Предложение за Бейби Бум (ББ)

BG: Полезни теми с ръководства на DevilMU
ENG: Useful Topics and guides of DevilMU
Post Reply
User avatar
bLacKou7
Member
Member
Posts: 21
Joined: Wed, 6 Jun 2018, 09:44
Име: exGM in MOLTEN s6 ep1
Име в играта: bLacKou7 , Sadmaker
Guild: One, Sunshine, Paradise,
Най-добър приятел в сървъра: Everyone knows my name, less of them know who truely I am.

Предложение за Бейби Бум (ББ)

Post by bLacKou7 » Wed, 6 Jun 2018, 10:28

Здравейте,
откакто се помня съм разцъквал периодично DevilMU и по мое време имаше много играчи, имаше динамика и единствено беше слабичко през делничните дни, по обедните часове.
Имам спомен за много такива кампании, за разпространяване на сървъра и създаване на екип от нахъсани играчи, които да подпомагат новите с итеми, ресове и указания за по-нататъчно развитие. (отделен екип от този на Staff-a) За съжаление, нещата не са били успешни.
Поради множеството емоции преживяни в тази малоумна игра, просто не мога да спра да следя сървъра, кой играе, кой не и т.н.
Мисълта ми е, можем да се организираме чрез социалните мрежи, вече сме доста по-големи от преди и ги чаткаме нещата. Можем да се опитаме да изровиме стари контакти на хора, които имат свободно време дори само вечер. Всеки имаше скайп (Skype) на времето, нека всеки се опита да открие по някой друг дивак и да създадем едно ново онлайн общество и играта на тази много стара версия MU Online, да се възроди.
Откъде ми дойде тази идея:
Виждайки фактите, че DevilMU е онлайн откакто бях на 14 години. Сега съм на 23. Г-н Дамян, утвърдил се като сериозен човек, би могъл да спомогне главно за нещата, чрез съответното финансиране в даден процес. Все пак клишето - по-пълен сървър, по-пълен джоб на Дамян, си е абсолютен факт! И така трябва да бъде!

Моля всеки, който иска да се включи да напише по нещо, отдолу и леко по леко да започнем.
Благодаря за вниманието!

С уважение,
bLacKou7, SICK
Image

Post Reply