Стари играчи

BG: Тук ще намерите всички теми, който не са били в правилните раздели, повтарят с някоя друга тема или просто автора не е прочел правилата.
EN: In this section you will find all the topics which weren't placed in the correct sections,and are repeated with another topic or simply the author hasn't read the rules.
Locked
djpanda23
Member
Member
Име: Alex
Име в играта: djpanda
Най-добър приятел в сървъра: xsaxasxsa

Стари играчи

Post by djpanda23 » 05 Jan 2019, 02:10

Има ли стари играчи има ли смисъл да се връщам от 3-4 години не съм играл му и нещо ми се доигра djpanda ако си ме спомянте значи наистина сте стари играчи :)

djpanda23
Member
Member
Име: Alex
Име в играта: djpanda
Най-добър приятел в сървъра: xsaxasxsa

Re: Стари играчи

Post by djpanda23 » 05 Jan 2019, 02:23

Само че за жалост не ми тръгва му-то иначе бих искал да поиграя ама явно не трябва :D цъкам на лаунчера connect и нищо абсолютно нищо не показва... :D надявам се някой да помогне... Ако админа Break е Ванката да ми пише надявам се че ме помни да решим проблема че верно много ми се доигра му братлета :D

Katleya
Member
Member
Име в играта: Fated

Post by Katleya » 05 Jan 2019, 10:57

djpanda23 wrote:Само че за жалост не ми тръгва му-то иначе бих искал да поиграя ама явно не трябва :D цъкам на лаунчера connect и нищо абсолютно нищо не показва... :D надявам се някой да помогне... Ако админа Break е Ванката да ми пише надявам се че ме помни да решим проблема че верно много ми се доигра му братлета :D
Свържи се в скайп с мен да видим какъв е проблема :)
Image

Break
Honorary Member
Honorary Member
Име: Иван Иванов

Post by Break » 05 Jan 2019, 16:03

Саше има доста наши общи познати в играта.
Проблема с клиента, ще го оправиме.

:good:

Locked