DevilMu търси нов Game Master

BG: Тук ще намерите всички теми, който не са били в правилните раздели, повтарят с някоя друга тема или просто автора не е прочел правилата.
EN: In this section you will find all the topics which weren't placed in the correct sections,and are repeated with another topic or simply the author hasn't read the rules.
Hill
Regular Member
Regular Member
Име: Цветан
Име в играта: SoulBlade & Hill

Re: DevilMu търси нов Game Master

Post by Hill » 03 May 2018, 23:40

Този от предходния пост не беше ли постнат, като явен пример за гейм мастър? :D
Да питам, аз мога ли да бъда господ на рокитата? Ако да, мога да си дам личните данни! Само не ме питайте колко деца имам, че ще ме хейтнат кандидатите за тази позиция. :)

ПС: Сега гризнах банчето от форума. :cry:

PASTET
Hall of Famer
Hall of Famer
Име: Димитър
Име в играта: PASTET, fanioX
Guild: Warpath, DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: WeeDy, SourDeezal, Nev3rMore, WraTh, Zerek, WaRSouL, BACKforIT, Thuglife, bLackou7 and some more.

Post by PASTET » 06 May 2018, 12:27

Hill wrote:Този от предходния пост не беше ли постнат, като явен пример за гейм мастър? :D
Да питам, аз мога ли да бъда господ на рокитата? Ако да, мога да си дам личните данни! Само не ме питайте колко деца имам, че ще ме хейтнат кандидатите за тази позиция. :)

ПС: Сега гризнах банчето от форума. :cry:

Ей не бях влизал в тоя форум от сума ти време и кво да видя, Виската отново подал кандидатура и ти Цецко ми опраи деня с тоя коментар. :lol: :lol: Айде всичко хубаво, ще гризем и 2мцата банчето сега :D
Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си.

-diE-
Hall of Famer
Hall of Famer
Име: Георги
Guild: OUTLAW

Post by -diE- » 21 May 2018, 14:59

1. Трите имена? - Георги Славов Крумов
2. Името на героя, с който играете най-редовно в играта? - beZIm3
3. Скайп за връзка? - beZIm3_devilmu_administrator_bog_igrach_pichkisbogom
4. Присъствали ли сте в бан листа? Ако да, защо? - Ами... Честно казано - да. Приъствал съм, но само веднъж с причина, а тя беше, че сам си сложих бана. Защото съм съвестен геймастър и като напсувах себе си се блокирах.
5. Колко време ще можете да отделяте за DevilMu? - Петнадесетина, двадесет минути. Докато си пия кафето.
6. Можете ли да работите в екип? - Честно да Ви кажа - не. Много трудно се работи с мен.
7. Можете ли да работите свободно с форума? - Човек, не ги разбирам много аз тия работи. Мога да пиша, ако това имате предвид.
8. Как бихте ни мотивирали, че сте правилният човек? - Няма майтап, вашия съм. ;)
9. Имате ли допълнителни умения като Image Editing например? /счита се като бонус/ - Да. Пейнтът ми е на доста високо ниво, също така мога да рисувам и ще ги сканирам ако се налага.
10. Логическа задача против колорадски бръмбари:
Кое е по-тежко 1 кг памук или 1 кг желязо? - nz, brat... ti si znae6.

:newuser: :2045: :heart:

:bgflag: BALGARQ NA 3 MORETA OLEOLE :bgflag:

bLacKou7
Member
Member
Име: exGM in MOLTEN s6 ep1
Име в играта: Sadmaker, MeinHerz
Guild: MOLTEN, ACHTUNG, ROA
Най-добър приятел в сървъра: Приятели* -.::.Worst, Puf-Paf, Sad-, barney, PASTET, Roxx, ChainS, Pride, FICTIONAL, babyko, Lunacy, snaks99, GentlemaN, FireBall, GORDAN, Crank, DnevenBoec.::.

Post by bLacKou7 » 06 Jun 2018, 11:12

-diE- wrote:1. Трите имена? - Георги Славов Крумов
2. Името на героя, с който играете най-редовно в играта? - beZIm3
3. Скайп за връзка? - beZIm3_devilmu_administrator_bog_igrach_pichkisbogom
4. Присъствали ли сте в бан листа? Ако да, защо? - Ами... Честно казано - да. Приъствал съм, но само веднъж с причина, а тя беше, че сам си сложих бана. Защото съм съвестен геймастър и като напсувах себе си се блокирах.
5. Колко време ще можете да отделяте за DevilMu? - Петнадесетина, двадесет минути. Докато си пия кафето.
6. Можете ли да работите в екип? - Честно да Ви кажа - не. Много трудно се работи с мен.
7. Можете ли да работите свободно с форума? - Човек, не ги разбирам много аз тия работи. Мога да пиша, ако това имате предвид.
8. Как бихте ни мотивирали, че сте правилният човек? - Няма майтап, вашия съм. ;)
9. Имате ли допълнителни умения като Image Editing например? /счита се като бонус/ - Да. Пейнтът ми е на доста високо ниво, също така мога да рисувам и ще ги сканирам ако се налага.
10. Логическа задача против колорадски бръмбари:
Кое е по-тежко 1 кг памук или 1 кг желязо? - nz, brat... ti si znae6.

:newuser: :2045: :heart:

:bgflag: BALGARQ NA 3 MORETA OLEOLE :bgflag:
Ти какво си ми сладурче...

Everybody knows my name, less of them knows who truely I am.

Locked