Page 1 of 1

Problems/Проблеми

Posted: 03 Apr 2017, 14:25
by DeviLMu


Re: Problems/Проблеми

Posted: 23 Oct 2019, 11:18
by HEROIN
Привет, отново недоволствам.
Този път относно уеб шопа. Както на всички ни е известно, цените на айтемите бяха значително завишени - приблизително седмица след старта на сървъра. Това поставя редица хора в неравностойно положение спрямо останалите, които вече са облекли героите си.
Дойдох тук поради факта, че има уеб шоп и няма нужда да се прекарват хиляди часове във фармене, а направо да се мятат ивентите.. НО това отношение ме отврати! Не е проблем това, че за 20 лева вече не може да си направиш герой... проблем е, че тази промяна става внезапно (доста след старта), тихомълком, без никакво обяснение от страна на екипа и нищо не се казва по въпроса.. Вчера имаше разгорещени дискусии във играта, но така и нищо не стана ясно.

Скъпи членове на екипа :) Моля дайте своята гледна точка над нещата. И пак повтарям - това, което засегна не един от играчите е факта, че промяната се случва "по никое време".

Поздрави, чичо хероин! :)

Re: Problems/Проблеми

Posted: 25 Oct 2019, 21:53
by Hastro
Болен съм от 1 седмица, сополи кашлица и гърчене.. Моля дайте съвет, че и пари не останаха за медикаменти, всичко замина за рингове...

Re: Problems/Проблеми

Posted: 25 Oct 2019, 22:30
by ultras
Абе вие ебавате ли се с нас всеки ден нови цени в тоя леп шоп дигайте още ... всеки ден намалят хората ама за вас явно парите са по важни !!! Да не говорим колко работи има за оправяне куеста, ццто,боксовете,....... нищо не оправяте ама леп шопа бързо го променихте това се прави в началото на рестарта а не когато половината сървар са си взели итеми на 50% другата половина какво прави ???Има и такива хора които са си събирали кредитите и не са си купили нищо това чиста подигравка .. Много хора се отказаха и се вижда

Re: Problems/Проблеми

Posted: 25 Oct 2019, 22:35
by Pride
Моето лично мнение го казах над 100 пъти в игра, ако сървъра беше мой щях да го пусна без уеб шоп. Да смяаната на цените беше най-тъпата постъпка, не мога да кажа друго мнение по тази тема. Искам само да знаете, че Екипа както си се изразил хероин, няма НИЩО общо със това решение за смяната на цените. До колкото разбрах нашия собственик Дамян е бил на линия в игра, когато няколко човека са се оплакали, че цените в уебшопа били евтини и как вече имало хора облечени и тн. следователно тези хора са виновни за увеличаването на цените в уеб шопа. В крайна сметка, като искате да имате предмети ползвайте маркета има страшно добри оферти, предмети за по 100-200кредита с напълно нужните опции. Има инвазии има стоун и воут бутон. Участвайте в евенти за кредити, отделно печелите евент точки за които всеки месец се води класация и 3-ма човека, които са на първите позиции, ще спечелят кредити. Стига сте го правили на въпрос уеб шопа, уеб шопа НЕ СЕ контролира от Екипа и ние нямаме нищо общо с него. Това е решение само и единствено на Дамян. Пробвахме да говорим с него, беше без успех. Щом не ви харесва, не го ползвайте. Мисля, че няма как да съм по-ясен относно темата и се надявам въпроса по уеб шопа да приключи. Няма смисъл всеки ден да дъвчим едно и също.

