Page 1 of 1

Лична страница на Kirrilow a.k.a Bras

Posted: 06 Nov 2013, 02:14
by Kirrilow
Image
Image
2013

Началото винаги е трудно особено в голям сървър като DevilMu Easy. Много трудно станах макс. Но за разлика от това имах добър приятел (ShTaSkUsAm) който ми помогна с предметите. След което започнах да участвам в евенти и да правя дуели. Разбира се първите евенти бях много слаб, но с времето станах по-добър, губих много дуели, но с времето се научих и започнах да печела. Опознах се с много приятни личности като Xedox Gladiat0r, Th3D3v!L, Forbidd, BueTHaM, ACAB, Pimp,New!, Killing, които ми помагат в трудни моменти и мога винаги да разчитам на тях както и те на мен. Първият ми гилд се казваше "Online". В него имаше много добри играчи от които научих много.Бях за кратко в "JustPlay", където срещнах много приятни личности като Wrath, SkilleR, Hen0begiM, Xedox. След това бях поканен от OTBPAT в гилда "JustDoIt". Този гилд е най-задържалият се гилд през времето. В него има много добри играчи, които са верни на този гил\д. След време игра бях за кратък период от време GameMaster. Този период е един от най-хубавите за мен в сървъра. Научих много неща от VOLTER и Break, които ще ми бъдат полезни в бъдеще. Разбрах каква е отговорност носят хората от екипа на DevilMu Easy и съм благодарен за това. Сега продължавам на пред и се надявам да открия още приятелски лица в сървъра и да стана по-добър за да застана рамо до рамо с големите играчи в сървъра.

Image


Обичам хубавите дуели с по-добрите играчи, защото няма по-сладка победа от това да победиш някой по-добър играч, но един добър играч винаги трябва да умее да губи. В един дуел не е важно дали биеш на 1 или на 9 важна е победата. А също така в един дуел за мен е важно да се получи хубава и достойна игра и да бъде интересно.


Image Image


Image
2014


Admin Staff

На 08.12.2013 г. бях приет като GameMaster-Rokie в админ колектива от Break и Solaris. След 4 дена станах GameMaster. Няма и месец по-късно след края на LOC2 бях направен Elite GameMaster благодарение на Solaris и Punish. Бях на този пост г/д 6 месеца след което за кратко време (10 часа) бях Administrator. След този период на Administrator бях върнат отново като Elite GameMaster. През това време, което бях в колектива научих всичко относно функциите на Elite GameMaster благодарение на Solaris, Punish и Break. И да ви кажа честно не е толкова лесно колкото изглежда отстрани, но аз правех всичко с желание. В момента не съм в админ колектива, но когато имат нужда от мен с радост бих се върнал.
Image

Guild Brothers

В края на 2013 г. реших да направа гилдия на име Brothers. Тази гилдия се задържа на 1во място с 273 точки в Top 20 Guilds близо 6 месеца. В тази гилдия имаше много играчи силни и слаби, но на всеки един от тях можеше да разчитам, но тези членове, които винаги ще бъдат в Brothers са:

Image
Kirrilow е от доста време DeviLMu. Той никога не отказва когато го предизвикват независимо каква е наградата. Kirrilow е един от малкото играчи, които не играе толкова за предметите колкото за славата. Според думите на Punish той е най-добрия Elite GameMaster, който е срещал.

Image
RollUp е един стар играч, който играе от много време в сървъра. През това време той е изиграл много дуели и знае почти всички тънкости на играта. Освен като вип персона той се е доказал и като човек, на който можеш да разчиташ.

Image
Skunko (дебелия) нов е в сървъра, но за този кратък период от както е в сървъра той успя да спечели доверието на всичките играчи дори и на членовете от админ колектива.

Image
Mexx е една доказала се вип персона. През времето, в което е в игра той не спира да играе дуели. Препоръчвам на всеки нов играч, който иска да се изправи срещу силен играч да играе дуел с него, няма да съжалява.


Image
Sasquatch също е нов играч, на който в началото му беше много трудно, особено при дуелите, но след месеци игра той стана добър играч срещу който винаги ще се получи хубав дуел.

Image
WraTh е играч, който винаги е готов на дуел срещу всеки. С него винаги става забавен лаф и е човек, на който можеш да се довериш във всяка една ситуация. Той се е доказал и като много добър GameMaster.


Image
_PrIeSt_ не е от запалените по дуелите, от колкото по евентите. Той е един от малките играчи, които са готови да ти услужат при нужда.


Image
buddha е в гилда от много малко време, но за това време той успя да спечели всеки един от гилда със своето поведение. Той обича дуелите и винаги е готов да заложи всичко за един хубав дуел.

Image

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 06 Nov 2013, 11:00
by Syreith
Късичко , но хубаво . БРАВО !!! :bravo: Очаквам още инфо :)

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 06 Nov 2013, 12:27
by Xedox92
Добра страница братле! радвам се 4е и мен ме има ! :)

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 07 Nov 2013, 19:00
by ACAB
Ниццееее :good: :good: :good: :good: :good:

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 22 Nov 2013, 02:31
by nopHo
:ok: :bravo: Добра страничка братле :) , и добър играч :)

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 25 Mar 2014, 12:52
by pechenko
nice page ;)

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 26 Mar 2014, 22:04
by Prophecy
наи-добрата страница ! БРАВО... ИВАНЕ продьлжаваи така ! :)

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 30 Mar 2014, 22:48
by Bizzle
Доста добрее :) :bravo: :bravo: продължавай все на горе Кирил

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 07 Apr 2014, 13:26
by h0us
Браво,постарал си се..

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 18 Apr 2014, 19:28
by FAKE
Бая е малко трябваше още малко обяснение , но е добро :)

Re: Лична страница на Kirrilow

Posted: 25 Apr 2014, 11:00
by JustDoIt
Браво кире продължавай все така.добра стрсничка кратка и ясна

Re: Лична страница на Kirrilow a.k.a Bras

Posted: 13 Jun 2014, 08:32
by Mucku
невероятен човек и Guild Master!

Re: Лична страница на Kirrilow a.k.a Bras

Posted: 01 Sep 2014, 08:19
by Welcomeee
брех мен как мале не ми се мисли за какъв ме имаш мен евала за което ванка. :o :o :o :o :o :o :? :? :? :?

Re: Лична страница на Kirrilow a.k.a Bras

Posted: 06 Aug 2018, 16:23
by Diaaa
kirrilow zabaravi tozi koito ti pomagashe da gi napravish tezi neshta :D jalak si :d