Събития / Events

BG: Тук ще се записват всички текущи и предстоящи евенти и специални събития свързани с DeviL Mu Easy.
EN: Here you can see all events & special events related with DeviL Mu Easy.
Locked
User avatar
DeviLMu
Support
Support
Posts: 198
Joined: 08 May 2013, 13:48
Име: DevilMU
Guild: DevilMU Administators
Location: DevilMU
Contact:

Събития / Events

Post by DeviLMu » 29 Mar 2013, 00:47

Официални Събития / OFFICIAL Events

Image
PK Event - Убийства директна елиминация
Организират се двубои на принципа на директна елиминация между участниците без значение дали те са от един Guild. Финала се изпълнява в специални условия. Забранен е бъфа/каст от друг герой.
Image
Master PK Event - Убийства директна елиминация с финал
Организират се два PK евента. Победителите от двата евента (не получават награди) се изправят един срещу друг в дуел със зададени условия от ГМ/Админ. Наградата на това събитие е двойно или тройно по-голяма от тази на единичния PK евент. Забранен е бъфа/каст от друг герой.
Image
Survivor Event - Масовка по оцеляване
Всички се събират на едно място. Когато администратора даде старт, всички започват да се убиват, докато остане само един. Той е победител. Ако някой или някои от играчите се скриват и изчакват последния момент за да нападнат, за да се предпазят, те биват дисквалификацирани. Всички трябва да вземат максимално участие в "мелето".

