviLMu 2012 | King Of DeviLMu 2014 | Hall Of Famer

Героя сам по себе си беше слаб когато се опитваше да се прави на мъжкар, но явно научи че уважението не е просто една дума. След като започна да уважава тези около него, дори противниците си, неговата гилдия се превърна в една доминираща сила и всичките му "съгилдийници" го подкрепяха....резултат : OTBPAT беше на съвсем друго ниво и се превърна в един властен и силен BK, печелещ дуели и евенти без много усилия.---- Легендарен играч за сървъра. Един от най-запомнящите се играчи. Действията му говорят по-добре, отколкото думите.OTBPAT се е доказал като един от най-редовните, най-добрите, най-компрометиращите играчи. Печелил е не само много евенти, но и доверието на играчите от обкръжението си.На много хора той е познат като приказлив и закачлив , но много отдавна, този герой беше един от най-активните що се отнасяше за дуели. Легендарен герой, който е един от последните влизащи в Залата на Славата от старото поколение.Доказал се като играч безброй пъти и пример за жива легенда. Собственик на една от най-властните гилдии в миналото на сървъра.Трябва да имате уважение към противника си и макар да се борите за победа, да се молите и той да даде най-доброто от себе си. Колкото по-силен е противника ви, толкова повече сила може да покажете и вие.
Image
Image
ТЕРОР е поредния бързо и лесно запомнящ се играч в DevilMu. Рядко можехте да го видите да говори (пише в случая)...явно защото е искал да остави действията (играта) му да говори за него.----
Image
Image
Без съмнение един от най-известните BK-та в сървъра. Той е редовен и затова се е утвърдил се като добър играч. Ако нямате поне една битка със g0ld3n значи не сте играли достатъчно DevilMu. Получава награда за най-добър мач в първия Tournament Event.
Image
Image
Герой доказал се със адски слаби, нисши предмети. Хората които му се присмиваха, никога няма да разберат, че всъщност той яко ги е изложил, носейки адски глупави непълни предмети, без пръстени, без медальони...
Image
Image
Един от неколцината останали хора, които са играли отдавна DevilMU. Той винаги търси начин да се докаже и в известен смисъл, все още продължава да го прави.
Image
Image
Човека, който угажда на всички, въпреки че при такава виртуална тълпа става трудно на всички. Много отзивчив и грижовен за сървъра, Gladiat0r би бил един от фаворитите от високопоставените лица в сървъра.
Image
Image
Човек, чиято игра се базира главно на доказване по евенти, а не дуели (което е разбираемо, заради класа си).. Едно от най-често чуваните фрази свързани с героя: "Winner is Albanec" и "Първи e Albanec"...тези 2 фрази говорят повече от всяко представяне. Тази фраза дойде отново и на DevilMU
Image
Image
Най-контроверсиалния GM. Усет за евенти и подаване на помощ...за съжаление, на някои подаваше повече ръка отколкото на други. Откакто е премахнат като GM, той не спира играта с него, а го превръща в един от най-силните BK-та
Image
Image
m0ns7era е един от най-старите играчи в сървъра, разучил почти всички тънкости на играта и същевременно много труден за побеждаване противник. Винаги позитивен и добронамерен, но същевременно и много сериозен и точен човек. Редовен играч и посетител на големите събития в DeviLMu и след няколко доста добри изяви и победи на Lеаgue of Champions 1 и 2, той удря пика на възможностите си на League Of Champions 3, където избухва със спечелването на две реални награди. Със сигурност един от хората, заслужили най-много да бъдат в Залата на Славата!
Image
Image
Герой е много точна дума, тъй като SweeTDreaM не се отказваше никога, без значение кой е опонента. Един от хората, които никога не отказваха дуел.. дори след няколко поредни загуби, той се изправяше по-мотивиран отвсякога. Не след дълго го върна на повечето хора, които го победиха в дуели-"реванш" ...стойностен играч, който с времето се научи да побеждава и затова думата СЛАВА му отива и то много.
Image
Тук ще описвам всички резултати които достигна в DeviLMu. И да дори да имам загуби, аз умея да губя ще ги записвам и тях. Това ще е като хронология на мачовете ми, не мисля че е правено преди. Правено е от Skaarj, но само докато стигне до Fury а аз ще си пиша мачовете докато играя!

PASTET
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 45
Joined: 02 Jan 2015, 13:30
Име: Димитър
Skype: gring0o1
Име в играта: PASTET, fanioX
Guild: Warpath, DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: WeeDy, SourDeezal, Nev3rMore, WraTh, Zerek, WaRSouL, BACKforIT, Thuglife, bLackou7 and some more.
Location: Maina town!
Contact:

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by PASTET » 04 Feb 2016, 15:14

Една от най-яките страници във форума.
Браво, Васко! :good: :bravo: :bravo:
Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си.

-sirius-
Member
Member
Posts: 2
Joined: 04 Feb 2016, 15:01
Име: Иван
Име в играта: sirius
Guild: Titans

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by -sirius- » 04 Feb 2016, 15:18

Браво, Васе! Много добра страничка. :good: :good:

User avatar
Sanya
Honorary Member
Honorary Member
Posts: 60
Joined: 23 Jan 2015, 19:47
Име: Sanya
Discord: Sanya#4843
Location: Sofia, Bulgaria

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by Sanya » 04 Jun 2017, 19:09

Я кажи сега от кого от старите легенди открадна тази историята?

Никога не си бил част от всичко това, колкото и да се мъчиш да си присвояваш постиженията на другите :saint:
Image

User avatar
Pride
Regular Member
Regular Member
Posts: 46
Joined: 07 Apr 2017, 01:46
Skype: manchestar_36
Discord: B O#7188
Име в играта: Pharaoh / VodkaTonic ☢
Guild: Ohana ✔️
Най-добър приятел в сървъра: 2Pink1Stnk ✔️
Location: Plovdiv
Contact:

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by Pride » 09 Jun 2017, 02:39

Sanya wrote:Я кажи сега от кого от старите легенди открадна тази историята?

