Лична страница на -diE- a.k.a Born

BG: В този раздел може да пишете за всичко което си няма раздел в форума.
EN: In this section you can write about everything that don't have section in the forum.
User avatar
-diE-
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 92
Joined: 22 Nov 2016, 19:27
Име: Георги
Guild: OUTLAW

Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by -diE- » 23 Mar 2013, 13:37

Хората правят грешки. Една от тях беше да прочета личната си страница. След многократните пристъпи на cringe, които получих, реших да пренапиша някои неща (бележките ще видите в кавички с наклонен шрифт - "ето така"). Оставям си го непокътнато, защото все пак е нещо върху което съм полагал къртовски труд навремето и е също така един прекрасен спомен, с който не искам да се разделям. За всички граматически, пунктуационни и правописни грешки се обърнете към петнадесет годишното ми аз, благодаря.


Барабани, напрягаща музика и фанфарни оркестри.
Добре дошли в личната страница на превъзнесения -diE-, от когото не става нищо.
Приятно четене.
"Тук има ненужен, празен center таг. Но пък сигурно съм го слагал с идеята, че ми трябва за нещо, така че... Йеее."
*всеки ден нова уникална песен "не думай, Жорка, по-задръстен си бил, отколкото предполагах"*
Image
Глава 1:

Самото начало
- "още по-позната като как сам да се ритнеш между краката"

Моето начало се намира в едно сладко "май си мисля за своге тук" сървърче наречено DangerLink! Това беше 1вото му по което 1 приятел ме зариби. Помня, че много ми говореше за тази игра и все мислех да я почна, но все забравях :D "изключително забавен, +5 точки хумор". Веднъж, наистина сериозно, се хванах да я видя кво представлява. Викнах го тоя мой приятел до у нас. Той ми беше нарисувал на 1 лист "наистина я беше нарисувал, сега е лекар и продължава да рисува също толкова грозно", кое копче за какво служи. Помня, че имаше грешка. Беше писал:

v - гледаш си точките
c - гледаш си предметите

Даде ми 1 диск и аз го пуснах на компа
"при което аз се борих около час да я подкарам и след поредица неуспешни опити играта заби, а аз бях на лаптопа на баща си. Спекох, че съм прецакал нещо компютъра и натисках силно копчето за изключване. Чак вечерта играх.", а той си тръгна "ама за какво ми е да изпускам най-интересната част, разбира се...". Беше ми дал някъв рег, доста слаб. Тогава имаше ли 2-3 стонета и си най - великият в сървъра. Понеже беше към 60-70 ех. доста трудно се рескаше и ти трябваше зен, за да го направиш. 1 Стоне ти носеше около 2000000 зен. За 3 дни бях с 11 стонета в инвентара. Като ги видя и превъртя. Тогава вече ми даде неговото ацц, което беше доста по - стабилно. Трябваха му малко ресове и много зен. Събирах му стонета и събирах "псувах хората, които ме биеха", докато не ми писна и си му върнах ацц и всичко "баннато, of course". Причината беше - Ново МУ!

Image
Глава 2

1-вото Ийзи му


Добър познат от миналото му. "тук лъжа като дърта ку*ка, същото момче което ме светна за МУ-то като цяло беше" ми беше казал, че има сървър, в който за 15 минути правиш 5-6 реса ( в харда за 15 м. "м.? месеца? милисекунди? минути май беше..."рескаш херо, което има 2-3 реса до макс, ако знаеш къде да биеш "булшит отново, и да знаеш пак отнемаше страшно много време"... ако не знаеш и ако си малък рес... по ден - два на рес. ;х ). В първият момент му се изсмях и не му повярвах. Не бях виждал такова му досега ... Даде ми линк по скайп и каза да го почвам. WarBG MU. Реших да го видя. Регнах се и направих СМ, понеже в хард сървър с БК си заникъде... ( поне тогава, когато нямаше много спотове за бк ) В лор ме видя 1 бк и каза: " Wanna help?" в превод "Искаш ли помощ?" "май съм ви мислил за малоумни" ( в този сървър имаше повече англичани от колкото българи... пък БГ му беше бе маа му стара :lol: "маа му стара, тъпо копеленце съм бил") Викам му Йес! "евала, пич" хД Почна да ме дига и на 50 левъл ми вика: " Come Arena " в превод " Ела Арена ". Гледах като идиот... Дигнахме ги за секунди 50 левъл... ОК, това ОК, ама 50 ЛЕВЪЛ в АРЕНА?!?!? ( В другите хард сървъри се ходи на 200 или на 150 през таркан порта ). Пиша му на парти чат, че съм 50 левъл и не мога да дойда. Той каза да натисна "М". Тогава видях и се пръснах от смях. Другите градове се обезсмисляха. Отидох ресна ме и като видях, че след рес имах 3к статс за качване пак ме напуши смях. Това го имаш на 9ти рес в другите сървъри "абсолютно всички, без изключения". Приех обстоятелствата и играех. До 20 рес дигнах за 1 ден. Колебах се, обаче с какъв герой да продължа... Всички бяха БК. Спотовете бяха 90 % за БК... Реших да направя и аз 1 такъв. :lol: "защо съм си мислел, че емотиконите са добра идея?" Дигах по - бързо, биех се по - добре, бях по - здрав. Радвах се на БК-то. :) Като станах макс един дупер ( копиращ итеми човек :D "наистина не правят нещата по-смешни") ми подари цяло оборудване. Не знаех, че са дупкани и ги сложих. Нямаше последствия, защото бях неизвестен и не ме проверяваха за дупе итемс. :D "Георги, престани"Играех уарове и фънове. Не знаех какво значи ВИП. :lol: ( образно казано "баш не си знаех") Бях 1ви по ресове. ( да речем, че обичах да пращам смс-и за ресове ;dd )
Image
Глава 3

