Мачове / Matches

BG: Тук ще се записват всички текущи и предстоящи евенти и специални събития свързани с DeviL Mu Easy.
EN: Here you can see all events & special events related with DeviL Mu Easy.
Locked
User avatar
DeviLMu
Support
Support
Posts: 198
Joined: 08 May 2013, 13:48
Име: DevilMU
Guild: DevilMU Administators
Location: DevilMU
Contact:

Мачове / Matches

Post by DeviLMu » 29 Mar 2013, 00:48

Официални Мачове .::. OFFICIAL Matches
Image
Iron Man Match
Image
Правила: Засичат се 10 минути, през които участниците се бият. Когато изтекат десетте минути, наблюдателя на мача слага край и победител е този, който има повече победи. Ако завършат наравно и двамата се доказват като "железен човек"
Image
Downfall Match
Image
Правила: Двамата играчи започват с 20 точки. При всяко умиране на играч се отнема по една точка, включително и в пътите, когато резултата от битката е X (равен). Първия достигнал 0 точки губи.
Image
Gauntlet Match
Image
Правила: Няколко човека (с ограничение от 3 до 5) се изправят срещу един и същ противник, но един след друг. Ако само един от тях го победи в дуел, състезателя в Gauntlet Match-а губи.
Image
Triple Threat Match
Image
Правила: Трима играча се разполагат в общо място. Битката започва на принцип "всеки за себе си". Първата елиминация настъпва, когато някои от тримата видимо се представя неубедително. Когато останат двама започва съблюдение на битката, в края на която се определя победителя.
Image
FFA Match
Правила: Шестима играча се разпределят в затворено поле за битка. Избирайки опонентите си на око, се започва битката. Първата елиминация настъпва, когато някои от шестимата видимо се представя неубедително. Когато настъпи първата елиминация, битката става FFA(Free for All) и се бие докато всички, освен един, бъдат елиминирани. Победител е последния оцелял.
Image
Fatal 4-Way Match
Image
Правила: Четирима играча се разпределят в четири ъгъла. Избират си опонентите на око и се започва битката. Първата елиминация настъпва, когато някои от четиримата видимо се представя неубедително. Когато останат трима започва всеки за себе си, след което се елиминира още един. Останалите двама се борят до обявяване на победител.
Image
Loser Leaves Server
Image
Правила: Това е мач със екстремното правило, че загубилия напуска сървъра. Единия от двамата ще добие огромна слава и популярност, а другия може да бъде забравен....завинаги....
Image
All or nothing Match
Правила: В този дуел победителя получава нещо отличително от всички останали. Загубилия губи атрибутите на своя герой - Resets, Stats, Level
Image
Dead Match
Правила: В мач с "Високи залози", загубилия бива баннат от сървъра за период, определен от организатора.
Image
King of the DevilMu
Правила: Tова е мач, който ще се провежда само и единствено на DevilMU Special Execution.Мач,в който един участник учавства в пет различни по вид мача срещу пет различни противника в пет различни карти.Ако победи първия, преминава към втория. Ако победи втория, преминава към третия и така до пети противник(Трябва да има минимум три победи,след което чисто и просто си гарантира място в Залата на Славата).Играят се всички мачове, дори да загуби предходен.Победителя получава приз"Крал на DevilMu Easy"
Image
Melee Battle Match
Правила: Това е мач, в който всеки победител от Melee Event ще пази своята титла. Двамата опоненти, трябва да са с едни и същи предмети. Който пръв направи 20 точки, става Melee Master
Image
TeamShift Match
Правила: Мачът се играе 2 vs 2 - двама срещу двама. Точките се броят: когато е X(двамата противници са умрели) се броят по точка за отбор.Точките им са общи.Когато играч от единият отбор направи 10 точки, се разменя със своя съотборник.Печели този отбор, който първи направи общо 20 точки.Всеки отбор има право да избере кой съотборник да започне мача, следователно другият ще го завърши. Герой от различни класове, нямат право да бъфкат съотборникът им.
Всеки герой има право само на собствен бъф.
Image
Special Down Match
Правила: Tова е мач, който ще се провежда само и единствено на DevilMU Special Execution! В мача ще участват 2 отбора от по 5 човека. Така се играят общо 5 битки. Те ще се проведат, точно както се провежда SoulSurvivors ( 1в1 ), но не капитаните на отборите ще избират играчите, а ГМ/Админ. Ще се играе стандартно до 10 точки, точно като на вип. Провеждат се 5 мача. Всеки един от отбора ще играе. ( Няма да има играчи, които да играят по 2 или повече пъти, нито играчи, които няма да играят. ) В самият край се гледа кой отбор, колко победи има. Тиймът с повече победи е победител!

Забранен е бъф-а/каст-а от друг герой! Имате право да ползвате само собстевните си бъфове.
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"

Locked