Skaarj's Autobiography

BG: Постижения, Почести и Слава
Post Reply
User avatar
Sanya
Honorary Member
Honorary Member
Posts: 78
Joined: Fri, 23 Jan 2015, 19:47
Име: Sanya
Discord: Sanya#4843
Location: Sofia, Bulgaria

Skaarj's Autobiography

Post by Sanya » Sun, 1 Oct 2017, 19:10

Глава 1: Името Skaarj
The Skaarj (pronounced "scar") are an advanced race of aggressive beings generally living in a highly tribal society. Когато ми купиха първия комп, човека който ми инсталираше програмите щеше да ми качи много игри обаче му звъннаха за нещо важно и беше инсталирал само unreal tournament и каза:
- Довечера ще дойда да ти инсталирам и другите.
Обаче това беше наобяд и нямаше кво да правя докато го чакам и играх пасианси от windows (тогава нямаше XP a беше 98). пробвах се на миничките но незнаех как се играят и все експлодирах и накрая викам я да пробвам тая игра дето ми я сложи. Пуснах я Unreal Tournament и за мое голямо учудване беше много яка. В началото много ме биха и най-слабите компютри ме биха ха-ха, ама много ме зариби и не се отказах. Всяка игра се пусках с различна раса, но най-много ми хареса Skaarj Hybrid. И оттогава откакто се зарибих, се писах навсякъде Skaarj. В StarCraft, в HalfLife, в Unreal Tournament. CS-а тогава не беше още излязъл. Но и там като играех от време на време така се писах. Винаги или Skaarj или SkaarjHyb или SkaarjHybrid.

- Dance Baby Dance!

Глава 2: Първи стъпки в MU Online
Беше един горещ летен ден през 2003 година. За пореден път отивах в клуб Inferno в Младост City с мисълта цял ден да ги пръскам на Unreal Tournament или пък на Starcraft:Broodwar. Но един приятел ми показа тая игра MU Online и се беше зарибил здраво. По принцип постоянно викаше айде навънка да дръпнем 1 фас ама толкова се беше зарибил че даже не излизаше да пуши.
Седнах да го гледам и ми беше много тъпа. Пишеше се ch3wch3w и аз му викам абе къв е тоз грозен ник и той ми обясни че се е зарибил по тая игра като е гледал как най-добрия в света на тая игра ги е омазвал от бой и се е писал ChewChew, бил китаец някви такива и той решил да се напише като него само че заменя Е-тата с 3-та и C-тата с малки c-та. Каза ми аре сядай и си прави акаунт и играй и аз му казах ти луд ли си аз съм слаб знайш ли колко време ще ги бия тея (а той вече дигаше много бавно, един левел дигаше на 5 минути). Той каза обаче че щял да ми даде party и да ми помогне. Съгласих се, седнах, регнахме се и разбира се написах се Skaarj и почнахме. Зор беше докато дигна 50 левел да отида при него а тогава никой от нас незнаеше че има път от лоренция за девиас. Добре че един елф ме намери и ме бъффна та стана по-лека задача. Тогава даже незнаех кво стана мислих че ме хакна или нещо а то било бъф такива неща нямаше в Unreala откъде да знам Сървъра беше WarZone 97d и докато направих 1 рес бях влязъл в една гилдия в която сички викаха че ще ходят да играят WarZone 99b и на мен ми стана любопитно. Казаха че има нов герой Dark Lord с голям Damage на малък левел и бил много як. Аз играх още 3-4 дена в 97 но приятеля ми се отказа и започна някакъв друг сървър ама мен не ми се играеше пак същото отначало затова реших да пробвам тоя 99b и новия герой
Отначалото много псувах щото нямаше никакъв нов герой. върнах се в 97 и почнах пак да си играя и влезе един от гилдията и каза аре бе нали щеше да играеш при нас и аз му викам да бе ама няма никав нов герой и той ми каза тогава че трябвало да вдигна 220 левел за да ми се отключи новия герой. за 5 секунди излязах от играта и веднага влязах пак. вече си бях направил ДК Skaarj и почнах да играя до 220 левел. Онея от гилдията вече бяха там и ме взеха в парти като разбраха че искам само 220 левел за да си направя и да пробвам Lord. Експа там беше повечко (в 97 беше 100, в 99 беше 120) но камъните се намираха 100 пъти по трудно. Дойде момента в който станах 220 левел и с голяма радост видях че наистиан новия герой (Дарк Лорд) е излязъл и може да се прави. Направих го но незнам защо Hybrid името беше заето и го кръстих на първото нещо което се сетих. Бях в залата Inferno, затова го кръстих и Inferno...ама и той беше зает и накрая го кръстих SCaR защото така се произнася Skaarj.


Глава 3: Бой бой и бой
Скоро разбрали, че дарк лорда ако е Гилд мастър на гилдията можело да има повече членове. И без тва нямахме точки, не бяхме правили уарове и развалиха гилдията и казаха да направя аз гилдията за да имало повече хора. обаче така и не станахме повече от 6 човека в гилдията Един път дойдоха при нашето парти едни, за които мойте ми бяха разправяли че са приятели с админите и имат всичко квото си искат и ни предизвикаха на уар. Смазаха ни, 20:2 но поне вече знаехме какво е да учавстваш в такова нещо. Тогава се кефих че убивах танталите в таркан от 1 хит на Fireburst обаче доста съм грешал, срещу хора е било много по-трудно. казах си че следващия път в който ги видя тея, ще ги смажа!
След 1 седмица ходих на инвазия (аз всеки път ходих де) но не за бокс+5 защото бокс+5 можеше да се убиват от макс герои само. Един от тея дето ни биха беше там и по едно и също време започнахме да бием един дракон. Аз го убих и взех бокса, след това до него имаше още един и пак аз го взех. оня написа "Хмммм" и избяга в другата посока. Аз започнах нагоре той надолу. След малко се видяхме от другия край на картата и вече му откраднах третия бокс. Той каза "Абе ей ламер" и ме уби... разказах кво е станало на гилдията и още повече ги намразихме. Аз започнах работа в клуба и на главния комп си играех. Имах си на един лист кога започват инвазиите и всички евенти като Blood castle & Devil Square и дори Chaos Castle само че той половината пъти не тръгваше (бъгясала му работа). Един път в Blood Castle бяхме около 20 човека, 4-5 от нашата и 6-7 от вражеската ни гилдия. Много се нервирахме на тея лайна щото гилдията им се казваше GODLIKE и се правиха на много яки. Нашата пък беше много красноречива SeloSofiq. По принцип влизахме в BC за да дигаме експ и да обираме блесове и соулове но тея глупцаи тръгнаха напред да взимат архангела и ние подир тях. Те разбиха портата, но ние взехме архангела и то много хитро. Трябваше да се бият чудовища първо преди да се покаже и казаха на парти чата "AWE NQKOI DA IDE DA PAZI WE" и аз веднага отидах там където пуска статуята на архангела, моите и другите убиха чудовищата и аз с 2-3 файъра свалих статуята и взех архангела и го взех. Сега можехме спокойно да си вдигаме в BC и да обираме камъните като в последните 10-15 секунди ще предам стафа. Онези много се ядосаха и се развикаха "Абе ще видите вие ве ламуси" (тогава ламери почти никой не ползваше, всички бяха ЛАМУСИ или РИБИ"...
И ние доволни и щастливи.... след евента отидохме в арена. Тогава нямаше спаунове по клетките, но имаше инвазия и по лесно беше от арена в таркан2 за инвазия отколкото да минаваш целия таркан. Обаче онея ни чакаха в арена, пресрещнаха ни и ни спукаха от бой. Тогава обаче като умреш в арена те раждаше в таркан. Качихме се нагоре и видяхме един тантал. Незнам какво направихме но нашия елф му пусна Ice и някак си го бъгна и не ни биеше. Свалихме го след 2 минути и взехме бокса. Хвърлих го и се падна Battle Scepter с Luck Excellent Dmg & Increase Dmg и тъй като бях единствения ДЛ в гилдията го направих. След секунда дойдоха тея отгоре и викат как го убихте ве той сваля на един удар и ние (тогава незнаехме) казахме че се е бъгнал и не ни биеше. Те ни казаха "СЯ ще кажем на гм-то тапаци, бъгнали сте го" и ни убиха (отново).
Същата вечер цялата гилдия бяхме в банлиста за 3 дни щото да бъгнеш тантал с ice е било забранено (е ние пък отде да знаем, новаци бяхме)...

