Първо,поздравления за темата.Проблема според мен идва от там,че хората в стаф-а не могат да понесат критиките,които са отправени към тях.Причината,заради която сървъра е в това положение в момента е,че ако хората в стаф-а се избираха не по приятелска линия,а по това с какво са допринесли за сървъра и се избираха хора,които да са пример за останалите играчи,положението сега нямаше да е толкова зле.Колектива трябва да е съставен от хора,които са готови да помогнат на сървъра и играчите,а не да го закопават.В стаф-а в момента има лица,които не само,че не могат да си вършат работата,както трябва,а и имат претенции за по-високи ранкове.Хората,които са в колектива трябва да работят в екип,а не при всяка възможност да копаят гроба на другия,поражда се излишно напрежение сред самите гм-та.Няма да назовавам имена,мисля че ще се сетите за кого става на въпрос - не може до вчера да се мазниш на дадени бивши и сегашни гм-та само да може да се намърдаш в колектива и след време да се обърнеш срещу тях и да разправяш на хората,как не могат да си вършат работата,докато самият ти не можеш един евент да направиш както трябва.Кариеристи на играчите не им трябват,трябват им гм-та,които да им помагат и да се вслушват в тях,да спомагат за нормалната игра.
След рестарта на сезона,ако искате хората отново да играят им предложете нещо ново,като за начало може да рекламирате сървъра,да може да се привлекат нови играчи.Имам някои предложения,не знам на вас,а и на играчите как ще се сторят,но ще ги споделя.
1.Може да се добави обещаната от Дамян преди доста време Търг система.В нея играчите ще имат възможност да наддават за различни ф.о. предмети,със например (Рени,стоне,соул,бох+5,дино +11 и др.) Тези предмети могат да се дават на евенти,в момента те не се използват за нищо.
2.Връщане на White Wizard в ицарус2. от който да пада ф.о. (не винаги естествено),който да се респаунва от 1-2 часа след убийство.
3.ПК Евент за всеки клас.
4.В края на всяка седмица да се правят евенти от вида - Master PK,Master Survivor,Clan Wars,Soul Survivors,Team-Up etc.