Моля за помощ!

BG: Тук ще намерите всички теми, който не са били в правилните раздели, повтарят с някоя друга тема или просто автора не е прочел правилата.
EN: In this section you will find all the topics which weren't placed in the correct sections,and are repeated with another topic or simply the author hasn't read the rules.
Locked
darktrap
Member
Member
Posts: 2
Joined: 18 Sep 2017, 17:24

Моля за помощ!

Post by darktrap » 18 Sep 2017, 17:28

Здравейте,

Знам че, това за което пиша не е правилно да се случва във форума на сървара, но ... наистина се надявам някой тук да може да ми помогне.
Играх МУ преди много време и сега отново се сетих за играта и много ми се иска да си припомня старите дни, но имам 1 проблем - всички сървари са с някакви странни версии. Не мога да намеря сървър какъвто искам и за това пиша тук с надеждата някой да ми помогне. Отново се извинявам за което.

Ако някой знае сървър верси 0,99b+ ехp- 200,300,500 все тая. Да не е напълно фън, ще съм много благодарен. Не ми пука дали е български или не, дали играят хора или не. Просто искам някакъв такъв сървар да си поцъкам. Ако има нещо като Розата от едно време ще е супер :D.

Поздрави

User avatar
BlendeD
Member
Member
Posts: 2
Joined: 06 Jan 2013, 22:11
Име: Стефан
Име в играта: BlendeD/Emergence
Най-добър приятел в сървъра: Habibi/Railes,JacknCoke,Stivi,GentlemaN

Re: Моля за помощ!

Post by BlendeD » 18 Sep 2017, 17:31

Добър ден,

Не мисля,че ще е окей да се говори за други сървъри,но пък ти давам друг вариянт започни тук и ще ти помогна с каквото мога.

Поздрави.
Treat everyone with respect and kindness.Period.

darktrap
Member
Member
Posts: 2
Joined: 18 Sep 2017, 17:24

Re: Моля за помощ!

Post by darktrap » 18 Sep 2017, 18:00

Здравей,

Съгласен съм, че не е ок да се говори за други сървари, за което пак се извинявам. Просто прерових целия интернет, така да се каже а не мога да намеря, такъв какъвто търся а не смятам че е нещо чак толкова велико. Нека наистина не пишем тук, моля просто ако някой може да ми помогне с инфо да ми драсне ЛС.

Locked