Глава 4: WarZone's Best Player!
Искат обаче или не, смешните им МГ-та не можеха да се мерят с нашите тактики. Винаги имахме Elf, SM в парти и със бъф и мана шийлд спуквахме техните Бк-та и МГ-та, нищо че ни водиха с 10-20 реса.
Един път гилд мастъра им Samuil пак ни каза да правим уар. Тоя път отидохме в Dungeon и там го правихме и беше доста яко. Тоя път ги бихме ние, и това беше около 20тия ни спечелен уар. Не съм разказвал за другите които сме печелили защото бяха срещу слаби и нови гилдии. Даже и повече точки щяхме да сме но много излизаха и то точно на резултати като 18:0 или 19:2 нещо такова.
И така бихме ги, онея много изнервени настроили админите срещу нас а ние просто си правихме кефа. Вече бях събрал Adamantine сет с Rate & Ref и Legendary сет с Zen да обирам парите. Аз бях човека с парите в гилдията, марко беше човека с блесовете и така квото ни трябваше си го деляхме. Не се кефих толкова на играта, колкото на отборната ни игра. Много си помагахме.
Един път ни казаха пак аре WAR в Dungeon само че те бяха открили че в Dungeon е бъгаво да се прави уар и има места където ако застанеш могат да те бият а ти тях - не можеш. На сичкото отгоре ни казаха и без бъфове на елфи. Съгласихме се. Резултата стана 18:17 за тях и остана само аз жив. С файърбърста свалих единия BK и стана 18:18 и гм-то им започна да ме бие. Убих го и него по някво чудо и помислих че ги бихме. След 2 секунди обаче (незнам заби ли ми какво стана) и аз умрях (от рефлекта) и уара завърши на равно. Ние много се зарадвахме, стана наистина як уар ама ония почнаха да ни псуват и обиждат. Явор (с елфа) беше разбрал как се правят скрийншоти и снима псувните им и ги качи в форума и трима от онези бяха баннати за 3 дни. Те влязаха с други герои и почнах да псуват всички в сървъра и не пускаха никой да излиза от лоренция за да вдига левели като ресне. От 4 страни бяха по 2ма 3ма и не пускаха да се излиза. Ние пратихме още скрийнове, убихме им героите тъй като бяха по-слаби. Блокираха ги по акаунтите след това, а после започнаха и в форума да псуват и админите и нас и всички. Баннаха ги и оттам, вероятно по IP и повече не ги видяхме. Видяхме само един от тях, който винаги си мълчеше и каза че техните ги няма вече и иска да влезе в нашата гилдия. Марко каза "нека влиза, той ще направи някоя мизерия и ще го баннат" обаче не беше така даже излезе много свестен и продължихме играта.
Аз станах най-силния герой в сървъра, всеки като ме видеше ме наобикаляше с "zen pls, items pls, hi Skaarj" и т.н. Гилдията ни беше номер 1 в сървъра, аз бях но.1 в сървъра по zen, по ресове....Вече даже не ходих да бия никъде освен Icarus2, където имаше само най-силните чудовища и се вдигаше най-много и най-бързо а и пускаше най-яките предмети. Един път ми падна Dark Horse от metal balrog и аз викам тва пък кво ли е, ще го взема да седи в мен докато не разбера. Чак след 1 седмица разбрах, че това е кон и само ДЛ може да го носи, сложих го и като ме видяха като ходих в тайния магазин в Лоренция всички ахнаха и викат ти админ ли си откъде го извади тоя кон Вече бях станал бог в WarZone 99b и хора от 97d ме знаеха... ми нормално де те са сестрински сървъри и каквото стане в едини сървър се чуваше в другия. Никога не бях го казвал аз, но за мен тръгна слуха че съм най-добрия в България и никой не може да ме бие. И наистина беше така, никой не можеше да ме победи. Докато вдигам често се опитваха да ме удрят и да ме убият, но аз спокойно си пийвам от кафенцето и с 2-3 хита го свалях (не ставах Пк тъй като те започваха първи). Усещах че края на играта ми наближаваше тъй като вече правих едно и също и ми беше тъпо, на инвазия обирахме всички боксове от +1 до +5. Рядкост беше да изпуснем, тъй си имахме схема кой къде да ходи. Един път главния админ беше влязъл и беше в добро настроение. Искаше да го намерим но не каза в коя карта. Каза че в коя да е. В гилдията си казахме че никой няма да се скрие в някое тъпо място и започнахме да търсим по dungeon и losttower. Не беше там. Много го търсихме и реших да му пиша на лично. Той беше излязъл. Мислих си че се е ебавал и тръгнах в атланс тъй като Явор го нямаше тогава а боксовете+4 той ги търсеше. Започнах да търся златни лизарди, когато го видях (админа) каширан в един ъгъл в Атланс. Той каза "Stop Event, Skaarj pecheli". Оказа се че когато съм му писал е бил суичнал да добави наградите. Даде ми наметало на 11 а моето беше на 9 и то с 1 опция повече от моето. Много се зарадвах. На другия ден обаче, някой му е казвал че сме бъгваи преди тантала и ми го изтри. Обаче моето го бях продал за Chaos-и тъй като явор играеше все по малко и все по малко и останах без наметало. Знаех си, че това е края на играта ми в сървъра. Когато спрях да играя WarZone 99b имах сет на 11 с rate+ref, сет на 11 с rate+dd, сет на 9 с zen и разни други опции, имах от всички scepter-и по 1 на 11 без най-големия great lord scepter. Тогава такъв имаше само не-excellent. Най-добрите оръжия тогава бяха ne-excellent (Giant за Elf, mace of King за BK, Double Sided Blunt sword за MG и Kundun за SM) а пък аз исках excellent damage rate затова прибягвах към по-слабо оръжие, но пък поне с екселънт опции


Глава 5: Frost Mu #1
Не бях играл МУ около месец когато ми казаха че има нов сървър, в който играят доста българи. WarZone сървърите щяха да ги ресват и си казах че няма да започвам там отначало. Дадоха ми няколко опции за сървъри и избрах тоя, чието име харесах най-много. Frost Mu!
Вътре всички карти бяха направени ледени...скиновете им бяха модифицирани и всички карти приличаха на давиас, пълни със сняг и лед. Беше интересно. Един път вдигах в Давиас 3 тъй като бях още слаб и дойде едно МГ и ми даде парти. По принцип на такива незнаници им отказвах и писах /re off но нещо се смилих над него. Дадах му ок и го вдигах. EXP-а беше 350 и се вдигаше доста по-бързо, но пък не беше по-лесно намирането на jewels а и тепърва започвах и нямаше с кой да комбинирам, тъй като мойте приятели играеха или WarCraft Reign of Chaos или Counter Strike или LineAge 2. Тогава това МГ каза излизам да вдигам точки... казах си баси тъпия аз го вдигам пък ще вдига точки... казах си ей сега ще дойде пак ама тоя път няма да му дам парти, да си е седял мирно. влезе след 1 мин и тъкмо да го псувам да му кажа чезвай няма да ти дам парти да беше седял и той ми даде трейд а не парти....викам си кво може да ми даде тоя бот...само ще ми иска нещо. ама незнам защо приех и ми даде цял сет на 13 с Luck DD Ref и вика за тебе е....
бях чувал за ДУПЕНЕ на предмети и му отказах. Викам бягай бе, не искам да си прося бана и той суична и дойде с.... _FRoST_ ... а това беше админа. Каза ми сега ще го вземеш ли и аз разбира се се съгласих и го взех. След минутка пак влезе с Мг-то и влезе в моята гилдия. Каза обаче да не казвам, че това е той защото всички ще си мислят че като админ се прави на як пък и да знае какво става зад гърба му в сървъра. Предложи ми да ме направи GameMaster. Имах голям проблем с командите, пък и лекичко преувеличавах с тях. Disconnectвах когато някой ми беше на спауна в арена и се дразних. Обаче той е имал лог и видял че съм правил по 20-30 дисконекта на ден и ме накара да му обясня.... може да съм леко нахален но не съм лъжец и му казах. Той ми махна правата и си замълчах. Бях виновен де кво да кажа и така след 4 дни гм кариерата ми свърши, бях уволнен без заплата хаха!.
Един път влизам и незнам какво е ставало, но сървъра беше пълен с хора. Повече от 220 човека не бях виждал а тогава имаше към 350. После разбрах че админа е наел други 2 гм-та бивши от други български сървъри, единия който е бил втория по ресове в ma3x, а ако незнаете ma3x беше най-трудния сървър в БГ и един рес там беше по труден от 70 реса в WarZone 99.
Админа също така е спамил яко по форуми и канали в мирката където е викал хора. Напълнил се сървъра, той беше вдигнал за събота и неделя експа на 700 (двойно) и беше пълен сървъра като знаят че това ще трае само 48 часа. Тогава ми беше и първия ПК евент. Но Пк евент не беше това което е сега. Пк евент тогава беше всички се събирате в арена, админа трие всички убийства от базата данни, и на старт всеки започва да бие всеки докато някой не направи фономания 100 убийства. Той е победителя. Незнам що, ама всички биеха по мен и въпреки това умрях само един път. 100 убийства ги удари Skaarj, като втория след мен беше между 75 и 80. Добре беше и спечелих много яка награда, пръстен на 9, с 7% regen и не 2 а 3 опции. Тогава за първи път видях нещо с повече от 2 опции и казах на админа сигурен ли си че не е бъгаво така защото имаше Ref Rate DD а и пръстен не бях виждал на 9 + 7, бях виждал на +0 +3.
Тогава той ми даде трейд и ми показа сета и крилата си. Всичко беше FULL OPTIONS!!!!
Малееее...това беше за първи път да видя и фул опций. Беше ми много за един ден и затова се прибрах у нас и си ударих една да се успокоя. Шегувам се но наистина беше яко. Разбира се проявих нахалство и го питах как се правят, той каза че не може, само админ може да ги има аз казах ОК и му казах ако мога да направя нещо за да си ги заслужа - насреща съм.
Всъщност можеше ми каза. Каза че ще ми даде един предмет по избор на фул опции на 13 ако съм викал още хора. Не съм по тази част честно казано, но тогава влизах в форумите на evro.net datacom.bg и data.bg и затова поспамих малко. Получих само бан от два от тях и админа не беше много доволен и затова останах с нищо. Един път докато вдигах новото си SM, даже тъкмо беше към 20-ти левел написаха Race Event Lorencia. Бях чувал само за това, но не бях учавствал. даже незнаех къде е, казаха пистата в лоренция но аз незнаех че така му викат, аз му виках лабиринта за златните дракони . Чак тогава осъзнах че това наистина е като писта и е за обиколки. Бяхме около 200 човека чакащи реда си, само по 5 на старт. Админа ни казваше да се събличаме чисто голи без нищо. Аз си бях гол тъй като това беше нов герой. Мислих да влизам с другия, но какво ли пък няма бой в тоя евент. Останах със СМ-то и след 30 мин каза моето име. наредихме се и тръгнахме. 2 обиколки. Незнам как (поне тогава) но ги минах всичките и то с доста разстояние.
Не си получих наградата, админа ме записа някъде (сигурно на няква тетрадка пред компа си) и каза че победителите ще ги търси после че има много хора. Ама и така си беше, докато минат 5 човека се появяваха нови 20. отидах да си вдигам със См-то и тогава ми паднаха едни ботуши и реших да ги сложа. Обаче не можех. Чак тогава видях че съм имал ботуши паднали от паяци които даже не си личат че са сложени, а както знаете ботушите дават movement speed и затова съм бил спечелил евента... реших обаче да си замълча ха-ха....
Много време мина и направо забравих че имам награда да взимам и си влязах с моя герой. админа мина покрай мен, незнйано защо и се сетих че има да ми дава предмет. писах му на лично и му казах кво стана къде ми е предмета и той ме пита ти hybb ли си аз казах да и така ми даде баси якия итем... 2 блеса Явно нещо не беше в настроение тогава...


