Лична Страница на Golemiq a.k.a Yordanov

BG: В този раздел може да пишете за всичко което си няма раздел в форума.
EN: In this section you can write about everything that don't have section in the forum.
Post Reply
Jordanov
Member
Member
Posts: 10
Joined: 02 Apr 2014, 21:26
Име: Rosen Ivanov Iordanov
Skype: rosen222222
Име в играта: Golemiq
Guild: Brothers
Най-добър приятел в сървъра: Gravity,IcEandFire,BattleStaR,Sasquatch,BueTHaM,WraTh,Kirrilow,

Лична Страница на Golemiq a.k.a Yordanov

Post by Jordanov » 22 Jul 2014, 18:16

Началото:

Започнах да играя миналият сезон(2014) Февруари месец.Един голям приятел Gravity(Ачо) ме зариби по DeviLMu. Започнах да играя самичък.Първият ми герой беше DL(DarkLord) с име Harry.Не знаех какъв е смисъла на играта. Ачо един ден дойде у дома и ми изтри героя, не ми беше приятно но го послушах. Направи ми герой Dark Knight и се чудихме какво име да измислим. Мислихме, мислихме и накрая на шега измислих да се казва Golemiq. Започнахме да го рескаме. Направихме го 2-3 реса и се разбрахме, че ще ме реска, като се прибере с негов герой. На другия ден започнахме да го рескаме, събирахме и кредити за да го вдигаме и от сайта. Не знам защо ми е останал един спомен. Той ме беше облякъл със All items и докато рескаме, примерно намирам Arch на земята, слагам си го и го питам този меч хубав ли е :D :D . В началото нищо не разбирах, кое е c Full Options, кое е със, но благодарение на Ачо разбрах и смисъла на играта и другите нужни работи за да играеш.

Итемите:

Нямах итеми понеже не знаех какво е Clear Inventory и си изтрих всичко по мен. Ачо имаше 2-3 сет-а даде и ми един. Той ми давеше всичко, стига да го имаше. Един ден той дойде у дома и прехвърли Itemite на Gravity в Golemiq. Ачо изигра един ВИП за Wep, спечели. Беше ми интересно, попитах го може ли да се пробвам, каза ми да. Започнах да играя, мъчих се, но паднах 10:4 (не помня от кого беше). На другия ден пак го поканих за да ми спечели няколко Wep-a. Започна да играе,изигра около 5-6 ВИП-а, спечели само два. Той реши да си метне неговите работи в неговото ацц. Започнахме да събираме итем-и за мен. Събрахме всичко само Wings и Pendant нямах. След около 4-5 дена имаше Master Survivor 1/8. Спечели и ми взе крила. Само пендант ми остана. Не ми беше приятно да му вземам итеми-те и реших да си събера кредити и да си купя. Започнах със Виповете.

VIP срещите:


Имах 2-3 Wep-a за залог, спечелени от Gravity. Изиграх 2-3 Вип-а и загубих един. Всеки ден започнах да играя и ставах все по-добър. Ачо ми даде един сет да изиграя Вип за Сет, но паднах. Реших да играя само Вип за Wep, печелех, губих. Бях събрал 5 wep-a и реших да ги заложа, но загубих. Най-много падах от Jus7 (10:1, 10:2), той беше много добър играч. Опознахме се много добре. Станахме добри приятели. Помолих Gravity отново да ми даде Сет, даде ми и спечелих, бях много радостен и така започнах всеки ден да играя Вип за Сет.От както победих, имах 9 поредни победи от Вип за Сет, докато Tyson не ме победи 10:9, след загубата, реших да го попитам за още един Вип, играхме отново и спечелих(10:8). Бях събрал над 10 Сет-а. По едно време започнах много да падам, нямах нито един сет. Реших да си заложа сет-а(GD), спечелих. Станах с 2 сет-а + моят. Играх отново Вип, но този път за 2 сет-а, и отново спечелих.Така както нямах итеми, събрах 8-9 сет-а за залог. Първият ми Вип All items беше срешу Th3D3v!L. Победих го (10:9). Бях много изненадан, понеже той е много добър играч. На другия ден пак играхме и отново го победих (10:8). Но след това ги изгубих и двата All items-a. От Випо-ве бях събрал All items и реших пак да играя, играх, играх, играх и бях събрал 5 All items-a. Един ден реших да играя VIP All In Acc. Играх срещу S0BIESKI, победи ме 10:6. Нямах итеми в моят акаунт, но бях си оставил 1 All Items при един приятел, играх вип за сет, паднах 10:0, :o :o чудя се какво става, пък то единият ring е бил без HP :D :D :D :D .Заложих си сет-а отново и спечелих. И пак бях натрупал над 10 сет-а.

