Здравейте,
Знам че, това за което пиша не е правилно да се случва във форума на сървара, но ... наистина се надявам някой тук да може да ми помогне.
Играх МУ преди много време и сега отново се сетих за играта и много ми се иска да си припомня старите дни, но имам 1 проблем - всички сървари са с някакви странни версии. Не мога да намеря сървър какъвто искам и за това пиша тук с надеждата някой да ми помогне. Отново се извинявам за което.
Ако някой знае сървър верси 0,99b+ ехp- 200,300,500 все тая. Да не е напълно фън, ще съм много благодарен. Не ми пука дали е български или не, дали играят хора или не. Просто искам някакъв такъв сървар да си поцъкам. Ако има нещо като Розата от едно време ще е супер .
Поздрави
Моля за помощ!
- BlendeD
- Member
- Име: Стефан
- Име в играта: BlendeD/Emergence
- Най-добър приятел в сървъра: Habibi/Railes,JacknCoke,Stivi,GentlemaN
Re: Моля за помощ!
Добър ден,
Не мисля,че ще е окей да се говори за други сървъри,но пък ти давам друг вариянт започни тук и ще ти помогна с каквото мога.
Поздрави.
Не мисля,че ще е окей да се говори за други сървъри,но пък ти давам друг вариянт започни тук и ще ти помогна с каквото мога.
Поздрави.
Treat everyone with respect and kindness.Period.
-
- Member
Re: Моля за помощ!
Здравей,
Съгласен съм, че не е ок да се говори за други сървари, за което пак се извинявам. Просто прерових целия интернет, така да се каже а не мога да намеря, такъв какъвто търся а не смятам че е нещо чак толкова велико. Нека наистина не пишем тук, моля просто ако някой може да ми помогне с инфо да ми драсне ЛС.
Съгласен съм, че не е ок да се говори за други сървари, за което пак се извинявам. Просто прерових целия интернет, така да се каже а не мога да намеря, такъв какъвто търся а не смятам че е нещо чак толкова велико. Нека наистина не пишем тук, моля просто ако някой може да ми помогне с инфо да ми драсне ЛС.