Глава 6: Frost Mu #2
Скоро след това беше написал в сайта че всеки ден в 8-9 часа ще се провеждат Пк евенти като е назначил двама ГМ-та да се грижат за провеждането им. Наистина се грижиха за евентите, но като цяло бяха отвратителни. банваха, дисконектваха всеки който си искат без причина. Ако някой биеше на спауновете където биеха те влизаха с ГМ героите и дисконектваха или ги мувкаха на друго място. Те провалиха и сървъра като много се отказаха. Оплаках се на Людмил (така се казваше Админа) и му казах кво правят и той ме отсече с "и ти беше същия"... е чак толкова зле не бях, но си замълчах. И все пак след 2 часа ми писа и каза абе наистина хората са намалели и до ся им се карах а те викат абе еби си майката. Затова им измислих други наказание. Ще се биеш ти срещу Пешо (това беше единия от тях).Аз му казах окей обаче аз съм със смешните си предмети а той е със гм предметите си, поне му ги изтрий и му дай нормални. ТОй каза няма да е необходимо и ме дисконектна. Питах го що, той вика "да те подсиля малко". Влязах вътре и всичко ми беше ама ВСИЧКО на FULL! Хванах се за главата и виках като луд в залата "ЕЙ ЕЛАТЕ ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ КВО СТАВА ТУКА МАЛЕ ФУЛ ОПЦИЙ ГЛЕДАЙТЕ БЕ ГЛЕДАЙТЕ" и всички гледаха. И викат и кво ся ше се биеш с тоя нали и аз викам да. Админа каза че ще се бием аз и пешо като брои до 10 и за първи път ме вкара в това което сега наричат "затвора на арена". Дори незнаех че това място съществуваше. Каза че ще се бием докато някой не направи 8 убийства над другия. Да си призная обаче, Людмил много ме беше ядосал същия ден като ми отказваше и ме обиждаше а уговорката беше такава че ако аз бия онея се банват по Ip-та, ако аз загубя онея се разминават.
Тва ми беше за първи път с фул опций а оня е играл 9999 пъти с тях, откакто е в сървъра и си казах че нямам много шанс. Сета на фул ми беше същия като нормалния ми сет - Dark Phoenix. Казах си че тва е последния ми ден в тоя сървър и казах може ли да ида да си взема колби само, отидох и хвърлих всичко на фул в сандъка и си сложих моите предмети. Казах си не ме ебе дали ще падам. Сървъра много ми дотегна заради тея глупаци и исках оня да спечели и да провалят напълно сървъра на людмил. Започна се. 5...4....3...2.....1...СТАРТ!
уби ме веднъж....уби ме втори път.... знаех си че падам... но незнам какво стана че след като падна от рефлект докато ме биеше 2-0 за 3-0 и оттогава го свалях адски лесно. Той с фул опции, всичко на 13 срещу нуубски предмети на 10 и 11.... Бих го 8:2 и людмил ме обяви за победител пред сървъра и всички започнаха на лично да ми пишат БРАВО БЕ, МНОГО ЯКО ЧЕ ГО БИ ТОЯ ЛАЙНАР ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕМ ДА СИ ВДИГАМЕ КАТО ХОРАТА и други подобни... банна ги и ми каза а сега ми върни предметите и ми даде трейд. започнах да свалям един по един и каза: КВО? МА ТИ С ТЕЯ ЛИ ИГРА БЕ?....
казах му да, той не повярва, дисконектна ме и ми влезе в акаунта. Убеди се сам, че е така като всичко беше в сандъка. После си влязах и той ме чакаше. Каза как го направи бе, ти си най-добрия играч който съм виждал. Браво, ако искаш пак ще те направя ГМ, даже и админ. Не ми пука кво ще кажат другите. Казах му обаче не мерси, писна ми да съм пионка в тоя сървър и му казах че напускам. очаквах да ме дисконеткне, да ме напсува и да ме банне но не. Той написа като новина в форума Skaarj напуска сървъра... и отдолу имаше линк към форума към същата тема. За 1 час имаше над 100 мнения в които всички писаха недей напуска Skaarj , стига Skaarj остани, защо напускаш току що изгони най-големите глупаци, трябва да се радваш... стана ми много мило и гузно, но пък вече бях решил че ще спирам да играя MU. Просто не виждах какво повече мога да правя в тая игра, като съм направил всичко за което всеки тогава си мечтаеше да направи. След 1 седмица темата имаше повече от 4000 разглеждания и повече от 360 коментара. не ги видях всичките но имаше само един-два в които казваха "айде махай се крайно време беше", всички останали ме молиха да остана. Имах 70-80 лични съобщения в които всеки ме питаше за комбинации, предмети, статсове, ако съм искал да се върна щели да ми дадат квото си искам и такива които искаха да вляза за минутка да влязат в гилдията ми, да се снимат че са били в нея, че са били приятели със единствения и неповторимия Skaarj. На всички отказах обаче и спрях да играя.
Имаше ранглиста където всеки се подреждаше по ресове но номерата започваха от 2. На първо място с големи сини букви беше написал Skaarj - никога няма да те забравим батка, ти си най-добрия! (се едно съм умрял)... и това ми беше края в Frost MU. Всъщност това е частично вярно. Месеци след това се опитвах да вляза пак, но тогава сървъра беше спрян и нямах връзка с никой оттам. Сайта, форума, нищо не бачкаше. Питате се как може сървър с над 300 човека онлайн да е западнал, ами тогава нямаше смс-и и уебшопове и не се вадиха пари от сървърите...освен ако не превеждаш по пощата на админа, но пък те искаха по 40-50-60-70 лв за един фулл предмет.
И така Skaarj (pronounced Scar !!!) спря да играе Frost Mu и въобще MU като цяло