Master Survivor Event
Организират се 4 Сървайвърa. Когато администратора даде старт, всички започват да се убиват, докато остане само един.
Победителите от 4-te Сървайварa продължават в 2-ри кръг,където играят полуфинални двубой до 3 убийства,финалът до 10.
Image
Melee Event - Безкористна битка за оцеляване!
Играчите биват събрани на определено за целта място. Когато администратора даде старт, всички започват да се убиват, докато остане само един. Всички трябва да вземат максимално участие в "мелето". За разлика от Survivor Event, този евент е по-мащабен, има по-големи награди, победителите имат шанс да станат Melee Master.
Image
Supreme Melee Event - Рая на Melee битката
Играчите биват събрани на определено за целта място, в което дори при убийство ги преражда на същото място. При старт, всички започват да се бият. Гейммастъра или гейммастърите премахват най-губещите и най-неактивните играчи, докато не остане само един . Всяко провъзгласяване на нов Melee Master както и всяка успешна защита на титлата носи големи възнаграждения.
Image
Transform Event - Трансформация на предмети
Провеждащият евента назовава предмет, който трябва играча да му донесе. Предмета не трябва да е excellent, нито да е купуван от магазина. Трябва да си личи, че е взет, изпаднал от чудовище. ГМ или Админа посочва ориентировъчно къде се намира, където да му донесете предмета. Първия взел поискания предмет и го предал на администратора печели същия предмет, но с excellent опции.
Image
Exchange Event - Подмяна на предмети
Администратора задава лесен въпрос, свързан с MU Online. Първия отговорил получава възможност да смени един от предметите по себе си (не в сандъка или инвентара, само по себе си). Може и цял сет ако реши администратора. Предмета се подменя на същото ниво и опции какъвто е бил първия предмет.
Image
Find Event - Който търси, намира
Гейм мастъра се скрива някъде в желана от него локация, която е достъпна за играчите. Той казва единствено наименованието на локацията (примерно Lorencia, Devias) и чака. Първия открил го получава награда. По преценка на организатора може да се сложи време за изпълнение.
Image
Rush Find Event - Който търси...бързо...намира!
Гейм мастъра се скрива някъде в желана от него локация, която е достъпна за играчите. Той казва наименованието на локацията, където се намира и дава кратък период от време в който евента важи. Първия открил го получава награда. Ако времето изтече без да бъде открит, евента се прекратява.
Image
Global Find Event - Който търси...усърдно...намира!
Гейм мастъра се скрива някъде в желана от него локация, която е достъпна за играчите. Той/тя обявява старта на това събитие, като не казва никакви жокери, никакви карти, локации, параметри... Тъй като евента е "Глобален", ще се търси из всички възможни карти и наградата ще е в пъти по-голяма. По преценка на организатора може да се сложи време за изпълнение.
Image
Pass of Fortune - На игра с късмета
Играчи се нареждат в кръг или друга форма, по която ясно се различават един от друг и края се свързва с началото. Първия от организаторите дава предмета награда на единия от участниците. Участника трябва да предаде веднага предмета на следващия до него играч, а той от своя страна на по-следващия и така нататък в цикъл, докато минава през всички. Втория организатор е в съвсем различна локация (не трябва да знае какво става и в кой е предмета). Когато реши, той слага КРАЙ на евента и човека в който е предмета, когато той каже СТОП, задържа предмета за себе си, тоест е победител от събитието.
При опит за измама в такъв евент се наказва с Ban по IP за 1 месец.
Image
Screenshot Event
Screenshot Event е събитие, което се прави извън играта. Може да се прави в социални мрежи като Twitter & Facebook, но най-вече е предназначен за изпълнение в форума. Организатора дава тематика на скрийншотите. Например "Скрийншот на седмицата" "Смешни скрийншоти" "Странни скрийншоти" "Скрийншоти от събития" и т.н. Също така, определя време което играчите имат за да направят и качат скрийншоти от играта.
Избира се победител чрез анкета, който получава ексклузивна награда.
Image
Rise or Fall - Въпрос на късмет
Изпълнява се даден първичен евент. Печелившия избира между две/три ГМ-та, които предлагат различни предмети като награди. За да е по-интересно и залозите да са по-големи, наградата на един ГМ може да е бан, докато на друг да бъде супер-як предмет, който никога не би бил даден на първичен евент.
Image
Fruit Event - Колко полезен е "плода"?
Гейм мастъра изисква определен брой от определен вид плодове. (пример [3 stamina fruit] [1 stamina, 1 agility, 1 energy fruits] и съобщава ориентировъчно мястото, където да го открият. Първия направил изисканите плодове ги носи на администратора, който от своя страна му дава нещо в замяна.
Image
Gem Event - Свикване на редките предмети
Гейм мастъра изисква определен брой gem-предмети. (пример Rena,Heart,Stone). Когато някои има този брой предмети пише на лично съобщение на организатора на събитието, който го телепортирва на място, на което са единствено двамата (за предпочитане е това да е недостъпно за другите играчи. Този който е написал, че има предметите ги хвърля по земята за да се види че са наистина толкова (тъй като тези предмети не могат да се разменят(trade-ват). Ако играча е излъгал и/или не пуска предметите на земята получава бан от сървъра за 7 дни с причина: пречене/проваляне на event. Ако представи желания брой предмети, той получава съответната награда.
Image
Trivia Event - Въпросник
Администратора или гейм-мастъра задава въпрос на целия сървър. Първия отговорил му на лично съобщение печели. Награждава се с предмет от сорта на Jewels, Box of Kundun и т.н.
Image
Drop Event - Аз ще го взема!
Лицето, организиращо събитието казва една локация, където хвърля Box-ове, които могат да бъдат взети само при инвазия или др. специални евенти. Ако събитието се провежда извън някой град, то убийствата с цел взимане на предметите са позволени. Възможен е Drop евент и с други предмети, стига да могат да бъдат drop-вани.