Сървъра с многото гм-та ( BattleZone Easy )
- "още по-позната като шамари от мама за огромната сметка на телефона ѝ"

Егати раотата беше тук "тези работи спирам да ги коментирам, само ще повторя, тъпо копеленце"! Гледам админлистата с 150 човека! :lol: ШОУ БЕШЕ ЕЙ "ей, ще се обеся, ако видя още една емотикона"! Там вече беше нещо по - сериозно. Играех с ХП сет, но с бъф. Имаше 1 бъг там. Бъга беше, че си с 2 итема но хп и сет хп и ти се получава, но не беше много повече хп от обикновеното. Около 2-3 к ( 1 хубав хит, който понякога наистина можеше да ти спаси живота ) Там се правеха ГРАНД ресове. Това бяха 999 реса. Бчх 3 гранда и 600 други. ( представяте ли си колко пара е тва е майка му стара "Гоше, триейки СМС-ите, които ти връщаха за добавени кредити, не намаляш на майка си сметката" :lol: ) Allegro ми беше ника. Ебавах се с всичките админи. Хич да не ти пука. Имах 2 гм героя. 600 кр за 1 ден 6000 пернаментно. И 2-те бяха такива ( пак пари xD ) Играех го 2 реса и не ставаше нищо интересно... Затова го напуснах, като продадох ацц-то за 80 леа. Не ми се говори колко СМС пращах... "вметка, акаунтът не беше изцяло мой, имах приятели, които правеха измами със смс-и за допълнителни кредити"
Image
Глава 4

Големият СТОП и малкото ново начало.


Това беше времето, в което не играех. Около 2 години, защото ми беше втръснало едно и също, докато веднъж не отидох на море за 2 седмици и като се върнах цял Смолян играеше едно му. Веднага разбрах, че се казва DevilMU Easy! Реших да го пробвам, тъй като ми го хвалеха много... Регнах се и започнах с БК на име -diE- "през толкова душевни клизми преминах, докато измисля този ник и до ден днешен си остава покъртително тъп". Станах макс за броени дни, защото просто нямах търпение да поиграя нещо интересно отново... Хареса ми сървърчето. Тогава се замислих, че трябва да ходя по - честно на море в Златни Пясъци... :D :D "въжето ми стяга около врата вече" Станах макс и ме срещна едно бк ( не му помня точно името "Иво, когото прикривах, защото все още играеше" ). Бях със см-то и просто го направих, колкото да си "резервирам" ника, ако реша да играч и с него. Той ми показа Scale Set + King + Chaos Shild. Викам си: " Ся ще каже неед?" Той даде ОК! Веднага цъкнах и аз и тръгнах бягам. Сигурно се е объркал... Той ме настигна и каза: " Неед ли ти и уингс и рингс ". Викам му да и ме викна до сандъка. Отидох, а той си свали крилата и след 15 секунди ми ги даде. Тогава се досетих, че е дупер маняче. Не се познавах с админи, а и ме снабди с итемс. Нема го издавам си викам аз... Може още услуги да ми направи. След няколко дни ме научи и аз да дупя... ( монсти, волти, деспи, сорка, ама дупих и аз :lol: надявам се да не патя за стари грешки "тук ме е страх за правата ми" ) Правехме размени, далавери и още много измами. :lol: Това беше периода, в който аз бях измамник, гадняр, тъпак, идиот, задръстеняк, крадец и в същото време богат на тема итемс "и беден на тема мозък". След реса оправиха бъговете и вече не можеше да е дупи... "беше безкрайно тъжно"
Image
Глава 5

-diE- в действие
-
"cringe levels are getting higher"