Гилдий:

Исках да вляза в гилда Brothers, понеже най-добрия ми приятел беше там. Ванката (Kirrilow) ми каза ако искам да вляза трябва да победя Jus7..., играхме до 5, водех го 4:1, но той сложи Blade и ме победи 5:4. Загубих, но ми каза да дам /guild на Kirrilow. Като влязох другите бяха против мен. Diaa ми каза, че утре нямало да ме имало в Guild-a, и така стана. След около седмица две, BattleStaR беше направил guild на име Olympics. Попитах го дали може да Join-a при него. Той се съгласи. Опознахме се много добре, станахме добри приятели. Излязох от Guild-a, защото не бяхме толкова задружни, карахме се, псувахме се, на Survivor Event не бяхме заедно. Два-три дена бях без guild видях, че Иван беше в Арена и реших да го попитам отново. Той се съгласи, за което бях много доволен. Вече никой не беше против мен. Запознах се с много други хора, когато на някой му трябваше нещо, му го давах, стига само да го имах.

GM Rookie:
Това беше миналия сезон (2014) около юли. За известно време бях спрял да играя, защото си бях изгубили Itemite и не ми се играеше. Реших да вляза за малко време, като влязох, видях Bras, че прави Math Event, не го спечелих и така явно ме е видял, че съм отговарял и ме извика, реших че съм направил някоя бела, но ето че Пепо ме попита дали ще искам да бъда GM Rookie, разбира се, съгласих се. Беше ми много трудно в началото, но колектива ми обясни работите. След около седмица - две, Иван започна да ме изпитва. Не се справих добре.. :cry: и трябваше още една седмица да ме обучават. Мина седмица и преминах изпита, станах GM. Постоях месец и реших да спра, защото бяхме посред лятото, а аз не ставах от компютъра. Махнаха ме от колектива.
Преди месец Миро ме извика отново и не знам как, но се съгласих, сега в момента съм Event Master, помагам със каквото мога на Server-a. Искам да благодаря на всички, който са ми помогнали, това са: Gravity, WraTh, Sasquatch, Khorne, Punish, Solaris, Warn!ng, Cheetah, Enforcer, Rush, CastBoundx, BueTHaM, JenMusic, BRUTAL, Diaa, |BuggeR|,
Break, PASTET, Darwin, Mexx, IcEandFirE, Syreith, OTBPAT, BlackHawk, Nooby, Djeep, Maxximal, XageC, Tishoy, nopHo, BattleStaR,
- Дано да не съм забравил някого. Според мен няма смисъл да ги описвам, понеже доста хора са описвали и ще решат, че ги копирам, но да знаете, че ви обичам. <3