Re: Problems/Проблеми

Posted: 26 Oct 2019, 00:52
by bLacKou7
Оказа се, една много неприятна случка, НО в крайна сметка, цените за един нормално работещ човек, са в абсолютно допустимия диапазон. Оттук идва следващият проблем - че 70% от играчите са под 18 години или в момента са на толкова. Това довежда, че повечето от тях нямат доходи и съответно разчитат (разчитаха) на тънките гепвания на телефони (и тънките цени на уебшопа) от родителите им, на които (на родителите) в крайна сметка, не им прави впечатление, за леко завишените месечни такси. Факт ли е?
За тези, които не искат да дават пари - имате възможността да го постигнете, ще ви отнеме по-малко от 20 дни, ако събирате кредити само от Vote & Online time, ако разбира се включим Евентите, събирането и влагането на Stone, то срокът за постигане на най-важните ви цели в играта, ще бъдат факт.
На свой ред, искам да кажа, че хората, които се отказаха да играят, заради тази ненавременна промяна, са хора, които не уважиха сървъра по своему, не уважиха труда на Стафа и като цяло - няма да липсвате!
DevilMU е оцелявал и в най-лошите и празни сезони през годините. Този още е в самото начало!
Приятна игра на всички!

П. С: Проблем с приоритет в момента е: увеличаването на % при въртене на предмети в машината и увеличение на success rate при работа с Reni. Може да се помисли и за намаляване на respawn time на Kundun с 1 час.

Re: Problems/Проблеми

Posted: 26 Oct 2019, 17:45
by ajini
С 50% success rate Upgrade item с Reni 1 месец ще събирам само за сет.

Re: Problems/Проблеми

Posted: 05 Nov 2019, 06:55
by uliqnn
Как е най добре да развивам соул Мастер agility и така на татък?

Re: Problems/Проблеми

Posted: 09 Nov 2019, 16:18
by HEROIN
Хора, с тия барникания по "баланса" сте окензали положението много сериозно.. Дефенс рейт при никой герой НЕ СЪЩЕСТВУВА. Не е добре работата... ама хич :)

Re: Problems/Проблеми

Posted: 09 Nov 2019, 17:01
by WeedQueen
Реално погледнато днес ми се наложи да си купувам сет за СМ-то. И избрах да закупя рейт реф... Голяма грешка вие тотално сте спрели рате не важи нито при СМ нито при МГ. Поради тази причина искам да помоля всичко което съм си купил да ми бъде отнето и кредитите върнати... Защото това че пипате го разбирам(трябва БК-то да е най-силно вадите най-много манги от БК-та и когато те падат от МГ-та КОЕТО Е АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО ви се сърдят а вие манги не обичате да губите) но е хубаво като нещо се бара то да се тества при вас теста е следният да го пуснем ако сме се усрали те ще си кажат. Също така предлагам опцията рейт да се напише в уебшопа че е неизползваема и никой да не си дава парите за нея.
П.С. Играчите на линия бяха около 90 вдигнахте цените станаха 70 направихте ресстатс да се плаща 500кр станаха 40 обещавам ви че до края на месеца ще са под 20 човека!

Re: Problems/Проблеми

Posted: 09 Nov 2019, 17:41
by TRION
Ще ви помоля да ми пишете в скайп за да решим проблема

Re: Problems/Проблеми

Posted: 09 Nov 2019, 17:42
by TRION
Нито аз нито екипа вземаме пари желанието ни е да оправим проблемите

Re: Problems/Проблеми

Posted: 08 Jan 2020, 19:56
by WonderBoy
I made a thread and some of mods should`ve deleted it..... WTF ?

I asked a question and instead of answer my whole thread was deleted for what reason may i ask ?P.s atleast you had to answer on PM if you don`t want to ask publicly is there working cheat after i post a picture and just BTW i`ve got it from a staff member !

Re: Problems/Проблеми

Posted: 12 Jan 2020, 15:37
by PASTET
Здравейте,
Не знам дали някой е споменал за този "бъг", но 69-ти куест не отчита като убиваш монстерите "Drakan" нито в спота в Арена, нито тези, които са в Icarus. Където и да ги биеш, стоят 0/1000.
Има ли как да се оправи, за да се продължи нататък към горните куестове?