Зарадвах се от една страна, че вече няма да има измами "ДОЛНА ЛЪЖА, ДАМИ И ГОСПОДА". Тогава започнах сериозната игра. Станах макс. Пратих 1 смс за уеп, шилд, и уингс "този път питах тате, беше ме страх вече". Взех ги и станах макс "последно преди или след итеми си станал макс?". Просех сет насам натам за 1 евтин смс. Никой нямаше навит. Имаше кандидатури за ГМ. Понеже BodyGuard ми беше добър приятел "ако два пъти лафче в арена е добър приятел, аз съм летящо синьо прасе" се кандидатирах. Бях на косъм от нещо значително, докато не ми откраднаха ацц-то. Тогава Боди ми върна итемс "иии чак тогава започнахме да поддържаме взаимоотношения" + 1 сет, защото му направих една услуга "това не го помня". ( Сета беше в аццто, в което са били и моите итемс, така че измамникът беше ощетен "колко жалко" Бях стабилно слаб "пак казвам, някои неща не се променят")! :lol: Тогава се запознах с g0ld3n. Той ме научи как да играя! ВСИЧКООО!!!! Затова завинаги ще го уважавам! Каза ми за blow-a и за def-a, след килл и преди да почнеш да играеш. Научих се и станах много по - добър. Бях най - добрият в нашият квартал "играехме трима, четири души и пак не бях най-добър". Играех помня с DS, KB & Plate Shield. След това Phenoemen ме доучаваше. Каквото не бях научил и усвоил. Сигурно на ден по 2-3 пъти зареждах колби заради фъновете САМО с него. Наблягам на САМО! :grin: :grin: Играех, играех, докато пак не го реснаха. Този рес беше последният до сега.
Image
Глава 6

Какво съм сега
-
"дрисльо"

Ето, че достигнахме и до тук. Какво съм сега? Ще ви кажа този рес какво съм направил и вие ще прецените. В началото бях забравил всичко за 2 месеца. Влязох в гилда на Хънтър, като след време той стана най - големият ми враг! Сега сме в средни отношения... Та... Бях с ХП сет и се бъфках. :lol: "задушавам се, помогнете" Без да правя бъга с 2та но хп итема. Оправих нещата и започнах да играя и випове. Преди да стана макс си спомням интересна случка. Имаше един -SkuLL-. Много се мразехме с него, но сега сме супер добри приятелчета. Та идваше да бие един слаб приятел. Яко му сипваше и аз го спасих. И ония наля 4 смс и ми подари 1 уеп като благодарност. Зарадвах се и го размених за 2 ахета и 1 шилд. Направих ВИП с хънтър. Беше около 35 минути, с 15 суича и 2 проверки докато играем. Беше уникално тъпо "копелето до ден днешен си е изключително плоско"... Би ме 10-9. С всеки ден ставах все по - добър и по - добър. Докато след 2 месеца активна игра, ме поканиха ( след много кандисване на МОНСТЕРЧО БОТ2 {}{}{} ) за гм и аз приех на драго сърце. Започнах да правя много много евенти и сървъра беше супер доволен. Точно на 1вият месец като ГМ ме махнаха, поради едни или други причини "BORN IS HERE BITCHEZZZ {}, май за спаменето на това ме махнаха". С Дамянеца се разбрахме... Не бях влизал над 20 дни с бк-то ми. Бях супер слаб. От тогава се взех в ръце и започнах още по - усилено да тренирам "пръстите си в колбенето". Сега мисля, че съм едно доминиращо бк в сървъра "малък пръдльо с мечти си, това си ти". :) След като си зема свястно ПЦ ще се види. :) Това съм аз. Сега играя в ИЗИ Дей енд Наит :Д "Господи, мили Боже...". Дано ви е харесало началото на историята и ще кача снимки и клипове като седна на моят "НА НЕГО, НЕГРАМОТНИК" комп. :)
Image
Глава 7

Рестарта на сървъра и новото начало...


Реших да вляза и да врътна 1 - 2 випа... Обаче кво да вида... Дава ми грешен акаунт. Викам си: "Айдеееее... Жорка, гепили са ти ацц-то". Влизам в сайта и гледам сичко живо по 40 - 50 - 60 реса. :o Майкооо, сървъра е реснат. Приболя ме сърцето "тук даже си се разсмях за пръв път, прогрес", като се сетих за всичките си 15 сета и многото уепове. След това видях форума. Итемите били поскъпнали... ТРАГЕДИЯ! 1000 Кредита за оръжие. ;( Болеше ме сърцето "и дупето щеше да ме боли, ако бях налял СМС-и пак". ;дд Нищо... Почнах наново. Досадното дигане започна да ме отегчава. Станах 20 реса и спрях да дигам. ;д Влизах на мухабет. Ще заредя със смс-и, въпреки, че не ги обичам много много. ;д Една сутрин звъннах на Веси ( ВОЛТЕР ). Все се разминавахме с него. Той дигна и каза - "Казвай ник за гм герой". Гледах като изтрещял "как гледат изтрещелите, маме?"... После разбрах, че събираме голям екип и т.н. Та сега отново съм гм. Радвам се! ^^ Да видим, дали този път, ще се справя по - добре.
Image
Глава 8

Awww, Credits <3

Вече, когато си разделихме смените с екипа, имам време да си дигам моят герой. Вече съм 43 реса! :ok: Събрали сме се сега към 40 човека в арена началото, за Master Find евента от Candy. Отнесох се от темата... Та... Днес влязох в ацц-то и видях, че имаме КРЕДИТИ! <33 Това означава, че ще правя пак към 3 часа сървайвъри и пк-та. (dance) "даже я няма тая емотиконка" Интересното е, че вчера правих доста яки файндове. ;д Все на места, където, дори аз не се виждах. :D Минаваха ли покрай мен, минаваха ли... :lol: Днес нямам много муза, за писане на страницата, затова ще кажа само 1 нещо като финал... Дим дим дим дим да ме няма, дим дим дим дим, да ме няма, дим дим дим дим дим дим да ме няма, дим дим дим и кой от къде е "е ако сте чували за по-добър финал, елате ми свирнете"! (dance)
Image
Глава 9