След рестарта:
Последния Рестарт () не го приех кой знае колко спрямо другите. На другия ден след рестарта седнах на компютъра, влязох в сайт-а на Му-то и се регистрирах. Влязох в играта и си направих героите. Влязох с БК-то (Golemiq), но не ми се рескаше ... едва направих един рес, даже не можеш да повярвам, че ме мързи, защото предния рестарт бях направил над 670 рес-а със SM-то (FacePalm). Така де, направих едни рес и излязох от Му-то. На другия ден се бях хванал в ръце и направих 25 реса. Доволен съм от това, че вече при рес точките ти се запазват, улеснява ни до огромна степен. Така на по-следващия ден бях макс. Баща ми на този ден имаше Рожден Ден (24.12) и се сетих, че мога да си изпрося смс-че :D :D :D, отивам на първия етаж, понеже сме в къща и спя на втория етаж, и му викам "Татее, Честит Рожден Ден Да си Жив и Здрав, Всичко Най-Хубаво, може ли да пратя един смс за твое здраве :lol: :lol: ". Пратих един смс от 6 лева и си взех Great Dragon Set и Wings +13 (много кофти, че няма +15 итеми, според мен). В предния ден бях спечелил 3 Евента (два Nearby Find Event и един Global Find Event) от Nearby Find Event ми дадоха 2 Ринг-а, а от Global Find си избрах един Arch. Бях макс, но ми липсваше един итем - Пендант. Бях помолил Darwin, ако спечели някой евент да ми вземе и така стана, спечели и ми даде, много съм ти благодарен мите :*.
Реших да поиграя един ВИП за Weapon да видя колко слаб съм станал :D :D :D . Написах на пост B>>VIP WEP и един пич ми написа хайде. Започнахме да играем - победих 10/1 :lol: :lol: , ама той пича бил объркал схемите :D :D :D сложил no HP set на HP Stats :D :D, с митко го оправихме и ме попита за реванш. Играхме и отново победих - 10/6 ... Така сезона започна добре, имам 5 победи и 2 загуби от Sm0keWeed и ihroN.

Нека да качим малко снимки:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
:) :) :)
https://www.youtube.com/watch?v=4LXV7ol572Y
Last edited by Jordanov on 11 Sep 2017, 01:16, edited 14 times in total.
Basketball Never Stops! По-добре късно, отколкото никога!! LOVE & BASKETBALL!!
Image
Image

Angelic
Member
Member
Posts: 1
Joined: 31 Mar 2014, 21:33
Skype: kristian.todev
Име в играта: Angelic.IcEandFirE

Re: Лична Страница на Golemiq a.k.a Yordanov

Post by Angelic » 11 Sep 2014, 21:23

За мен нищичко не си казал...

Black
Member
Member
Posts: 2
Joined: 24 May 2015, 20:34
Име: Qnislav
Skype: kappone32
Име в играта: Black
Guild: DeviLMu

Re: Лична Страница на Golemiq a.k.a Yordanov

Post by Black » 14 Jun 2015, 15:45

Страхотна страница ;)

Yordanov
Member
Member
Posts: 9
Joined: 10 Jul 2014, 19:14
Име: Росен Йорданов
Skype: rosen.iordanov11
Име в играта: Yordanov
Guild: DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: Gravity, Bras, Solaris, Warn!ng, Sasquatch,
WraTh , Punish ,Rain, Khorne, Enforcer,
Rush, JenMusic, BRUTAL, Anew, BlackHawk
и други. :)

Re: Лична Страница на Golemiq a.k.a Yordanov

Post by Yordanov » 14 Jun 2015, 15:48

Благодаря. :)
Image

xagec
Member
Member
Posts: 15
Joined: 27 Aug 2013, 19:26
Име: valentin
Име в играта: XageC,Scale,s1mple

Re: Лична Страница на Golemiq a.k.a Yordanov

Post by xagec » 15 Jun 2015, 21:32

Сладур :twoheart: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jordanov
Member
Member
Posts: 10
Joined: 02 Apr 2014, 21:26
Име: Rosen Ivanov Iordanov
Skype: rosen222222
Име в играта: Golemiq
Guild: Brothers
Най-добър приятел в сървъра: Gravity,IcEandFire,BattleStaR,Sasquatch,BueTHaM,WraTh,Kirrilow,

Re: Лична Страница на Golemiq a.k.a Yordanov

Post by Jordanov » 15 Jun 2015, 21:36

:oops:
Basketball Never Stops! По-добре късно, отколкото никога!! LOVE & BASKETBALL!!
Image
Image

Diaaa
Member
Member
Posts: 7
Joined: 25 May 2017, 23:15

Re: Лична Страница на Golemiq a.k.a Yordanov

Post by Diaaa » 06 Aug 2018, 16:31

Evala Yordanov ti i wratha :D mai izleznahte tochnite v toz server :D

Post Reply