Image
Lucky Box - Късметлийската кутийка
Лицето организиращо събитието, събира играчите до скритият магазин в Lorencia. Организаторът задава предмет, който търси, а участниците започват да дропват Box of Kundun от +1 до +4. Първият, на когото се падне търсеният предмет и съответно предал го на организатора, се счита за победител.
Image
Chase Event - Не можеш да ме хванеш
Организатора на събитието избира някоя по-малка карта или точен предел от по-голяма карта. Това е като Find Event, но с разликата, че администратора бяга от играчите. Първия играч, успял да натисне Trade върху бягащия администратор печели. GM/Администратора е длъжен да му даде награда веднага след като е бил спрян с trade функцията.
Scrabble Event - Подреди буквите
ГМ-то си избира един предмет или нещо от сървъра и разбърква името му например
jewel of chaos ще стане "welej fo achso" и така на татък който пръв познае кой е итема(думата) печели точка играе се до 3 както на тривия
Image
Nearby Find Event – Евента на двуоменията
Като нормалния Find Event, но в този не се съобщава картата, а нещо или някой до който се намира организатора. Най-често се използва близ обект или NPC като информация към играчите.
Math Event (Mathematic)
Също като Тривия евент, но вместо въпроси се дават задачи.
Double Find Event
Гейм-Мастерa задава карта в която трябва да го намерите
след това ще ви каже, къде да търсите другият гейм-мастер.
а той 3 - тия и така нататък докато не намерите последния.
Минимумът е с 2-ма гейм-мастера.Наградите се определят
според броя на гейм-мастерите.
Image
Team-Up Event - Отборна игра
Организира се битка 2 или повече играча срещу други, същите на брой играчи (всеки си избира с кого е, организатора само ги изправя едни срещу други). Всички Pets са позволени. Този event може да се направи и турнирно, със записване и такса за участие.
Image
Elite Team-Up Event - Елитни отборни сблъсъци
Elite Team-Up евент се организира и провежда по същия начин като Team-Up евент, с разликата че един отбор се състои от 5 вместо от двама играча. Всички Pets са позволени.Този event може да се направи и турнирно, със записване и такса за участие.
Image
Bid Event - Наддаване
Администратора обявява един предмет и изброява опциите му. Започва наддаване. Който даде най-много количество от искания предмет на администратора, и за 1 минута никой не предложи по-голям брой от искания предмет, той получава предмета срещу наддадения брой от него предмети.
Image
Race Event - Състезание в Lorencia
Race Event - надбягване Всички свалята крилата се качват на Unicorn-и и се състезават на пясъчната писта в Lorencia. Броя на обиколките и наградата се определя от организатора.
Image
Swimming Event - плуване до успеха
Всички свалят крилата и започват плуване от началото на Atlans дo Tarkan. Първия стигнал портала за Tarkan и влезе в града обявен за победител.
Image
Trails of Icarus - Следите в Icarus
Всички свалят крилата и започват летене с помощта на Horn of Dinolant от началото на Icarus дo края на Icarus. Старта се дава от GM/Admin. В края на Icarus чака друг GM/Admin. Първия дал Trade на администратора в края на Icarus печели.
Image
Guardian Event - Пробийте защитата
Администратора/GM-то избира свои пазачи. Той съобщава локацията където се намират. Той се скрива някъде в близост, където избраните от него герои пазят. Целта е защитата да се пробие и да се даде Trade на организатора на събитието(GM или Admin). Дава се време в зависимост от местоположението и ако след изтичането на това време никой не успее да пробие защитата и даде трейд на организатора, награда получават всички пазачит. След като умре един или двамата пазачи, организатора (който има GM способности) може да ги върне да го пазят (ако в сървъра има повече онлайн играчи).
Image
Death Corridor Event - Коридора на смъртта
Администратора/GM избира карта, която е коридорна (може да се изминават дълги разстояния). GM пази на старта, организатора чака на мястото на целта (финал). Дава се старт и се започва процедиране към организатора. Убийствата са напълно позволени, дори толерирани в това събитие, PK Status-а е задължително условие за победа. Убивайте, за да си осигурите позицията като първи достигнал администратора и получил награда.
Image
Beauty Contest - Състезание по красота
Турнир по красота на Елфи. Журито е от 3,4 или 5 човека (включително организатора). За всеки участник-елф се дават от 1 до 5 точки. Като завърши конкурса се определя Miss DeviL Mu. Тя получава награда от организатора (каквато той прецени). Ако два или повече от участниците получат еднакъв брой точки, се води Trivia Event между тях и първата събрала най-бързо три верни отговора печели. Победителя бива оповестен в сайта.
Image
Halloween Event - Trick or Treat?
В този event всеки участник се "облича" като нещо или някой. Целта е да се получи нещо интересно. Отново има жури от 3,4 или 5 човека (включително организатора). За всеки участник се дават от 1 до 5 точки. Ако двама или повече участници са получили еднакъв брой точки се води Trivia Event между тях и първия участник събрал най-бързо три верни отговора печели. Победителя бива оповестен в сайта. Наградата се определя от организатора.
Image
Elimination Prison - Затвора на елиминациите
В "Затвора на Елиминациите" учавстват 30 човека без ограничения в класа на героя. Участието става с записване и съответна такса за участие.
Записалите биват вкарвани в играта на случаен принцип. Започват да се бият и на всеки 30 секунди влиза следващ играч. Брои се за начало само на първите двама. Битката продължава, докато не са елиминирани всички и остане един, който е обявен за победител. Елиминация става моментално тогава, което един герой загине. Наградата за победителя варира в зависимост от това кога се е присъединил и колко човека е елиминирал.
Image
Escape the Dungeon - Кой ще избяга първи от Dungeon?