Новото ЗапознанствоДнес се запознах с много интересен човек. Albanec... В първият момент не го взех много на сериозно, но после видях, че е в гилда KpWk. Това е гилда на m0rb1t. Наистина имам респект към m0rb1t! Respect! Та запознах се с него и излезна, че не е нууб, риба, ламуга или нещо от този сорт "тук се опитвам да покажа, че съм стар играч и разбирам от МУ жаргона". Точен е... Че и брат му е пич. ^^ Зае доста тънкости в играта и е доста стабилен. Взех та махнах моят гилд и отидох при Морба... Там малко си "освежих" стила на игра "смяната на два ринга е най-голямото освежаване, което съм видял за пет години игра" ( за което се радвам ) . Дигнаха ми адреналина, докато си търсех вип... Цяла арена обиколих и никой... И някви други, дето рекламират годлайка ни крадат хората. ^^ Тва е изи бе, къде рекламирате при нас хард сървър "съвсем съм изгубил бистрия си разсъдък за истински сървър, където не всичко е късмет" ( нищо, че си е наш ). Радвам се, че и годлайка се развива добре. Имам доста предложения към годлайка и трябва да говоря с Дамянчо или Voltaxx сескито ;д Та това е от мен в тази част, ще ви видя в другата ^^ "нова емотиконка, браво!"
Image
Глава 10

My Padawan
- "три пъти проверявах как се пише падуан на английски"

От вчера си поднових контактите с 1 мой приятел: ddPool. Той след промените има малки "проблеми" в gameplay-a. Реших да му помогна и му обясних някои неща. Назначих го за мой Padawan "бях си го запомнил баш падаван" [ ( падуан ) който е гледал StarWars ще знае за какво става въпрос, а който не е "ДА ХВАНЕ ДА ГО ИЗГЛЕДА", това е нещо като ученик ]. Дадох му 1 катаничка да я пробва и явно му допадна. ^^ Казах му за нещото, което каза m0rb1t на мен ( Respect Forever ). Евала му на тоя човек... Пак се отклоних от темата... Нека малко преместим спектъра на тази глава към мен "нарцистичен малоумник си, Жоре". От скоро започнах да играя отново сериозно с -diE-, защото просто от админските задължения Skills Level-а ми беше паднал. Днес взех 1 Survivor и n0|eXiT ( Earth, или поне той така мисли ;д ) се садна, защото го биех само него, а играхме 1в1... няма да се бия с другите, докато тази ламуга бяга... Открих моят любим WEP! С него засега нямам загуба на VIP... Мисля, че е яко стабилно. ;д Няма да ви го кажа и от вас ще искам да познаете кой е той "ако познаете, ще ви подаря акаунта си, нищо, че преди три реда споменах за катаничката"... Айде стига съм писал толкова, защото имам само 8 минути до MASTER PK Евента, а ми е нужно време да се подготвя психически за идиотите, които ще дойдат "страхотен ръководител сте си имали"... Винаги ги има... Никога няма да останат назад "напред ще останат"... Като спечелят се връщат в замъка или пък ги викаш те не идват, а не са afk ( away from k-bar "плача, думата е keyboard, но не съм знаел как да я напиша" ). Айде чао от мен и очаквайте следващата ми глава от пътеписа "препратка към тълковен речник за думата пътепис".
Image

