Лична страница на 4ay4ay

BG: В този раздел може да пишете за всичко което си няма раздел в форума.
EN: In this section you can write about everything that don't have section in the forum.
Post Reply
4ay4ay
Member
Member
Posts: 19
Joined: 06 Jun 2017, 05:37
Име: Маги
Skype: addict3d_t0_mu5ic_
Име в играта: 4ay4ay
Guild: GoodGame

Лична страница на 4ay4ay

Post by 4ay4ay » 08 Jun 2017, 20:43

Здравейте!
Ще започна от начало.. Ще гледам да е по-кратко. :D

Chapter 1: Началото
Може би беше 2008 или 2009 година нямам спомен, когато за първи път започнах да играя тази игра. Попринцип не живея с брат си и бях при него на гости. Гледах, че играе някаква игра и ме зарибяваше и мен. Сървърът беше Розата, който я помни. :) Показваше ми разни неща в играта, но на мен ми изглеждаше много тъпа и не исках да я почвам, ама той настояваше да я пробвам, че може да си помагаме и т.н. Оставаше ме да играя аз, докато той беше навънка. Беше ми казал кое как е горе/долу. Бях го разбрала, че итемите със син цвят по земята, че са най-добри вместо тези с зеленото (excellent) и редовно му пълнех инвентара с глупости и мрънкаше. :D Беше тогава около 80 реса и всички ми търсеха парти, но аз не знаех какво е и давах на всеки. Той не искаше да давам, бавило го е, но след като разбрах, че им помагам - продължавах да си давам. :D Стана време да се прибирам в нас и започна да ми харесва играта. Реших да си направя мой герой. Ника ми беше _Magito_ мисля :D. Не знаех, че играта се сваля и от интернет и тогава си я записах на диск, като се прибера вкъщи да играя и аз. Поиграх може би до 10-15 реса, след което спряха сървъра.
Все още не разбирах и мислех, че няма други му-та, но брат ми каза че има други сървъри и че един приятел може да ми даде герой в Dangerlinka да играя и итеми. Взех го, но някак си там не ми беше много интересно и играх за кратко време. В розата се запознах се с едно момче Светльо, с който поддържаме връзка до ден днешен. Страхотен човек! Винаги ми помагаше и т.н. Та той ми беше казал как негов фр. искал да се хванат на бас, че ще може за една седмица да спи с мен и такива неща. Доста ме зарибяваха, което ме дразнеше и постоянните коментари на всички и започнах да се представям като момче, казвах, че се казвам Дани в бъдещите сървъри които играех.

Chapter 2: Black Mu
След кратка пауза от му-то в нета намерих нов сървър за мен. Започнах да играя BlackMu. Беше нещо ново за мен да вдигам толкова бързо на паяци в лоренциа. Не разбирах нищо.. Малко по-малко покрай останалите играчи разбрах за какво иде реч. Взех си итеми. Реших да пробвам така наречените вип дуели. Нищо не разбирах. Падах постоянно на по 10-2, 10-3.. Отчаях се и реших да ги спря, след което спрях и сървъра..

Играех и няколко други сървъра за по ден два.. няма да изброявам всички. Наистина са доста..


Chapter 3: Devil Mu Season 3 Episode 1
Тук не знаем кое от двете му-та следва, за това ще започна с Devil Mu. Започнах сървър, нов за мен. Нови итеми и такива неща. Изглеждаше ми много интересно, а пък един познат, който тогава беше ГМ ми даде два героя макс, за да я играя (бк/см). Запознах се с нов човек с ник azertyuiop. Разучихме разни неща какви итеми ни трябват. Реших да пратя няколко смс-а и облякох моето бк и неговото. Ника ми беше Creather. Започнахме да играем заедно. Подобрявахме се с всеки изминал ден. Беше ни забавно заедно доста. (макар че знаеше, че съм момче :D ) Започнахме да печелим почти всяко пк. Много се радвах и го имах за много близък приятел. Реших да му кажа истината, че съм момиче.. След което всичко се промени. Писането му, държанието.. Започна да ми задава въпроси от сорта .. с колко момичета трябва да е спал според възрастта му, еди колко си см. нормални ли са за моята възраст.. сещате се ... ;д и пак се отказах от това да казвам, че съм момиче. Дразнеха ме много такива въпроси. Спряха сървъра и продължих да търся друг...

Chapter 4: ОptiLan Mu
Започнах за пореден път ново му.. Тогава много обичах да гледам и да играя баскетбол за това реших да се пиша Lebron. Започнах сървъра от самото ми начало. Много ми харесваше всичко в него, визия, това че се вдига бързо и самите играчи. Събрах адски много приятели, научих адски много неща относно играта. Помня как с един приятел тествахме през нощта най-различни предмети, тествахме други статсове какви ли не работи. Имаше зала на славата. И евент за него паднах на финала. Заради 1 точка. Умрях си от яд. Много исках да бъда в тази слава, но имаше наистина доста добри играчи. Реших да не се отказвам и в крайна сметка ме вкараха. Бях много радостна.. но никой така и не разбра, че съм момиче този път.. Играх до спирането му. Останах наистина с много добри спомени от този сървър..

Chapter 5: Devil Mu Еasy
Не знаех вече какво да играя.. Търсех отново дали не е пуснат сървъра сезон 3-ти да го почна пак, но попаднах на 99б+ версията. Започнах да играя. Отново се пишех Lebron. Не знаех какво представляват итемите +15 и мислех, че трябва да ми бъдат на +11 и си взех неща на +11. Чудех се защо падам, статса не ми беше как трябва. Тогава срещнах Albanec (той едва ли помни, но да.. :D ). Той ми показа неговите итеми, каза ми всичко относно тези итеми на +15, какво трябва да си взема, какво трябва да направя, за да не си бъгвам кръвта, дори ми даде и ринг подарък, много се зарадвах. Наблюдавах го него и другите как играят и започнах да навързвам нещата.. Поиграх за кратко време и подарих акк-то на някакво непознато момче.