Глава 7: Re7urN 7o Ac7ioN - Mu Pr0Z0nE
Същия човек който ме беше зарибил по MU най-накрая разбрал (доста съм го задминал) че има и чуждестранни сървъри, официални сървъри и т.н. където имало по-малко бъгове, защото админите плащали за официални сървърни файлове. Само с това не можеше да ме зариби, защото бях играл много чуждестранни сървъри на Unreal и общото между тях беше само едно - МНОГО ЛАГВАШЕ!
Обаче като ми каза, че там е играл някакъв друг китаец, който даже имало слух че бил по-добър от ChewChew ме зариби.
Сървъра беше изцяло на китайски и макар че имаше меню на английски и руски, логото си оставаше китайско. Чак след това от друг китаец/японец и аз нз точно че на логото пише Му Зона за Професионалисти (или Mu ProZone). Чак за професионалист не се имах, но исках да пробвам. Това беше първия сървър в който играх, не само чуждестранен, но такъв в който имаше кредити и тези кредити се взимаха или с кредитна карта или с вотване на сървъра в гейминг сайтовете. от 1 вот обаче печелиш половината кредити за оръжие така че не ме бъркаше. Версията беше 0.99j ако не се лъжа и ми беше някаква различна и странна, но това не ме спираше. Отново BK, отново Skaarj, прекарах следващите няколко месеца в развитие на героя. Като предмети - за героя да, но камъни и ресове - много зор. Поне интересното беше че статс се запазваше след реса, макар че не ти даваше точки за вдигане. Но на 70 експ какво повече. След като станах макс, там беше 32000 от всичко започнах да ходя на евенти. Преди това нямах шанс, в BC, инвазиите, DS, CC просто бяха толкова много хора че докато ги видя съм изхвърлен или някой друг е взел вече необходимия предмет. Имаше едни глупаци които седяха редовно на входа на Stadium (тва е входа между арена и стадиум където от вървене се излиза в боен режим) и не пускаха никой да влиза. Аз обаче вече си знаех тактиката и отивах в таркан2 и хоп оттам в арена от долната част. Оппссс, обаче Warp-а не беше като WarZone и не правих нищо. казах си така и така съм в таркан, я да ида да видя онуй чудовище нагоре (това е зайкана, огненопрозрачния тантал). Много ме кефеше да го гледам, а и без това нямаше червени дракони и метални балрози както бях свикнал в икарус2. В икарус2 беше пълна пустош и нямаше нищо, но обичах да се разхождам оттам да си припомням в УарЗоне какво правих (тогава УарЗоне беше оффлайн почти през цялото време и хората започваха да се отказват).


Глава 7: The Pro - w1ndwalkR
Влизайки в неговата "клетка" видях на входа един златен тантал и веднага след мен се изсипа едно BK на име w1ndwalkR и започна да го бие. Казах си айде това е момента на надпреварата и започнахме да го бием... убих тантала, но той ме уби веднага след това и ми открадна бокса.
Много го псувах и като разказах след това на Марко той каза "абе луд, тва е тоя за който ти лафих windwalker, дето казват че е бил по добър от ChewChew" Викам да бе, баси ламера. Търсих го 2-3 дни да направим няква битка или уар но безуспешно. По това време търсих не само него, но и който и да е от гилдията му да го питам за него, но всеки ми лафеше на китайски, който ми излизаше като шльокавица явно нямам тези букви на компа или незнам. Най накрая един ми писа "youre looking for walkR ?" което значи "ти ли търсиш уолкъра" и аз викам да къде е ще го смажа (разбира се на английски) и след това майка му да е*а (на български да не разбере ). Той каза че вечерта щял да влиза, ама при тях вечерта да не ви казвам при нас кога е... сутринта рано от 3 до 6 най-често съм можел да го видя. Тогава пуснах молба да работя нощни смени и започнах да правя нощни в клуба, което е добре тъй като повечето ми приятели през деня или на даскало или бачкат ..аз си доспивах на даскало и у нас след това 2-3 часа ха-ха! И без това нашите чакаха само на 18 да стана за да ми уредят работа.
Един път го видях и му казах WAR ?! Той каза нещо на инджикитайския си, аз му отвърнах ENGLISH PLS и той каза "get lost newbie" което значи разкарай се новак. Настигнах го, започнах да го бия но като п**ка се насра и избяга някъде. Станах да си взема солети и като се върнах тъкмо виждах как ми идва зад гърба и ме сваля на 1 удар. Не беше най-приятната гледка, нито случка тъй като щях да се задавя със солетите ХРУС ХРУС Роди ме в града и веднага излязах (говорим за Давиас) към същото място, но незнам от лага ли или нещо ме уби отново, като половината от времето даже не го виждах и докато го посоча вече ме беше убил. Каза ми Haha и героя му започна да се движи се едно се смее и си казах тоя е хакер как си движи героя така, но тогава пробвах и аз, написах Haha а то взе че героя ми започна да се смее като неговия. Стана ми по интересно дали има други и какви са другите емотикони в играта, отколкото да му отмъстя. Започнах да ровя и научих още Victory & Rush които намерих в гуугъл. Много се кефих като тогава много малко хора ги знаят. След 2 дни имаше BattleSoccer турнир и тъй като моята голяма гилдия от цял 1 човек (мен) беше незначителна само щях да гледам. Финала беше между гилдията на w1ndwalkR и ChewChew (гилдията и тя се казваше така) като ChewChew ги биха повече като бой, но пък WindStyle (гилдията на w1ndwalkR) бяха хитри и по малко се биеха, гледаха да вкарват повече точки. Даже не следях резултата, тъй като гледах само ChewChew & w1ndwalkR като знам че те са най-добрите в света на тая игра. Исках да видя и запомня всяко тяхно движение. WindStyle спечелиха и доколкото разбрах цялата гилдия била мувната в map Exile и админа им е хвърлял box+5 20 минути само на тях за победата.... ТОВА Е ГОЛЯМО НЕЩО ДА ВИ КАЖА ЗА ТОГАВА!
Много исках да видя този map Exile тъй като ми казаха че целия е плавал и си хващал морска болест от него (ЯКО!)
Обикалях из лоренция, търсих размяна на камъни докато не дойде ChewChew и ми каза "хареса ли ти това което видя"... аз малко тъпичък не се сетих за какво ми лафи, но като ми каза финала на футболния мач, забелязах че само мен следиш и аз му обясних че следях него и уинда тъй като двамата са най-добрите в света. тогава той каза че не е истинския ChewChew, че е бил от полша а не от китай и само му е фен. Каза също така че истинския ChewChew щял да смаже от бой w1ndwalkR на тая игра. Той ме покани да вляза в неговата гилдия и щях но пък не ме кефи това че използва чужд ник и му казах не мерси. След 1 седмица си беше направил герой с който вече не копираше, беше СМ и влезе в моята гилдия.
Незнам w1ndwalkR откъде знаеше, но знаеше че това СМ е същия тоя и ни предложи WAR 2v2 BK & SM vs. BK & SM.
Ние приехме, но моя беше слабичък и единствената му сила беше това да ми дава Mana Shield, той падаше на една плюнка.
Поведоха ни 8:0 и w1ndwalkR спря и каза на неговия да се махне (поне тва разбрах, тъй като оня изчезна).. уби ме още за 14:0 и суична. Влезе пак и каза "видях каквото ми трябваше, ти си поредния слабак" ... доста тъпо ми стана но не си го изкарах на това че моя беше едва 25-26 реса СМ, а макса беше 72. Казах си на акъла, много си слаб Николай, в българските сървъра си голямо про ама тука си мишка....


