Hall OF Fame / Зала на Славата

BG: Лични страници на играчите от DeviL Mu Easy.
EN: Personal pages of players in DeviL Mu Easy.

Hall OF Fame / Зала на Славата

Мнениеот DeviLMu » Пет, 29 Мар 2013, 22:37

Изображение

Изображение


Създателя на DevilMU заема почетно място в Залата на Славата. Въпреки, че е познат със своя мързел и нередовност, без него нямаше да четете тези редове и нямаше да играете този сървър. Но възникне ли нещо сериозно, или нещо за тестване, ще видите Damian да кръстосва опашка насам-натам. Ако не беше Damian, нямаше да има DevilMU, DevilMU WarZone, DevilMU MOLTEN и следователно MOLTEN X. Damian е прекарал доста безсънни нощи в оправяне на бъгове, чието решение се равняваше на вашето удоволствие докато играете. Единствения път в който Damian е играл високопрофилен дуел е на R3VOLUTION, където се изправя срещу Enforcer и губи.
Изображение

Човек с рядък характер, заслужил място в Залата на Славата.Той е един от малкото, дори бих могъл да кажа, че е единственият опълчил се на хора, на
които друг не би могъл. Човек със силна воля и адски желязно търпение, посветил се изцяло на това, което прави и винаги го прави с удоволствие.
Най-вече ще бъде запомнен с това, че винаги е решителен, отзивчив и абсолютно безкомпромисен. Като играч не се е доказал толкова от колкото като човек и бихме казали, че той е пример за всеки един!
Дълбок поклон и на добър Час, "VOLTER"!
Изображение

Един от най-старите играчи заслужил място в Залата на Славата. Това е една VIP персона, която е направила незабравим дебют в DevilMU за изминалите години игра. Човек, който с удоволствие ви препоръчваме да срещнете, за да видите една класическа игра от него. Доказал се и като добър "Game Master", не само като добър играч, един от малкото, които са получавали титлата "King OF DevilMU", и разбира се, запазил и до сега.
Както всеки един от вас знае, никой не може да играе вечно и все някога времето му идва. Сега настъпи неговото време да се оттегли от играта като човек допринесъл с много. Една от малкото легенди оставили своят отпечатък в историята на DevilMU! След дълго отсъствие се завръща за League of Champions 3, за да защити успешно титлата King Of DeviLMu в оспорван, епичен IronMan Match (23:20) срещу m0ns7era

Изображение


Flowmotion (also known as Jeyo & Zhivko) е един от най-доминиращите играчи в сървъра, що се отнася до печелене на главни събития и дуели. Играч, който е изиграл огромен брой дуели, но загубите му се броят на пръстите на едната ръка. Контроверсиална фигура, за която са се изказали доста различни неща, но е вън от всякакво съмнение това, че е постигнал много в сървъра. Бива приет в Залата на Славата на 29.12.2013, когато на League Of Champions 2 разбива конкуренцията, като се класира на финал за две реални награди и ги печели и двете с безкомпромисен резултат!

Изображение


m0ns7era е един от най-старите играчи в сървира, разучил почти всички тънкости на играта и същевременно много труден за побеждаване противник. Винаги позитивен и добронамерен, но същевременно и много сериозен и точен човек. Редовен играч и посетител на големите събития в DeviLMu и след няколко доста добри изяви и победи на Lеаgue of Champions 1 и 2, той удря пика на възможностите си на League Of Champions 3, където избухва със спечелването на две реални награди. Със сигурност един от хората, заслужили най-много да бъдат в Залата на Славата!

Изображение
Break е известен като един от най-обичаните администратори от новото поколение. Всеотдаен и отговорен към работата си, той създава алтернатива на League of Champions, наречена Prestige и спонсорира събитието с лични средства за реални предметни награди. Нещо, което много малко хора биха направили. Без грам колебание, добре дошъл в Залата на Славата, Break!

Изображение
-diE- е едно от старите кучета на сървъра, имали изяви и като играчи, и като гейм мастъри. Неговият най-силен период на игра се развива през 2013та година, когато печели Melee Event на първия някога по рода си League of Champions. Въпреки, че губи във финалния индивидуален мач за реална награда той не се отказва и бива редовен участник и помощник-организатор както на League of Champions II, така и на League of Champions III. От нивото, което показва там може спокойно да отсъдим –diE- като един от най-добрите и всеотдайни играчи в DevilMu.
Изображение
Let’s say ‘Hola’ to our new member, mates! Mannschaft е родом Германия, един от малкото готини и харизматични чужденци, с които си струва да се срещнете и да поговорите. Освен редовните участия и победи на ежедневни PvP събития , Mannschaft взема участие на Leather Cup Tournament и стига на големият финал срещу Fixinity. (...)
Изображение
Punish е най-старият задържал се и първият някога администратор в историята на DevilMu. Преминал през всеки един период от миналото към настоящето на играта, той е бил и винаги ще бъде неизменна част от екипа.
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"
Аватар
DeviLMu
Support
Support
 
Мнения: 122
Регистриран на: Сря, 8 Май 2013, 13:48
Местоположение: DevilMU
Пол: Мъж
Име: DevilMU
Guild: DevilMU Administators

Назад към Лични страници / Personal pages