Правила за играчите

BG: Моля прочетете правилата, за да нямате проблеми с екипа на форума!
EN: Please read the rules , for not havin any problems with the forum staff

Правила за играчите

Мнениеот damian » Сря, 27 Мар 2013, 17:36  Общи правила и условия:  


1. При загуба на предмет/предмети ние не носим вина.

2. Задължително е при duel/war/battlesoccer да не се отказвате рано, освен ако и двете страни не са съгласни.

3. Не молете и досаждайте на Gаme Masters/Admin за предмети - няма да стане.

4. За постоянно убиване няма наказание, освен ако тормозенето не е систематично и то срещу много по-слаби герои от Вас, които се опитват да вдигат level. Оставете слабите да си вдигат, изправяйте се срещу такива като вас!

5. Правете скрийнове в критични моменти (преди, по време и в края) на всякакви дуели, трейдове и сериозни за вашата игра и сигурност ситуации. Няма как да ви помогнем, ако нямате доказуем снимков материал.

6. Администраторският колектив не го интересува кой е играл от даден акаунт, когато е бил провинен. Извинения от сорта "не бях аз а братовчед ми" не са оправдания. Пазете си акаунта само за вас!

7. Switch-а е задължителен само преди началото на дуела. След това единствено поставеното лице може да ви накара да switch-нете, ако види нещо съмнително. Ако опонентът ви иска switch, вие не сте длъжни да го правите.

8. Максималния брой стопове за един дуел е 1, при всеки следващ стоп се дава точка на противника.

9. При резултат 9:9, не можете да дадете стоп.

10. Във ваш интерес е да не си давате предметите "на заем" или "само за дуела". Ако другият играч не е коректен спрямо вас и не ви върне предметите, ние не носим НИКАКВА отговорност!

11.Всеки един събрал 3 отказа на поискана му проверка от ГМ или Админ, ще бъде наказван с блок по акаунт за определен от администратор период от време.


  Забрани:  

1. НИКОГА не си давайте акаунта и/или паролата. Никой от екипа няма да ви я иска.

2. Забранено е сменянето на SET по време на дуел. Може да сменяте оръжия/щит които са в Inventory-то ви, но не да вземате други от сандъка или с трейд от друг играч.

3. Забранява се псуването и обиждането, по какъвто и да е повод, както и кръщаването на герои с обидни или вулгарни имена. Ако някой ви принуди със свое действие, просто го издайте тук в форума или в Скайп на някой от ГеймМастърите.

4. Забранено е използването на програми от 3-то лице като всякакви видове хакове и експлоити и бъгове!

5. Напълно се забранява ползването, инсталирането на хакове и други спомагателни програми дори дискутирането им, същото се отнася за споменаването или дискутирането на друг вид сървъри или игри.

6. Напълно забранено е представянето за член от екипа на DeviLMu, на Game Master, на Hall of Famer.

7. Напълно забранено е развалянето и преченето на евенти, било то семпли или специални.

8. Напълно се забранява да се представяте за други играчи или техните братя, братовчеди, сестри и т.н.

9. Напълно се забранява да си кръщавате героите, подобни на Членовете на Залата на Славата, ГеймМастърите и/или Администраторите.

10. Забранява се безизходното спорене с администраторския колектив.

11. Забранява се заплашването на други играчи по какъвто и да е повод. Думите са евтини!

12. Забранява се биенето с ляв бутон по време на дуел или евент.

13. Забранява се използването на Shield Skill (Defend) докато сте в битка или на евент.

14. Забранява се да променяте режима на игра от Window Mode към Full Screen mode и обратно ПО ВРЕМЕ НА ДУЕЛ това води до автоматична ЗАГУБА

15. Никога не си давайте някой от предметите, с обещание, че след това ще ви се прати СМС или ще се качи друга част в маркета, без присъствието на Администратор!

16. Абсолютно е забранено дупенето на предмети. Във ваш интерес е да не разменяте предмети с някого, преди да се уверите, че в акаунта му няма дупени предмети чрез опцията в началната страница на сайта ни (Check for duped items), в противен случай тези предмети ще бъдат изтрити от нас, а вие няма да получите компенсация за тях.

17. Забранява се излизането от играта при искане на проверка от Game Master! В противен случай, ще получите Ban за 3 дни!

18. Задължително е да имате при игра на всякакъв вид VIP пуснат Team Viewer и Ultra Viewer! Ако играете на цял екран, сте длъжни да имате записани данните на двете програми на лист! В случая се прилага и правило 17!


19. Забранява се участието на PK евент с повече от 1 герой !
Аватар
damian
Admin
Admin
 
Мнения: 6
Регистриран на: Пет, 23 Мар 2012, 14:49
Местоположение: Русе
Име: Дамян
Skype: damian0328
Име в играта: Damian

Назад към Правила / Rules

cron