Глава 8: Направен за смях!
STeLKeR (така се пишеше фалшивия ChewChew) като вече играеше само с СМ, повече го зарибявало и можел да остава афк с по-голям обхват от бк-то ме разпитва какви други сървъри съм играл Казах му за българските само и му обясних накратко как е било там и като му казах че съм победил 8:2 човек с пълен сет ми обясни и чак тогава разбрах защо съм го бил. Защото той се е боквал със пълен сет и се е бъгвал и кръвта му е ставала по-малко, докато аз съм ставал в много повече кръв защото ако си спомням добре нямах нищо с HP)
Чак тогава ми е станало ясно и си представих колко здраво щеше да ме бие (най-вероятно) ако бях останал с FO сета.
Той също така ме научи и на Shadow Bug-а с който може да си вдигаш пръстените до +9+7, но аз ги вдигах до +7, +3 тъй като soul & life феллваха доста често...но пак беше нещо. Имаше Пк евент и отново беше този пк евент който знаех, в арена якото меле. Няма смисъл да казвам кой го спечели....да прави, сте, докато аз бях на 70 убийства w1ndwalkR вече беше достигнал 100 и продължаваше да бие, докато админа не му се скара... той пък каза "е кво нали затва е сървъра, забавлявам се просто"
Той си получи наградата (така и не разбрах каква е). Престраших се да го попитам за сета му. Показа ми доста глупав (според мен) сет с Reflect+HP ... зачудих се защо, нали Rate е най-якото.... но пък ги мажеше. Направих си такъв сет след мНОООГО време, но пак бях супер слаб. Тогава разбрах, че всичко е от Stats.... той си го е билднал по някакъв начин, по който с този сет ги мачка... Трябваше да налучкам правилен Stats. Щом не е искал рейт, значи е искал да го удрят, но с повечето кръв и рефлект да ги спира постоянно и да им смуче половината кръв само от рефлект, след което всичко е лесно -един игнор на половината кръв решава целия проблем. Започнах да тествам какво ли не. Накрая мисля че открих добър статс, но пък той не искаше да правим нищо, каза че съм слаб за него. stelkera ми каза да изградя репутация в сървъра, да накарам всички да говорят за мен , каза че w1ndwalkR влизал много в форума и щяло да бъде добре и там да се регистрирам и да пиша и да карам другите да пишат за мен.... тогава биех всеки на Уар, и даже им предлагах камъни и зен ако влязат в форума и да напишат че са играли с нашата гилдия и сме ги били (знам че е тъпо, но представете си че искате нещо много, ще направите каквото и да е да го постигнете и то бързо). Както се досещате, не след дълго бях разкрит и баннат от форума. ходих да пикая и най вероятно да си вземам още солети или кроасани и като се прибрах бях убит, останал в града таркан и до мене имаше няколко БК-та. Всички бяха от гилдията на w1ndwalkR и всички писаха LAMER >>>> , <<<< NOOOB сочейки със стрелките към мен... w1ndwalkR дойде след малко и пишеше BANNED HAHAHHA, BANNED HAHAHAH и след това ми написа "did you think this would work on me" което в превод е вярваше ли си че това ще ми подейства....
Бях пълен ламер пред тях и си беше така...затова си тръгнах по пътя към спауна и единия написа where are you going демек къде отиваш и излезе и започна да ме бие. аз го убих обаче и си продължих. Последва ме втория и убих и него. Малко се надъхах и казах OUT OF MY WAY FUCKING IDIOTS което значи махайте се от пътя ми шибани идиоти... в повечето сървъри като напишеш FUCK или нещо такова и излиза Censored! но тук не беше така. Тук направо си ме дисконектна и ме банна за 2 часа. Също така получих предупреждение че ако се повтори ще бъде за 1 ден. доста бях ядосан. Влязах и си изкарах яда на някви лапета играещи на Unreal Tournament ... смазах ги от бой с мойта раса и след това ми викат добър си, аре малко CS. Влязахме на de_aztec и .... не убих нито един а на тоя мост ме спукаха, незнам защо продължавах да минавам оттам ... ама двата часа минаха вече и напсувах всички в Cs-а и влязах в Му-то отново. Не беше много късно преди да се съберат от ново и да ми се смеят.... написах им "ама ви убих един след друг всичките без гм-то ви нали" и те започнаха "You got lucky", късметко си и т.н. и казах айде да разберем. Тогава беше и първия ми VIP дуел. w1ndwalkR дойде да гледа и той избираше кой да се бие. Първо прати едно БК, май беше най слабия от тях, защото всички бяхме или с BD, GD или DP, той беше с Dragon. Заложихме 20 камъни, различни - chaos,soul,life,bless и го бих 8:5. Той обаче не даде наградата. Казах му айде бе ще те кажа на админа и той каза "имаш ли скрийн?" нямаш, тогава мълчи, никой няма да ти повярва без скрийн и доказателство. Ние сме 5 тука ти си 1 и си баннат от форума, чао чао и ми се изсмяха още по-гадно и пак почнаха да си лафят на таджикуренстанския език.

Глава 9: GO! Skaarj vs. w1ndwalkR!
Нямаше изминал ден в който да играя в сървъра и да не се сблъскам с някой от тях. Когато w1ndwalkR го нямаше ги скатавах, но когато той беше вътре само присъствието му ме плашеше и просто бягах на спаун където не биха се досетили. Най-често ходих над замъка в Давиас 3 тъй като там пускаха доста сърца (нали ви е ясно че отдавна съм макс на тоя етап, просто ходя да бия за сърца, медали и всякакви ценни предмети).
Беше обявено че заради засиления интерес в сървъра се слагат още толкова Гм-та и стават от 2 на 4. Евентите не бяха кой знае колко обаче. Веднъж направиха Fruit Event и казаха първия човек който има 5 Fruit-а, без значение какви и ги даде на гм-то което чака в Давиас църквата побеждава. Аз нямах нито един и не ми се даваха камъни да правя.. но знам че Stelkera имаше доста такива. Така и не разбрах защо ги събира... явно за такива моменти. бяхме си разменили паролите ...цялата зала беше заета и търсих някой познат да го изгоня за малко да прехвърля предметите (тогава даже не се сетих че просто мога да вляза с неговия герой и да искам... еми шматка си бях).
Нямаше познати обаче, залата пълна. Видях едно лапе дето се мъчи на някакъв му сървър и го питах за колко време е, той каза за 2 часа, казах му ще му ги платя ако ме остави само за 5 мин да свърша нещо. Съгласи се, прехвърлих си Fruits и му върнах парите (от моите лични разбира се). Тогава отидох в давиас и дадах трейд на гм-то дадах му плодовете и каза да си избера един предмет от моите и да си избера една опция която да бъде сложена върху тоя предмет. Крилата ми бяха на 10 с ignore и много исках да са на 11 и го питах дали може вместо опция просто да ги вдигне с 1 ниво. Той се зачуди защо, но се съгласи. Даже освен че ми ги направи на 11, ми направи и опцията на +7 а беше на +3...
Зарадвах се много и си продължих по пътя. Бях пресрещнат от един от гилдията на w1ndwalkR и ме накара да му покажа крилата. По принцип на идиоти като тоя не бих показал дори и косъм от гъза си, но пък исках да се похваля. Показах му ги и той каза "see you later noob" - ще се видим по-късно ламер. Същата нощна като стана към 3 часа w1ndwalkR ми писа на лично "SELL ME WINGS OR I KILL YOU EVERYTIME" демек продай ми крилата или ще те убивам всеки път като те видя. казах му окей но имах план. Първо му ги показах и му отказах. Той започна да ме заплашва с това онова и му казах Окей. Отидох до сандъка и взех едни много по слаби крила, макар че пак бяха Devil Wings. дадохме трейд, той ми даде Chaos Shield на 11+35+Ref+HP и аз му дадах...еми слабите крила . Той даде Окей без да ги гледа даже и след 10-15 секунди започна да ме псува "CHEATER, GIVE ME BACK MY SHIELD"... казах му че не съм чийтър и че той е приел. След 10 минути довтаса и ГМ и каза да му го върна и му казах Добре но искам поне да се бие с мен.... Гм-то каза че това не е негов проблем и напусна след като си върнахме нещата.
w1ndwalkR написа F U F U F U което значело FUCK YOU ама откъде да знам.... ... продължихме си по пътя, на мен много ми трябваше един AA и започнах да търся в Atlans. през това време Stelkera и още един от гилдията които са вдигали в Icarus и са биели Dark Phoenixа тъй като пуска най-яките работи (първи левел крила за въртене на втори, crest of monarch, loch's feather...) казаха че са дошли от WindStyle казали са "Кажете здрасти на вашия ГМ" и са ги убили. Много се изнервих исках един MS от Stelker и един CDI от лорда в гилдията ни и отидох в Icarus и ги свалих и четиримата (w1ndwalkR тогава не беше там)...
Тогава той ми написа на лично "TIME TO END THIS" тоест време е да приключваме с това и ми каза да играем war само аз и ти.
Съгласих се и отидохме в Davias 4 (за първи път щях да правя уар там) .. като отидох мислих че ще е пустош а то беше пълно с гилдии които правиха уарове там, повече дори от Dungeon. Отдръпнахме се надолу към "горите" , дадохме War и започнахме боя. Крилата ми наистина бяха по-добри от него и си личеше защото му правих доста повечко DMG отколкото той на мен но той пък беше изградил перфектния Stats. Стигнахме до резултат 18:16 за него. Знаех си че губя, аз трябваше да го убия 2 пъти, той само 1 път. Нямаше какво да губи. Тогава направих един доста мръсен трик, когато дойде му дадох Trade и той спря да бие. Тогава го подпуках доста яко и го свалих. стана 18 на 18 той започна да ме псува отново и му казах "хей, чел съм правилата, никъде не пише че е забранено трейд по време на битка. аз вече бях написал /re off в страха си да не ми направи той този номер. Тогава той написа /re off явно и каза LETS FINISH THIS NOOB... започна да ме търси и идваше отгоре. Аз обаче се бях скрил в едно дърво и бях свалил крилата да не се вжидат. Беше риск, който трябваше да поема но тогава не беше като новите сезони а и нямахме фул опций и т.н. и кръвта се пълнеше много бавно, щит въобще нямаше. Затова свалих крилата на отворен инвентар и чаках само да видя и сянката му. Видях го и той не ме видя и в момента в който ми обърна гръб и се оглеждаше за мен сложих крилата и го атакувах отзад. убих го и победих 20:18 .... той започна да се оправдава с трейда. Отдъхнах си, починах си, похвалиха ме от гилдията но незнаех че чак толкова съм станал известен. Бях седнал скоро от компа вкъщи да проверя форума (там не бях баннат по IP) и гледах че пишат за мен и това че съм първия човек който е победил w1ndwalkR. Обаче той и тези от неговата гилдия се оправдаваха че съм бил дал трейд в края на играта и така съм си спечелил бонус 1 убийство. Обаче бяха прави за едно - че Гм-то не вярва на никой без скрийнове да докажат и нищо не направиха.
С w1ndwalkR се видяхме скоро след това и ми искаше Stats-а ми. Аз не му го казах тъй като все още го мразих... Но той ми каза "дължиш ми го, защото ме трейдна и не беше много честно"...
Знам че не съм най-добрия в света, но пък поне не съм измамник и лъжец. Почувствах се гузно затова, защото сигурно щеше да ме бие. Затова му го казах и той ме поучи. Трябва да намалиш STR и да вдигнеш AGI... Вземи 600-700 от STR и го добави на Agility. Също така кръвта да не е толкова много, добави я към ENE. Защото кръвта ти пак ще се вдига, когато имаш ENE и се бокваш, но освен това ще ти дава Skill Dmg (а много често биехме със скиловете на оръжията). Послушах го, оправих статс и каза: искаш ли да пробваш сега? ..
съгласих се и си мислих че ме будалка и че нарочно прави така за да ме бие по-лесно. За мое учудване обаче го размазах 20:14 без да правя никакви нагласи. казвам размазах, защото 3-4 от неговите убийства на този резултат бяха само от рефлекта му който ме сваляше.
Станахме приятели, научи ме на всички емотикони в играта, включително и Respect, разменяхме предмети, камъни и като ритуал за приятелство един от тяхната гилдия влезе в нашата а един от нашата влезе при тях. Беше много яко. Ние бяхме господите в сървъра и анкетите в форума сочиха само Кой според вас е по-добър Skaarj или w1ndwalkR ... какви Stats мислите че си слагат, всякакви истории, слухове, теории и т.н.
Беше яко и си припомних времето в Frost MU тогава, когато бях център на внимание. Само че тогава ме хвалиха някакви лапета от българия ,а тук ме хвалиха елитни играчи от цял свят. Бях много много впечатлен и с w1ndwalkR доста след това сме се тренирали един срещу друг. Разбира се бил ме е, но това е защото сме изпробвали други статс. Един път дойде и ми каза че напуска, че спира да играе, защото нямал толкова свободно време. Влязал е в колеж и не се доверявал на никой друг... Даде ми паролата и акаунта си и каза да правя каквото си искам...
Влязах в неговия акаунт същата сутрин (да, сутрин беше) и му гледах героя.... обикалях с него из картите просто ей така... спомнях си колко много сме се мразили и псували а пък сега ми беше мъчно че напуска.... другите не ми бяха такива приятели а пък и бяха слаби за мен. Евенти нямаше и имах всичко, което можеше да иска един човек в този сървър. Казах си че е време да продължа напред и да не гледам назад. Оттогава не съм и виждал w1ndwalkR