Продължавах да играя сървъри за кратко време.. Започнах да си се представям за момиче.

Chapter 6: Devil Mu Еasy Отново
Бях се запознала с bodev a.k.a. TORMENTOR по-рано. Бях спряла му-то, докато той не ми писа веднъж в скайп дали играя някой сървър, тогава точно не играех и му отговорих не. Той ми предложи да ми даде герой в девила и с макс статс и облечено. Започнах пак да играя с ника Рекс. Бяхме в един гилд и още други хора, много печени бяха всички, много ми допадна този път играта. Играех випове, по-рядко ходех по евенти.. За това и не съм мислила да правя страница... няма какво толкова да се каже.. Не обичам много да ходя на голями евенти.. Не ми се чака толкова време, докато мине всичко, а в повечето случаи по това време съм навън. Имам може би присъствие на 2-3 по-големи евенти.. Реших да смена ника на RAWRGASM, за да си е мой, пък и тва момче, което е играло с тоя ник, ако иска да си го ползва пак. Вече имах опит в няколко сървъра, като гм и имах голямо желание от преди години да стана и тук, но хората от стафф-а, на които бях писала предишни години винаги ме игнорираха.. ;д Не мислех, че ще ме вземат но ме взеха, като rookie. Много се радвах, но и бързо се отказах, поради лекциите и времето, в което се правяха евентите, рядко бях в нас тогава. По-добре беше някой друг с повече време да вземе позицията. Започнах да се пиша Ехеcute. Беше 2016г. и си играх до реса на сървъра.
Реснаха сървъра започнах пак да играя. С ника Execute. Реших да си го остава така. След което го смених доста пъти.. когато ми писнеше пак от лапета на 12 да ме питат да излизаме на по бира.. влизах и с други герой и си трайках, че съм аз..
Използвани никове.. Bella, Phobia, Derek, NowLoading, Schyzo, Sabotage и други, но в момента не се сещам за още...
Накрая реших да смена и Екзекутето и до момента играя с 4ау4ау..
За сега е това, даже мисля, че е в повече, ама да.. като се замисля.. може би след всичко написано май страдам от раздвояване на личността... ;д

Съжалявам, ако някой си е изгубил времето да чете... :D
Успех на всички участващи в евента ! :)
Може би и аз трябва да напиша хората, които най-много уважавам и са ми приятели? Доста са. Може би ще пропусна някой и за да няма сърдити няма да споменявам. Само ще ви кажа.. Благодаря за хубавите спомени заедно, мисля, че те си знаят кои са! :)
* искаше ми се и снимки да кача, но съм с преинсталиран лаптоп и нямам в наличност.

User avatar
RedDown
Member
Member
Posts: 10
Joined: 21 Sep 2016, 03:56
Име: Велин
Skype: icebox.hns
Име в играта: RedDown, Exail
Guild: Paranoid, DevilMu
Най-добър приятел в сървъра: Доста са...

Re: Лична страница на 4ay4ay

Post by RedDown » 09 Jun 2017, 11:34

Браво, много хубава страничка! :)
Обикновения човек се стреми към одобрение в очите на околните и нарича това победа/
Войнът се стреми към съвършенство в собствените си очи и нарича това смирение

4ay4ay
Member
Member
Posts: 19
Joined: 06 Jun 2017, 05:37
Име: Маги
Skype: addict3d_t0_mu5ic_
Име в играта: 4ay4ay
Guild: GoodGame

Re: Лична страница на 4ay4ay

Post by 4ay4ay » 09 Jun 2017, 13:06

Благодаря много! :)

Nooby
Member
Member
Posts: 11
Joined: 04 Jun 2017, 21:35
Име: Никол
Име в играта: Nooby
Guild: Violence

Re: Лична страница на 4ay4ay

Post by Nooby » 09 Jun 2017, 15:06

Най-добрата !!! <3

4ay4ay
Member
Member
Posts: 19
Joined: 06 Jun 2017, 05:37
Име: Маги
Skype: addict3d_t0_mu5ic_
Име в играта: 4ay4ay
Guild: GoodGame

Re: Лична страница на 4ay4ay

Post by 4ay4ay » 09 Jun 2017, 15:24

Nooby wrote:Най-добрата !!! <3
Ти си най-добрата мафия! <3

User avatar
Rose
Member
Member
Posts: 6
Joined: 11 Nov 2016, 16:27
Име: Искрен
Skype: adidas.cs1
Име в играта: Rose
Guild: DevilMu
Най-добър приятел в сървъра: , Small , Fall , Hill , Break , Prince , Prophecy
Location: Tryavna
Contact:

Re: Лична страница на 4ay4ay

Post by Rose » 10 Jun 2017, 12:41


4ay4ay
Member
Member
Posts: 19
Joined: 06 Jun 2017, 05:37
Име: Маги
Skype: addict3d_t0_mu5ic_
Име в играта: 4ay4ay
Guild: GoodGame

Re: Лична страница на 4ay4ay

Post by 4ay4ay » 21 Jun 2017, 20:51

Здравейте на всички! :) Имам да напиша още няколко реда.. Официално за сега спирам сървъра. Благодаря на всички за прекрасното прекарано време в игра. :)

Post Reply