Глава 11

МоретоТа... Това море ме умори "Георги "Горки" Крумов". Тук съм вече 1 месец и малко и след 2 седмици се прибирам у дома!! Навил съм 1 приятел да ми сглоби комп. :saint: Само ще провери, дали ми е добре дъното и ако е добре, просто ще взема нова видеокарта и рам и процесор ииии... така "два месеца след това, въпросният приятел ми изгори дънната платка, майстор голям беше" :Д Тогава ще бъда готов за Revolution. Ще бъде МНОООГО напечено... От сега го чакам... Дори и от по - рано. :lol: Добре, че беше целият екип на изито... Това нямаше да бъде възможно без всеки 1 от нас. Най - вече без VOLTER! Няма да спра да го повтарям, защото е истина!
Вчера влязох в игра, за да видя кво е дережето... ( оправих си играта, но компа е много слаб и е лаптоп
"ДА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМАШЕ КОМПЮТЪР, ГЛУПАКО" :Д ) Много нови играчи бе... ;х Много от старите играчи с които съм играл, просто ги няма. Малко се шашнах, но като видях как играят ми стана ясно. Има някой, които са много, ама много слаби, но също така има и такива, които са много добри... Дори могат да ми вземат 4-5-6 точки :lol: ( дано да разбирате сарказма в това, което казах "това не те прави по-НЕтъп, Жоре"). Вярно, има ги и такива, които ще ме бият... Но са сравнително малко. :Д Не, че се мисля за добър, но ги виждам как играят. Играят с кинг на КБ "like that fucking matters"... Това може да стане, ако този, който е с КБ-то, не знае как да играе на кинг-а или този, който е с кинг-а, знае как да играе на КБ "Дева Мария да ни е на помощ с този разбирач". :Д Това е доста трудно, защото трябва да е с перфектното комбо, за да не го гътват веднага с мазният скилл на кб-то. :lol: Тази главичка е малко по - дълга от другите и малко по - разтегната ( като локум "ха-ха" ), защото просто от много време не съм влизал и не съм писал, че съм събрал много нова информация за споделяне. ;д Пък и слънцето е прекалено силно и малко ме е понапекло и съм изперкал. :Д "все едно съм бил гол и бос в пустиня с обръсната глава и вежди през последните три години от живота си" Да завърша за новаците. Те са 65-6 % слаби и 34-5 % по - силни. Важното е, че има и нови играчи... Въпреки, че ми е тъжно за старите. :Д С ТейкДис бота преди реса помня, че идвахме с някви герои, които сме взели от вип ацц и мажехме арена. :Д Моят герой беше djpanda. Чак като го взех, разбрах кой е той. :Д Един недъгав гейм-мастър. Явно е същият и като играч! :D И все пак.. Беше яко. Сега със специалните евенти се получава доста интересно. Излизат нови играчи, които са НАИСТИНА добри. : ) Радвам се, че така се развива DevilMU Easy и отгоре на всичко се гордея с това, че съм част от този невероятен екип "това беше вярно тогава, вярно е и сега". Благодаря ви за всичко, момчета... Както и за човека, който ме върна в екипа, въпреки 1вият ми път, в който се държах като идиот... VOLTER отново ми се довери... За това ще съм му благодарен вечно! : ) ... Айде, това беше от мен. До скоро!

Image
Глава 12

TeamUP Event

И така... Дойде ред и на този евент. Нямах особено голямо намерение да играя, заради проблемите ми с компа "който нямаше", но докато се ровех в лицето-книга ( facebook ) "нивата на cringe вече са толкова високи, че почнаха да ме болят зъбите от стискане", ми писа на лично съобщение 1 приятел. - JaSoN ( Vendetta ) Каза ми: " Ще играем ли на евента или не?". Бяхме планирали от преди да играем с него на такъв евент, но все не се падаше той. Реших да направя компромис към моите претенции и се записахме. Бях се надъхал и бях отишъл на зала "по-позната като баба ми" миналата събота и чаках 20:00. Тогава стана квото стана и нямаше как да се проведе евента. Изнервих се и известно време не бях влизал в игра. Този петък влязох, защото знаех, че трябва да си подготвя итеми, колби и т.н. Оправих се и излязох "продължавам да не разбирам, защо съм наричал баба си "зала"". Съботата имах адски много работа и времето в Смолян беше "Код Червено" или поне така казаха по времето... Тока ми мигаше през 15-20 минути, ала UPS нямам ... Бях с BD Set + KB + Chaos Shield. 1во се бихме срещу Sad & AHILL. Направихме си sw четиримката и казахме заветното "yy" "впечатлен от последните си две изречения, +10 точки богат речник".
ChArSha: 333333
ChArSha: 222222
ChArSha: 111111 ....
И Sad започна на 1. ;ddd Извини се момчето и пак започна броенето.
ChArSha: 333333
ChArSha: 222222
ChArSha: 111111 ....
ChArSha: GO
Започнахме... БУМ, БАМ, БУФ, БАНГ и аз и Sad паднахме заедно. Веднага започнах да окуражавам JaSoN: "Davai mashino, ti mojesh. Machkai. etc." И той го свали. Изкефих се и си отидохме Davias2 ( където сме обикновено ). Лафче лафче и дойде битка номер 2. Срещу: shefa & BURZAKA. Съмнявах се в KB-то и BD Seta за това смених и сложих кинга. Класиката в жанра... И пак.
ChArSha: 333333
ChArSha: 222222
ChArSha: 111111
ChArSha: GO
Отново ... БУМ, БАМ, БУФ, БАНГ ,БАААААААААМ и паднах от рефа на shefa... Повтаря се същото... "Davai mashinooooo ludak etc. etc.", но отново: Team 20 ( -diE- & JaSoN ) WINNER. Изкефих се адски много и си викам: "Аре да ти е*а
"от малък циник" и bd сета..." Отидох до сандъка в давиас и си сложих GD-то. Ей т'ва "чак и с апостроф, +2 точки" му е майката. Чакахме ли чакахме с 1 пич ( cr0nicle ) и JaSoN. Лафче ли лафче и пак дойде нашият ред. Обещах си, че този път няма да падам. Играхме срещу: PsyhoForce & Waffen. Всичко свърши адски бързо... В началото се уплаших, защото само MISS бутах ... Викам край, бутат ни, но изведнъж дойдоха 3 крита по 6,700 и ми се успокои... Свалихме Waffen и след това Psyho. Нито 1 от нас не падна. Поздравихме се и отидохме да релаксираме в давиас2 ;д. И тогава Ники ( ChArSha ) написа: FINALS. Сгря ми се душата и чакахме да видим опоненти си. Оказа се, че на финалите сме срещу Team 12 : bLizZ & Dave. Портнаха ни. Успокоих се и си казах: "Това е..."... Изчакахме чаршафа "страшен хумор, -40 точки" и той пак броеше...
ChArSha: 333333
ChArSha: 222222
ChArSha: 111111
ChArSha: GO
Отново започнах без никакви критове, но после се балансира положението. Те паднаха и си казахме по 1 гг с тях и по 1 ГОЛЯМО ГГ между нас. Взехме TeamUp евента... ChArSha каза: " Наградата е 10к кредити, по 5 на 2мата." Не ме интересуваше особено много наградата ( няма да казвам изобщо, защото ще ви излъжа :oops: всеки се интересува и от наградата, колкото и малко да е ;dd
"умрях си от кеф за тези пет хиляди кредита" ).
Та това е общо взето... Днес Стоян ( JaSoN ) ми написа, че напуска му окончателно ... Бил го решил вчера, но не искал да ми разваля настроението ... Малко ми е гадно, но с него си имаме уговорка... Та това беше от мен. До следващия път. Главата ще бъде написана СПЕЦИАЛНО за NippleGrab!! Чао. "моля те, не пиши повече"