Глава 10: Welcome Skaarj, to Aurora Mu!
Баща ми си беше извадил кредитна карта и много исках да пробвам някой платен сървър. Там се плащаше по $20-$25 на месец за игра. Ако искаш предмет на фул трябваше да бръкнеш в джоба за $300... но чак такъв паралия не съм и само си плащах месечната такса за игра.
Въобще не съжалявам, защото ако не бях се присъединил към тоя сървър сега нямаше да пиша тези редове.
Aurora Mu нямаше нито 1 бъг. Първия сървър в който видях SM да не бъгва повечето магии на какъвто и да е Agility. Като разбрах колко пари се дават за файлове, поддръжка, анти-хакерски и др. работи се зачудих защо толкова евтино е да играем. Имаше по-малко играчи, но какво очаквате - платен сървър е... Обаче нямаше случайни там. Всеки от тях беше много добър. Експириънса беше 5000, което е много. Но пък да си намериш предмети и още повече да ги вдигнеш си беше чист терор. Магиите изчезваха на рес, а ги нямаше в магазина.... търсиш ги като луд. Прекарвал съм до 280 левел докато си намеря Twisting Slash ... наистина беше зор.
Когато станах макс и обикалях за пореден път за предмети написаха PK EVENT! Отидох в Arena но нямаше никой.... казах си какво бе, нали Пк евент той тук се прави. Да ама не. Пк евента беше в Давиас 3 и това беше първия ПК евент от тези, за които знаете днес. Събират се хората, сядат и си чакат реда. 1 дарк Лорд ГМ (задължително заради големия демидж) пази да не идват а другия брои и избира кой срещу кой.
В днешно време си мълчат, но тогава всеки викаше "MASTER, GIVE YOU 10 BLESS FOR FIGHT WITH <напишете името тук>..."
Даваха камъни които аз събирах 1-2 дни само и само да ги пуснат да се бият с някои който искат. А ако онзи откаже го банваха, така че... явно доста зъби са му наточили на тоя "някой". Дойде ред Skaarj vs. някакъв си елф. Наистина изглеждаш клошар а елфа беше със сет поне на 9 excellent но първия вид понякога лъже. ГМ-то ме мислеше за слабак и ме пусна срещу Елф. Смазах го и гм-то каза, че съм извадил късмет, това е бил един от най-добрите елфи и бивш ГМ в сървъра. След това ме пусна срещу МГ но и него го бих... направих се на як и му казах "дай ми повече конкуренция де" ... оня се изсмя и каза "има време". Третия кръг ме пусна срещу Дарк Лорд. Уби ме, но той падна от рефлект и казаха че и двамата отпадаме. Аз си мислих че ще се преиграе, но идвамата отпадахме. Тоя ДЛ ме откри и каза айде WAR ... направих си някаква гилдия и играхме. Би ме, но това е като да сравняваш Golden Tantallos с нормален tantallos. Нямах предмет на повече от +6 ....бях си пълен клошар. Той ми каза ела в гилдията ми, ще те облека и т.н. Сървъра беше испански, но той не комуникираше с много испанци. Питах го защо, тъй като той лафеше от време на време на същия, ако не подобен език той каза че е от Португалия и езиците им се разминават, макар че долу горе знае и испански. След като му разказах кой съм, откъде идвам, какво съм играл той каза че ГМ-тата и админа много харесват хора с идеи за сървъра и според него е добра идея да вляза в форума и да използвам това през което съм минал за да дам някои идеи и впечатления от сървъра. направих го и писах в форума тема за евенти, разказах аз какви евенти съм играл и какво разбирах аз под ПК евент а те какво правят и много харесаха темата всички, е разбира се имаше и лайнари които се правиха на интересни с "тва е старо" "тва е тъпо" но пък важното за мен беше че админа го хареса и гм-тата също. Админа ми прати съобщение, в което каза че е харесал идеите и ми даде да си избера дали да съм ГМ или да ми даде нещо безплатно. Помислих си за ГМ, но пък като знам как се представих преди си бях казал да не съм гм/админ никога. Затова му казах искам едно оръжие само... той ми даде някакъв SOD на 0, дори не беше фул опции. Казах му, фул опции не може ли и той каза че такива оръжия струват 300 долара и не може просто ей така да ми даде такова. Помолих го за камъни тогава и той каза защо са ти ...
ако му бях казал да си вдигам сета и въртя нещата щеше да ми даде 20-30. Казах му че много обичам да си правя крилца и да ги давам на тези които сега влизат. Той много се зарадва, каза че съм добър човек и ми даде 600 кредита за уебшопа, което се равняваше на 75 камъка ...каквито си искам.. Познайте дали въртях крилца за новаците? Мнеееее, Вдигнах си всичко на 9 и даже въртях на 10 и 11 доста от нещата които имах в резерв. Вече бях машинка готова за бой!!! Или поне така си мислих....