В евента се учавства само със Soul Master-и, без никакви ограничения за броя на ресовете. Това е състезание, което се провежда в Dungeon - от неговото начало до посочена крайна точка от ГеймМастър/Админ. Участниците имат право (и е желателно за тях самите) да се телепортират през стените за да достигнат до целта по-бързо. Участниците нямат право да се нападат. Печели първия достигнал посочената крайна точка.
Image
Random Creation - Да бъдеш светкавично бърз
След като е обявено, че ще има Random Creation Event, организатора назовава "кодово име" като старт на евента. Играчите от сървъра да създадат герой чието име съдържа кодовото име в себе си. Организатора казва и в коя карта трябва да го срещнат. Първия развил героя и отишъл в обявения Map Location от организатора на събитието и му дал Trade печели.
Например: ако кодовото име е "bird", играчите трябва да създадат герои, чието име съдържа "bird". Това може да е "123bird" "bird321" "birdxaxa" "birdblabla" и т.н. Party в този евент е забранено.
Image
Class Wars - Войната между класовете!
Записват се отбори от по 5 човека. Един отбор може да има само един вид класове (пример Team BK, Team SM, Team DL). Тези отбори се бият помежду си на схема директна/двойна елиминация (зависи от правилата на евента) до излъчване на отбор победител.
Image
Tournament Event - Групов турнир
Турнира се организирва с записване и се събира такса за участие. Записаните участници се разпределят в групи. Всеки играч в група се бие с другия. От всяка група се взема победителя и започват финали на базата на директна елиминация. Финала се води на строго определно място до 5 убийства. Победителя получава ултимативна награда, както и голям тласък към Залата на Славата, тъй като това е най-големия единичен евент. Също така ако желае, той и гилдията му може да бъдат прехвърлени в тайно място, където се хвърлят Box of Kundun и са на воля да вземат каквото желаят.
Image
Soul Survivors - Оцелелите души!
Записват се индивидуално играчи, които администратора разпределя по групи. Целта е да се съберат равностойни отбори. В отбор има по 5 човека, като евента не може да започне с по-малко от 4 отбора. Всеки отбор назовава чрез гласуване своя капитан, който ще казва кой ще се бие. Започва битка, но не между самите отбори, а между хората, които капитана е казал че трябва да започнат(може да се започне и от двамата капитана). Елиминация на играч настъпва когато е убит. Отбора остава с един по-малко и го заменя със следващия играч. Първия отбор, чиито всички играчи са елиминирани - губи. Води се турнир на този принцип между записалите се отбори до излъчването на победител. Отбора победител печели кредити умножени по броя на оцелелите. Например ако наградата за 1 оцелял е 500 кредита, всички от отбора получават по 500 кредита. Ако оцелеят двама - 1000 кредита. Ако всички оцелеят - по 2500 кредита на човек.
Image
GMs Weekend - Уикенда на Гейм Мастъра
GMs Weekend може да се проведе конкурсно между GM колектива. По време на GMs Weekend Event участва целия състав на GM колектива, като всеки уикенд (събота/неделя) се провежда по едно специално събитие измислено от тях.
Image
Cups Tournament Event - Турнирът за купите
Турнира се организира със записване и се събира такса за участие. Записаните участници трябва да отговарят на наименованието на събитието и да бъдат подготвени със съответния сет (т.е GD Cup = GD set / DP Cup = DP Set и тн.) Играчите биват групирани в схема, която предварително предсказва следващия им опонент. Турнира се провежда на недостъпно място за други играчи до 3 убийства. Финалът - до 5 убийства. Победителя получава ултимативна реална награда, както и шанс да се изправи за титла срещу следващите победители от същият турнир с други купи.
Image
Legends vs. New Stars - Легенди срещу Нови Звезди
Избират се два отбора от по 10 човека - едните членове на залата на славата (доказали се с времето играчи) и 10 от новоизгряващите звезди в сървъра. Води се масивен сблъсък до отразяването на победител. Мача свършва, когато всички от единия отбор са елиминирани и победител е другия отбор. Позволените класове герои са: Blade Knight; Soul Master; Dark Lord; Magic Gladiator. Позволени са Mana Shield & Greater Fortitude в Party. Всички Pets са позволени (но не бъгнати). Всеки участник трябва да е с MAX Stats!
DevilMU League Of Champions - Лигата на шампионите
Най-грандиозния спектакъл на MU сцената в България. Неповторим, качествено подреден и изпълнен с много емоции са едно от малкото характеристики на League Of Champions . В неговото времетраене се провеждат най-решаващите, най-желаните, най-кулминационните и най-интерактивните дуели, провеждат се частични евенти, решават се сблъсъци, определят се най-добрите, най-достойните и потенциални бъдещи членове на Залата на Славата. Играли сте наполовина MU Online, ако не сте учавствали в DevilMU League Of Champions !
Riddle Event - Познай гатанката.
Това е развлекателен евент, в който целта на играчите е да познаят гатанката зададена от гейм мастъра, който води евента.
Гейм Мастъра казва гатанката и накрая след думите "Що е то?" - играчите започват да отгатват.
Който първи познае зададената гатанка е победител.
Mass PK Event - Масов ПК Евент.
Всички желаещи да участват биват телепортирани в затвора, преди старта всеки чисти убийствата и суитчва.
След това играчите започват да се бият за определено от водещият евента време. След като изтече времето, само тези с ПК статус остават в затвора и се проверяват кой колко убийства има, този с най - много убийства е победител.
Mixed Event - Надпревара в търсене.
Водещият евента изисква определен брой gem-предмети(Rena,Stone и т.н). След това казва на играчите карта, в която се е скрил.
Целта е играчите възможно най - бързо да съберат предметите, които се изискват и да намерят ГеймМастър/Админ-а.
Който първи събере предметите и успее да открие ГеймМастър/Админ-а е победител в евента.
Music Quiz Event - Познай песента.
ГеймМастър/Админ изписва част от текста на някоя песен. Играчите трябва да отговорят с името на изпълнителя на песента и името на самата песен.
Който първи отговори правилно е победител в евента.
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"

Locked