Image
Глава 13

Приятелите
- "едното нещо, което тази игра ми даде, при това в изоблие"

Е, пак съм аз "мамка му, упорито животно си"... Реших да седна и да напиша още една главичка към моята лична страница. Както бях обещал, главата е посветена на приятелите. В играта срещнах много симпатични и приятни хора: Roxx, ChouzZ, Pechenia, BK_FAFLA, DnevenBoec, m0rb1t, m0ns7era, JESUS, Vendetta, AveraGe, OTBPAT, ddPool, Admin, VOLTER, g0ld3n, ACAB, SteveFox, Horror, NippleGrab, ShadowBK, Achilles, ReyTango, FRACTURE, Damian, Punish, Desperado, Suckit, Zero, narcyoN, -SkuLL- [W]oL[F], и още много хора, на които вероятно съм забравил да спомена имената.. ^^ Приятелите значат адски много за мен! Винаги когато съм бил в труден момент са ме подкрепяли, специално хората, които съм изброил по - горе. На всеки голям евент когато остана накрая ме надъхват: "davai die, davai goga, lud" и т.н. Дори когато играх срещу Horror и резултата беше отчайващ 8-3, повечето продължаваха да ме подкрепят! ( май защото Horror ги беше обрал, не че нещо... ) И все пак... Също така съм се срещал и с много антипатични хора в този сървър: HunteR, PRinCO! HunteR е най - голямото лайненце в целият сървър! Направо понякога ми се повдига като го видя. Като едно мазно петно е, колкото и да го търкаш и се опитваш да го махнеш, не се маха "тафтология, -250 точки". Като дъвка в косата... Докато не си отрежеш косата "тафтология на тафтологията, -50000 точки", няма махане... Той досега ми е нанасял най - лошите загуби: 10-1, 10-3... Когато сървъра беше не max stats го победих 10-2 и от тогава съм с мисълта, че съм му го върнал. После отново беше MAX Stats той ме предизвика, но не бях с моят герой. Випа завърши 10-6 и той тогава спря да играе DeviLMU завинаги! Никой не го обичаше. А този PRinCO... Днес играем вип, а аз играя с Brass Set-a, защото трябваше да го тествам. Както очаквах се оказа пълен боклук и нали се примирих и започнах да му давам сета: DS за SM +13 f.o и той като почна реве: "dai za bk WE sadder", "bot", "idiot" и т.н... Исках му ре и той отказа и почна на пост да ме храни, че съм саднат тип и така нататък... Не се сещам за много хора, които мразя, защото просто или съм ги забравил, или съм ги отказал и пак забравил. И така... Това беше от мен. Надявам се да ви е харесала и тази глава.
Image
Глава 14

