Да питам, аз мога ли да бъда господ на рокитата? Ако да, мога да си дам личните данни! Само не ме питайте колко деца имам, че ще ме хейтнат кандидатите за тази позиция.

ПС: Сега гризнах банчето от форума.

Hill wrote:Този от предходния пост не беше ли постнат, като явен пример за гейм мастър?
Да питам, аз мога ли да бъда господ на рокитата? Ако да, мога да си дам личните данни! Само не ме питайте колко деца имам, че ще ме хейтнат кандидатите за тази позиция.
ПС: Сега гризнах банчето от форума.
Ти какво си ми сладурче...-diE- wrote:1. Трите имена? - Георги Славов Крумов
2. Името на героя, с който играете най-редовно в играта? - beZIm3
3. Скайп за връзка? - beZIm3_devilmu_administrator_bog_igrach_pichkisbogom
4. Присъствали ли сте в бан листа? Ако да, защо? - Ами... Честно казано - да. Приъствал съм, но само веднъж с причина, а тя беше, че сам си сложих бана. Защото съм съвестен геймастър и като напсувах себе си се блокирах.
5. Колко време ще можете да отделяте за DevilMu? - Петнадесетина, двадесет минути. Докато си пия кафето.
6. Можете ли да работите в екип? - Честно да Ви кажа - не. Много трудно се работи с мен.
7. Можете ли да работите свободно с форума? - Човек, не ги разбирам много аз тия работи. Мога да пиша, ако това имате предвид.
8. Как бихте ни мотивирали, че сте правилният човек? - Няма майтап, вашия съм.
9. Имате ли допълнителни умения като Image Editing например? /счита се като бонус/ - Да. Пейнтът ми е на доста високо ниво, също така мога да рисувам и ще ги сканирам ако се налага.
10. Логическа задача против колорадски бръмбари:
Кое е по-тежко 1 кг памук или 1 кг желязо? - nz, brat... ti si znae6.
![]()
![]()
![]()
BALGARQ NA 3 MORETA OLEOLE