Глава 11: Aurora King
- bigfire DL-то гилд мастър се пишеше fire и каза че му е писнало да играе с DL защото е падал много от рефлект а пък беше направено да не може да носи щит а само гарван. Каза че ще си прави Bk, но ме помоли да го дигам в началото и да му дам каквото имам в излишък защото нямал нищо за Bk. Няма проблеми разбира се му казах и си направи BK - bigfire .
Много бързо стана Макс и вярвате или не (незнам как) но си намери много яки предмети за адски бързо време.
Чак започнах да му завиждам, но ясно защо. Въпреки че бях хитрец, не се бях сетил за това. Отиваш да биеш в края на Icarus, където падат крила 1ви левел. Тези крила се продават в магазина за много пари и така имаш пари за 4-5 камъка само от 1 крила. Не знаех тази схема, затова докато аз се мъчих с предмети на 9 и 10 неговите вече бяха на 11. Яд ме беше, че не ми казваше. Но пък ако вие имате ключа към успеха и вие няма да си кажете тайната, все пак аз бях един българин а той португалец и нямахме нищо общо освен гилдията ни.
Тъй като ми харесаха идеята, започнаха да правят от стария PK Event като го наричаха OSPK Event (Old School Player Killing Event). bigfire тотално ми заяви да не му преча и да отивам на другия край на арена защото иска да спечели този евент. Казах му ок, нп, не се сърдя, всеки играе за победа тук. Започнахме и той стана първи със 100 убийства а аз 92. Имаше и един друг с 94-95 който ме делеше от fire. Той спечели на този евент опция към някои от предметите си и поиска Ignore на крилата си, тъй като му бяха с attack speed. Край... вече нямаше спиране, щом има ignore на крилата си и да искам нямаше да мога да го бия. Аз имах игнор, но пък всичко ми беше по-некачествено от неговите предмети. На нормален пк евент след това стигахме два пъти и два пъти ме би, единия път ме елиминира още на 2ри или 3ти кръг а втория път точно в последната четворка (полуфинал) ... доста тъпо ми стана, че човек който съм вдигал и съм му давал предмети като на някой просяк сега ме счупваше.... не продължително, но пък и едно убийство на какъв да е евент е нещо. Единственото на което го бих беше Find Event, когато GM се беше маскирал като hell spider в dungeon3 и го открих докато bigfire кой знае къде се е оглеждал. Но доста тъп гм, той сам се издаде, при положение че беше оставил следи от смешни предмети които водиха към него и вместо да се движи накрая, да симулира истински Hell spider той седеше на 1 място... доста тъп си беше а и останалите ГМ-та бяха такива честно казано. Имаше fruit event в който каза само Strength fruits а когато му ги занесох каза "Казах само Agility fruits" ...
bigfire победи за 43285430543 път смятания дотогава за най-добър в сървъра - aMiGo.
Имахме нещо общо между мен и аМиГо. Не искахме bigfire да е на върха, искахме топ 1 място да е за нас. Когато се проведе "King of the Hill" event, което е нещо по-сложно от Master Pk event, но по-просто от Tournament Event беше определен краля на сървъра. Беше на главната страница на сайта, беше навсякъде - bigfire. Админите са му дали да избере нещо от неговите неща, които да направи на Full Options и бяха на негово разположение. Той избрал да си направи AA Sword-а на Full Options +13, като преди беше на 11 с Luck, Exc Dmg, Inc Dmg/Lvl.
Но разликата между aMiGo и мен е че аз постоянно пробвах различни статс, исках да задобрея като правя постоянно войни и дуели а aMiGo само ревеше в форума че bigfire е хак. bigfire излезе от моята гилдия разбира се, основа си негова и я кръсти AKING което идва от името на сървъра и крал - Aurora King. Не пускаше никой вътре, само той си беше. Беше му добавено в играта едно кралско наметало, което приличаше на това на Dark Lord-а но кафяво, червено, оранжево и жълто... малко по просто от "mantle of the emperor". Не му даваше никакви опции, просто му беше добавен като ефект да се отличава от другите. Но да ви кажа не му трябваше наметало да се отличава. Само като видите силно искрящия AA Sword и знаете че това е той. В форума бяха качени снимки как bigfire бие 6 човека на WAR 20:0 ... всички го мразиха за това че има такъв Sword, но пък не му казваха нищо, тъй като админа е зад него. Но и дори без този меч, bigfire беше много добър играч и щеше да ги размаже отново...този Sword просто прави нещата по-бързи за него. Аз не го мразих, даже му се радвах. Но пък той вече не ми пишеше, не ми отговаряше, беше станал надут и говореше само с админите, гм-тата и техните най-добри приятели. aMiGo спря да пише по форумите като видя че няма ефект и искаше да се пробва срещу мен. Той беше много надъхан защото беше единствения в сървъра с Mace of King, но не бяха екселънт. Само админа имаше Excellent Mace of King. Но пък никога няма да забравя, че не-ексълънт Mace of King правиха по 275-281 DMG ... моите KB-та правиха не повече от 140.... Играхме и ме би 20:16. Писах на админа като му се молих, молих, молих да влезе с героя на aMiGo и да види какво не ми е наред.... На 20-22рото съобщение най накрая ми каза стига ми спами, ок влизай след 5 минути в Давиас 4 и го чаках там. Дойде след 15 ама си струваше чакането, защото това ми промени играта. Започнахме да играем на УАР, пак аз срещу аМиГо само че този път играеше админа с него. Бих го 20:6. Как става това?!? Админа се усъмни в аМиГо и забеляза нещо, което не ми каза. Каза ми като видя аМиГо в игра да му пиша и ми даде MSN,Yahoo & ICQ на които мога да го открия.
Чак след 2-3 дни видях aMiGo и веднага писах на админа. През това време aMiGo пак правеше уарове. Той не спираше и макар че Bigfire да беше най-добрия в сървъра, гилдията на aMiGo имаше най-много точки, все пак той играе доста преди него. Знам че заради яките оръжия, aMiGo трябва да сваля противниците по-бързо. Но това което не ми беше ясно е как бие по-бързо при положение че не са му excellent и няма increase attack speed. Влезе админа и се warp при него. Наказа му да пусне скила на оръжието си. aMiGo почна да се чувства неудобно и да пита защо и т.н., да спори. админа му каза Skill or Ban IP! Онзи суична и тогава направи скила. Започна да казва, че нещо му се е бъгнало. Админа явно видя през лъжата му и го разобличи в дино-бъг. Дино-бъг? Какво е това? След това го дисконектна, влезе в неговия акаунт и разкри много диноранти под колбите с кръв. Освен това колбите му с кръв бяха разположени само на Q. W & E бяха празни а е невъзможно с една колба на секунда да биеш всички без bigfire... поне в тоя сървър. Админа ми даде всичко негово но не ми обясни какво е това дино бъг.
Дори дотогава като видех динорант и си казвах "това е за СМ и Елф" да не им се бъгват магиите като evil spirits & multi-shot и затова игнорирах dinorant. Разпитвах наляво надясно и за малко да си изпрося бан затова че просто питам какво е това. Най накрая разбрах, в форума ми обясниха на лично съобщение (темата с въпроса беше изтрита). Обясниха ми как става и как помага.Глава 12: Handicapped Winner!
Знаех си че рано или късно ще си спечеля правото да се изправя срещу bigfire и може би да го заместя като крал на сървъра. Точно дойде времето да си плащаме месечната такса и явно доволни от приходите, админите решиха да направят евент в който победителя ще се бие за титлата на bigfire. Ако bigfire я защити получава още един предмет на FO. А това станеше ли, нямаше да има кой да го бие.
Казах си дори да спечеля този евент който се състоеше от 4 пк евента победителите се бият в полуфинали и победителите се бият 5 минути и като свърши броенето който има най-много победи той печели... знам че е друга тема, но това ми вля основите за идеята която ви споделих години по-късно в devilmu за Iron Man битка, където обаче е още по-яко - цели 10 минути Въпреки че спечелих евента и първото място, беше доста трудно особено накрая срещу някакво бъгаво MG, което постоянно сменяше Fire Slash & Twisting Slash и буквално ме изкриви, но пък в последните 15 секунди го поведох с 2 игри и така победих.
bigfire не беше влязъл още, казаха че идва след малко и затова започнах да си мисля какво да направя за да го бия. Това е като да пуснат боксьор срещу инвалид, все пак той имаше нещо което аз нямам - поне 1 Full Option item, и то не какъв да е - AA!
Можехме да носим Imp & Angel по време на битка, но не и Unicorn & Dinorant, защото ставало доста небалансирано. Започнаха из главата да ми се въртят всякакви схеми. Едното ти вдига DMG, другото те предпазва... как да направя така че да използвам плюсовете и от двете в битката си?!
Първото което е, сложих сета на aMiGo. Сета му беше много добър...даже честно казано всеки сет би бил добър ако знаете какъв Stats да му вдигнете. Имах 4-5 минути на експеримент, преди да влезе bigfire и да ме пръсне. Не съм някой математик, даже съм много зле по математика, но пък си помислих че ако имам DD & Ref сет ще е добре. Ще попитате защо? Това е тъпо, хем да искам да му свалям DMG хем да му рефлектирам този по-слаб DMG. Сега ще обясня: защото той има крила на 13 и оръжие на 13 full options. На такова нещо не може да му играете по нормален начин. Каква полза ще имам че рейта ще ме предпази от 1-2 негови удара при положение че ще ме свали от други 2-3 ... така не печеля нищо освен време. Затова исках всичко, което той ми набие като DMG да бъде намалено, за да ми даде време да го убия. И нещото което ми даваше още повече време е това че го забавях с Ref. Неговия сет беше с Ref + Rate, което го правеше машина за убиване. Пожелах си късмет и бях готов да се бия с bigfire, въпреки че той имаше огромно предимство пред мен. След минутки той влезе, минути през които си въртях в фантазията всякакви идеи за това как би протекъл мача. Най-много се страхувах да не свърши 10:0 (по скоро 20:0 защото щеше да е WAR) защото тогава ще се изложа много и целия ми тоя труд в MU за 1 година отиваше на вятъра. Почнах да се сещам за Марко, Явор, Людмил, w1ndwalkR и всички с които съм се сблъсквал през това време.... не трябваше да ги излагам си казах.
Започнахме битката. За първи път се пишеше на !global резултата при всяко убийство. Поведе ме 4:0 (2:0) и си казах край, свършено е с мен.
Едно нещо обаче обърна играта. Реших да сменям една игра Imp, една игра Angel. Трябваше да го правя доста бързо защото ни пускаше доста близко след смърт...не чак на същото място, но на близко разстояние. Незнам защо реших така да направя, но това промени играта. След като го изравних на 4:4 се отдръпнах като се правих "че го търся" и си казах че може би това действа по следния начин. Единия път използвам Imp да го сваля, а на другия докато кръвта още ми се възстановява не ставам лесна плячка за него тъй като ангела абсорбира процент от DMGто ...освен това имах и DD & Ref, което го забавяха достатъчно за да си напълня кръвта. War-а започна от 4:0 за него, но завърши 6:20 за мен. да, невероятно е, но ме уби само още един път и то точно на последната битка паднах от рефлекта му. Това беше невероятно! Админа го мувна обратно и нищо не каза.... абсолютно нищо. Това ме изненада. Всеки или щеше да каже браво браво, честито ти си новия крал или да започне да псува абе да бе , късметко, хакер си, спийдър си.... Той просто седеше там и гледаше.... и аз го гледах и той ме гледаше, всички ни гледаха.... беше доста интересно. В сайта вече бяха публикували, че аз съм новия крал на сървъра. Снимах се със добавеното наметало, но харда ми изгоря през 2005 година и всичко за МУ което имах дотогава вече го няма. Нямаше и 2 часа след като си заслужих титлата King of the Hill влязах в форума да се радвам на феновете, които ми се радваха. Имаше нов отдел в форума, забутан най-отдолу където пишеше "Вашите Mu сървъри".... мислих че там питат сървърите в които си играл. Аз написах в кои сървъри съм играл, но не в такива подробности както пиша тук. След това коментара ми беше изтрит и админа ми беше написал, че това е тема за реклама на други сървъри.
Кой луд ще рекламира други сървъри в негоя? Като го питах той каза, че ако ти сам ги подтикваш да рекламират други сървъри и ги караш да пишат значи не ти пука дали рекламират други сървъри и така можеш само да спечелиш. Дори и анти-рекламата пак е реклама. Например ако пред приятелите си кажеш "ее оная там е баси к**вата", това е анти-реклама но хората на които го кажеш 100% ще се заинтересуват повече.... така че админа си беше прав, просто не го осъзнавах дотогава.