Голяма пауза

Здравейте отново момчета и момичета. От много време не бях писал нова глава, но просто не ставаше нищо интересно. Но ето, че пак дойде лятото - времето на почивка и купонясване "май имам предвид пиене на кока кола с лед до 23:00". Както знаете ( а някои може и да не знаят ) мен лятото ме няма. И тази година ще бъде така. 3 месеца "Time Out". Много се надявам като се върна да завря всичко наред. Не искам да изнервяте колегите и да им се качвате на главите. Запомнете, кажат ли НЕ, значи НЕ "празни надежди, приятел"... Ако някой от вас ще е на море в Приморско, нека пише едно лично, за да се видим някъде, да направим едно плажче "щях да ви посрещна с всичките ми тогавашни сто и десет килограма и да се къпя с тениска" и т.н. Колкото до сегашното положение на сървъра, обещавам ви, че ще бъде по - добре съвсем скоро. Както може да предположи човек, новото е по - добро. Явно обаче за ъпдейта на тази версия не е така. Точно заради това ще има отново промени. И те ще са по - хубави, тъй като сървъра вече е бил нещо подобно на това въпросно ново ( няма да ви издавам за какво става въпрос "прави се на мистериозен, -5 точки" ). Но този път ще бъде по - добре, тъй като файлове от новият ъпдейт ще бъдат запазени. Файловете за елиминирането на 90 % от бъговете, свеждането на лага до минимум и AntiHack системата. Помислете си внимателно кога съм ви лъгал аз.. никога "тук сам се хващам в крачка, но за тези неща наистина не съм лъгал"! :) А след като се върна и нещата вече са перфектни, ще се наслаждаваме на битките и на големите събития, които ще се състоят! Не забравяйте, че зимата ще бъде проведено отново уникалното по себе си събитие - League Of Champions. Пак ще има реални награди при това по - хубави и повече. :) Пак ще бъде на няколко дни и ще бъде УНИКАЛНО! ОТНОВО! Надявам се и тази глава да ви е харесала!! Ако имате някакви въпроси към мен за нещо, пишете на лично! "защото очевидно съм бил доста самотен"
Image
Image Image
| Team Up Event Winner - Team With JaSoN | FFA Match ( -diE-, m0rb1t, SparCo, Desperado, LideR ) Winner on Revolution 1 | Special Down Match Winner - ( GM's team ) | Legends VS NewStars Winner ( Team NewStars ) | Melee Event Winner on League Of Champions | Honnorary Member OF R.O.A ( Guild Master - Roxx ) | Underground War Event Winner - Team Great Dragon ( R.O.A ) | Royal Guild Event Winner - Guild R.O.A | Pro Killer | DeviLMU Friend | GameMaster | Elite GameMaster | Administrator | Revolution Winner | Melee Master | League Of Champions WINNER | FFA Fighter of DevilMU |

Image

Ни сте видели, ни чули, защото нямаше как да си седна на "моя си компютър" по очевидните горепосочени причини.
Image
Кратко заключение с клиширано заглавие:

Благодаря ви!
Историята ми в тази проклета игра е твърде дълга, че да ви я разкажа цялата. Нещата, които съм написал до сега все още си остават едни от най-запомнящите се моменти в "кариерата" ми, която никога няма да ми донесе нищо. Нищо материално, но ми е донесла нещо в пъти по-скъпо. Хора. Хора, които са ме подкрепяли дълги години след като спрях да играя. И наистина искам да благодаря на всички.
Че сте прочели личната ми страница, която за пореден път оправям до 4:23 посред нощите.
Че някои от вас ще я препрочетат, само и само, за да прочетат недотам забавните ми бележки.
Че сте се забавлявали с мен през всичките тези години.
Че след всички тези години, продължавате да го правите, било то в игра или извън нея.
Че сте останали мои приятели, колкото и дълго време да не сме се чували.
Че сте останли хора.
Че хора, които се гордея да бъдат до мен. (знам, че не звучи, просто изглежда по-добре, когато всичко започва с "че")
Че и за всичко останало.
Благодаря ви!


Поздрави,

Ваш "не физически" -diE- a.k.a Born
Last edited by -diE- on 10 Nov 2017, 04:31, edited 16 times in total.

User avatar
Maxximal
Hyper Member
Hyper Member
Posts: 126
Joined: 30 Nov 2012, 14:15
Skype: serko_6
Име в играта: Maxximal
Guild: JustDoIt ( Elite Member )

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by Maxximal » 23 Mar 2013, 14:12

Яка страница .. :)

User avatar
-diE-
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 92
Joined: 22 Nov 2016, 19:27
Име: Георги
Guild: OUTLAW

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by -diE- » 23 Mar 2013, 21:30

Maxximal wrote:Яка страница .. :)
Благодаря. :)

User avatar
KRUGER
Member
Member
Posts: 5
Joined: 23 Mar 2013, 11:21
Име в играта: KRUGER

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by KRUGER » 23 Mar 2013, 22:33

Браво сладур ;*
Nick : KRUGER
Class : Blade Knight
Guild : Ultra

DeviLMu-acc
Hyper Member
Hyper Member
Posts: 115
Joined: 12 Jan 2013, 11:59

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by DeviLMu-acc » 23 Mar 2013, 23:41

Ето затова си "R.O.A" защото знаем че си човек на, който можем да държим и можем да уважаваме с чест и удоволствие
От целият екип на ROA
С ПОЧЕСТИ, БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА КРАСИВАТА СТРАНИЦА КОЯТО СПОДЕЛИ С НАС! (bow)

User avatar
shadowbk
Advanced Member
Advanced Member
Posts: 94
Joined: 11 Dec 2012, 12:21
Име: Замфир Николов
Skype: devilmushadowbk
Име в играта: ShadowBK,NoWalzZ
Guild: is not found
Най-добър приятел в сървъра: Много ...
Location: София.
Contact:

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by shadowbk » 24 Mar 2013, 10:01

Нямаше накъде по-красива страничка. Бравo! :)
.....

