Knowledge wrote:
Най-тъпото нещо, което можехте да измислите , ама кво да очакваш от жена само усложнява нещата , нищо лично, но е ТАКА !
Нямам против да си го изкарвате на "вестоносеца", в случая на мен, обаче се замислете, че аз не съм целия екип и отдавна съм дигнала ръце от вас. Виждате, че нито заключвам темата, нито я трия. Екипа е в правото си да промени всичко, с което не е съгласен. Но щом застават зад мен, значи това е най-оптималния вариант, факт!
Knowledge wrote:Няма ги старите админи .. Никой не се оплакваше, че някой го вика за нещо да му обясни!
Преди само играчите, които бяха наясно с нещата играеха вип и нямаше такива глупости,
сега всеки ми играе вип.. дал пари за смси купил си всичко FO и не знаят лапетата, че половината опций не им трябват...
Не повдигай темата за едно време. Както ги няма старите админи, така ги няма и старите играчи, които /както обичате да се изразявате с думите /нищо лично към вас/ ама бяха в
ПЪТИ Better Than You и не се налагаше да се взимат такива мерки. Стари елитни админи и гейм мастъри са се връщали от носталгия към играта, но бързо са се отказвали.. отново заради вас.. и вашето офанзивно поведение. (говоря за тези хора
тук както и много други хора, които вероятно са допринесли с нещо запомнящо се)
И ако искаш да задълбоча още повече за ЕДНО време, то би трябвало да знаеш, че екстри като импорт на рени и Webshop без фиксирани цени
НЯМАШЕ, затова нямаше и такива проблеми! Направихме ги за ваше улеснение само че вие вместо да се възползвате по правилния начин започнахте да се цакате един друг. Не се ли замисляш, че ако бяхте хора на място и можехте да се разбирате сами нямаше да стигате до тук? Ако ВИЕ, играчите, бяхте
толкова добри за колкото се представяте защо всеки ден си търсите причини да се мамите, лъжете, прецаквате и да ни пълните бан листовете по причини от всякакво естество? Айде моля ви се.. баси умниците се навъдихте вече, само админите са ви виновни на вас