Никога не си бил част от всичко това, колкото и да се мъчиш да си присвояваш постиженията на другите :saint:

Не се заяждам, но ти сигурна ли си че е открадната ? Едва ли си играла по негово време :good: Повечето сега сте нови ..
Image

User avatar
Hill
Regular Member
Regular Member
Posts: 44
Joined: 10 Jul 2016, 18:02
Име: Цветан
Skype: cvetangeorgiev4
Име в играта: SoulBlade & Hill

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by Hill » 09 Jun 2017, 23:59

VodkaTonic го каза! ;)

User avatar
Sanya
Honorary Member
Honorary Member
Posts: 60
Joined: 23 Jan 2015, 19:47
Име: Sanya
Discord: Sanya#4843
Location: Sofia, Bulgaria

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by Sanya » 10 Jun 2017, 09:29

Hill wrote:VodkaTonic го каза! ;)
Hill ти връзка с главния мозък имаш ли или си същия копиращ нууб като OTBPAT?

Айде да не се шегуваме с познанията ми по история на DevilMu само.
Защото, повярвайте ми, колкото и човека да скочите да ме оборвате лично на тази тема, ще берете голям срам.

И понеже явно наистина му се връзвате ще ви разкажа малко и за него, и като личност, и като играч. OTBPAT е запомнен от едно време като копирача с голямо самочувствие, присвояващ си постиженията на другите (с една дума пълен мизерник).
Този човек никога и никъде освен в Easy не е имал постижения. Всъщност даже и в Easy не е бил толкова добър, поради кретевидното управление на администраторите по онова време тук. Знам, че е имал някакви битки за King of DevilMu и че е побеждавал m0rb1t наистина, но на големи евенти организирани на 80% от мен като League of Champions - не е имал победи.

Никога не е бил и в Guild Crystal като за начало. Crystal беше най-добрия guild за всички времена и знам отлично кои бяха неговите членове. Да не говорим, че наскоро OTBPAT се опита и да си го присвои от муле акаунта ми с помощта на Prince (facepalm).
Също така: Никога не е играл WarZone, DevilMu MOLTEN и MuBG.eu. Всъщност имам бледи спомени, че влизаше в MOLTENX за някакви турнири, когато сървъра не беше в разцвета си и пак беше премазван още в първите кръгове. Даже Mortal, който на времето беше най-ебавания човек в сървъра го е мачкал с резултат 10:0.

И като за край, след вашите обидни коментари по мой адрес, ще ви кажа, че тази история с постижения е крадена от бивш, много стар и уважаван от мен играч - azotaa. Ако не ми вярвате направете справка в интернет, има и видео материали ;)

Други съмнения към мен имате ли? Или да вкарвам в коша вече тая безсмислена, крадена страница? :)
Image

User avatar
Punish
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 30
Joined: 26 Dec 2012, 18:33
Име: Петър Андров
Skype: devilmu-punish
Име в играта: Punish
Guild: DeviLMu
Location: София

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by Punish » 10 Jun 2017, 14:33

Аз съм за коша!
В игрите децата за ЛЕВСКИ мечтаят,
За славния ЛЕВСКИ футболен тим.
И старците шапките даже си свалят
пред славния ЛЕВСКИ непобедим!

User avatar
Hill
Regular Member
Regular Member
Posts: 44
Joined: 10 Jul 2016, 18:02
Име: Цветан
Skype: cvetangeorgiev4
Име в играта: SoulBlade & Hill

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by Hill » 10 Jun 2017, 23:59

Гледай сега девойче, не смятам, че можеш да ме наричаш "noob", след като ти специално си получила администраторски права, без да си направила нищо! ( това си е мое лично мнение) Евала, дадени са ти, мога само да ти пожелая успех!
Недей сега ме подхваща на тази тема, че мога да ви хвана почти целия стаф на тема проверки и ВИЕ да станете за срам. Евенти лесно се правят. ;) ( ЗА БОГА, Vision ПРАВЕШЕ ЕВЕНТИ) :D
Както и да е, не се заяждам, а отбелязвам, тъй като разбрах, че си читав човек, а такива хора УВАЖАВАМ!
Да минем на въпроса на тема ОТВАТ:
Щом имаш достатъчно информация, че си присвоява постижения - ЗНАЧИ Е ГЛУПАК, а аз лично се извинявам!
Защо написах предния пост? - Тъй като играх в този сървър не малко, доста истории съм чувал, както и чел из форума за ОТВРАТ.

ПС: Отново ще се повторя - не се заяждам, а отбелязвам! :)

Diaaa
Member
Member
Posts: 7
Joined: 25 May 2017, 23:15

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by Diaaa » 06 Aug 2018, 16:18

Na Sanya i dai samo da plue nishto drugo nqma v tazi kuha tikva :D :D zaedno s vsichki ostanalite stari mazni Admini :D NAI VECHE ZNAE koi :D

User avatar
Sanya
Honorary Member
Honorary Member
Posts: 60
Joined: 23 Jan 2015, 19:47
Име: Sanya
Discord: Sanya#4843
Location: Sofia, Bulgaria

Re: OTBPAT a.k.a JustDoIt Personal Page

Post by Sanya » 16 Aug 2018, 14:34

Diaaa wrote:Na Sanya i dai samo da plue nishto drugo nqma v tazi kuha tikva :D :D zaedno s vsichki ostanalite stari mazni Admini :D NAI VECHE ZNAE koi :D
rip
Image

Locked