User avatar
-diE-
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 92
Joined: 22 Nov 2016, 19:27
Име: Георги
Guild: OUTLAW

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by -diE- » 24 Mar 2013, 13:10

Благодаря на всички ви! :)

User avatar
Achilles
Member
Member
Posts: 8
Joined: 29 Jan 2013, 18:02
Име: Венци
Skype: agentb0nd
Име в играта: Achilles
Guild: ROA
Най-добър приятел в сървъра: Всички готини пичове ; )
Location: Плевен

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by Achilles » 28 Mar 2013, 14:27

Soldier wrote:
Roxx wrote:Ето затова си "R.O.A" защото знаем че си човек на, който можем да държим и можем да уважаваме с чест и удоволствие
От целият екип на ROA
С ПОЧЕСТИ, БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА КРАСИВАТА СТРАНИЦА КОЯТО СПОДЕЛИ С НАС! (bow)
:good:
Повече от това няма какво да напиша нямам думи
Респект :!:
Image

User avatar
-diE-
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 92
Joined: 22 Nov 2016, 19:27
Име: Георги
Guild: OUTLAW

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by -diE- » 01 Apr 2013, 21:03

New: Undergrond Event Winner with team Great Dragon ( R . O . A )

User avatar
WOMPERALS
Regular Member
Regular Member
Posts: 63
Joined: 13 Oct 2012, 15:39
Skype: m0nsteren3rgyr3move
Contact:

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by WOMPERALS » 03 Apr 2013, 02:48

Image
I Love -diE- and Kaputs.. :D
Image
Image

User avatar
-diE-
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 92
Joined: 22 Nov 2016, 19:27
Име: Георги
Guild: OUTLAW

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by -diE- » 03 Apr 2013, 12:44

Хахахах, мега яката снимка! ХДД Твоя ли е?! :lol: :lol: :**

User avatar
WOMPERALS
Regular Member
Regular Member
Posts: 63
Joined: 13 Oct 2012, 15:39
Skype: m0nsteren3rgyr3move
Contact:

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by WOMPERALS » 03 Apr 2013, 12:52

-diE- wrote:Хахахах, мега яката снимка! ХДД Твоя ли е?! :lol: :lol: :**
:good: Y.E.S. :good:
Image
Image

User avatar
-diE-
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 92
Joined: 22 Nov 2016, 19:27
Име: Георги
Guild: OUTLAW

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by -diE- » 04 Jul 2013, 03:15

Пълен ъпдейт на темата! Нов дизайн и нови снимки. ( все още не са качени... до 10ти ще са напълно готови, за да не ги качвам на части ) Всеки ден ще се сменя песента - "Песен на деня ( Song of the Day )"

User avatar
OTBPAT
Regular Member
Regular Member
Posts: 40
Joined: 02 Jul 2013, 13:46
Име: Васко
Skype: TpaK_JluBePnyJl
Име в играта: OTBPAT a.k.a Singly
Guild: Guild Master Of "JustDoIt"
Най-добър приятел в сървъра: Повечето се отказаха,
Horror,Zhivko
Divinity, Jenni <3
Location: Бургас
Contact:

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by OTBPAT » 04 Jul 2013, 03:27

Просто няма друго какво да кажа освен "One of The Best" продължавай все така с изненаниде, и да ни радваш.Репсект :bravo: :bravo: :bravo:
Image Image Image
"JustDoIt" a.k.a "OTBPAT"
Image

User avatar
-diE-
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 92
Joined: 22 Nov 2016, 19:27
Име: Георги
Guild: OUTLAW

Re: Лична страница на -diE- a.k.a Born

Post by -diE- » 04 Jul 2013, 13:55

*нова глава, наслаждавайте се*

Глава 14

Голяма пауза

Здравейте отново момчета и момичета. От много време не бях писал нова глава, но просто не ставаше нищо интересно. Но ето, че пак дойде лятото - времето на почивка и купонясване. Както знаете ( а някои може и да не знаят ) мен лятото ме няма. И тази година ще бъде така. 3 месеца "Time Out". Много се надявам като се върна да завря всичко наред. Не искам да изнервяте колегите и да им се качвате на главите. Запомнете, кажат ли НЕ, значи НЕ... Ако някой от вас ще е на море в Приморско, нека пише едно лично, за да се видим някъде, да направим едно плажче и т.н. Колкото до сегашното положение на сървъра, обещавам ви, че ще бъде по - добре съвсем скоро. Както може да предположи човек, новото е по - добро. Явно обаче за ъпдейта на тази версия не е така. Точно заради това ще има отново промени. И те ще са по - хубави, тъй като сървъра вече е бил нещо подобно на това въпросно ново ( няма да ви издавам за какво става въпрос ). Но този път ще бъде по - добре, тъй като файлове от новият ъпдейт ще бъдат запазени. Файловете за елиминирането на 90 % от бъговете, свеждането на лага до минимум и AntiHack системата. Помислете си внимателно кога съм ви лъгал аз.. никога! :) А след като се върна и нещата вече са перфектни, ще се наслаждаваме на битките и на големите събития, които ще се състоят! Не забравяйте, че зимата ще бъде проведено отново уникалното по себе си събитие - League Of Champions. Пак ще има реални награди при това по - хубави и повече. :) Пак ще бъде на няколко дни и ще бъде УНИКАЛНО! ОТНОВО! Надявам се и тази глава да ви е харесала!! Ако имате някакви въпроси към мен за нещо, пишете на лично!

Post Reply