Глава 13: Зеления емералд
Реших да разгледам някои от сървърите. Тези които бяха с платени такси имаха зелено доларче отпред. Отворих няколко но сайтовете им бяха недовършени или на много стари темплейти като тоя на ma3x отпреди година и половина... не ме кефиха. Единия обаче много ми хареса. Казваше се Emerald Mu, целия дизайн беше в зелени листа и кристали. Много ми хареса. Регнах се в форума и питах здравейте имам свободно време, мога да играя в този сървър и още един но не искам да започвам сам за да не мие скучно, някои ако ме иска в гилдията си и т.н. да пише. Имаше доста отговори на темата ми. Регистрирах се и влязах в гилдия HighFive... преведено "дай пет", 'дай лапа". кефеше ме името а пък логото беше една емотиконка която се плези хаха. Както и да е, побързах да разпитам кой е най-добрия тук. Казаха "мечтай си", тук има трима най-добри, в една гилдия са и никой нищо не може да им каже. Говори се че даже единия е бил developer на Mu Online. Тъй като сървъра беше някъде на север (Швеция, Норвегия, Финландия, някъде там) много се усъмних да има създател на играта в сървъра, защото играта е китайска...
Не бях зарибен толкова по сървъра в началото, даже ми беше скучен. Вдигане нон-стоп, мулетата ми бяха пълни с камъни, сета беше тъпичък но всичко ми беше на 13. Но нещо ме дърпаше, може би защото дори се борих 3 седмици докато науча имената на най-добрите играчи, срещу които да се изправя. Влизах в Aurora Mu много рядко и когато единия от админите ми каза че не давам никакъв пример на играчите като не влизам в сървъра (влизах веднъж на седмица) и че ще правят нов King of the Hill ако не започна да влизам аз казах дайте титлата пак на bigfire той си я заслужава. Не се съгласиха, но на турнира наистина bigfire стана отново краля и му дадоха още един full предмет. Заклех се там да не се връщам тъй като просто не е честно той да има два фул предмета а другите да се борят с зор за някакви по-свестни неща. Все пак поне не се разделихме с лоши чувства с bigfire защото преди админа да ми откаже да го направи автоматично, му бях казал че му отстъпвам мястото си тъй като играя в друг сървър. Той каза , благодаря , ще се видим някога пак. Казах му че съм играл доста Му сървъри и сме си обещавали с много хора да се виждаме но с никой оттях не съм се виждал след това. Той само каза "професионалистите се намират лесно, намигна ми и изчезна". Отдадох се напълно на Emerald Mu. Както Frost Mu беше направен леден, Emerald беше направен максимално зелен. Таркан го бях свикнал целия пясъчен, а сега имаше малко тревичка. Noria приличаще повече на гора отколкото на поле, Lorencia беше раззеленена, а под снега на Davias също се виждаше трева. Много готино. Всички Гм-та бяха в scale Set (зелен) а главната админка (опааа, жена!) в Spirit set (пак зелен ).Явно много ги кефеше зеления цвят, предполагам че наркоманите идваха да играят тук. Шегувам се, сървъра беше платен и доста елитен, гилдията ми се разпадна и си направих моя. Тогава за първи път си направих гилдията ONE. Казах си че ще съм си сам и няма да ме разконцентрирват други. Имах една единствена цел - в форума и в сайта да пишат само за мен! Да стана най-добрия. Евенти имаше много, но наградите им бяха слаби - по 1-2 бокса, камъни или диноранти... Имаше магазин с Rena, затова постоянно бях в Davias4 да търся рени и да ги обменям. Много се зарибих. За първи път видях Golden Archer, Ticket Master (май така беше) магазините. В сайта имаше Zen Gamble с което си залагаш зена и можеш да го удвоиш ... което си беше яко. Можеше да заменяш рени и Stone-та за яки предмети и дори един FT с reni се равняват +1 към предмет същото беше и с FT от Stone-та. Бях адски зарибен, защото щеш не щеш трябва да го правиш ако искаш да имаш най-доброто. По едно време както си обикалях аз за Rena започна White Wizard Corps евента в който в някой от трите главни карти (лоренция,нория,девиас) пуска по един спаун с черни рицари и един бял магьосник, които пускаха блесове, zen и един пръстен на магьосник, който беше як, но не беше за мен....аз бях BK, помните ли? Тръгнах надолу към града, вместо нагоре за рени с надежда да намеря този спаун и да дръпна с малко зен и блесове.... търсенето на рени ме оставяше без камъни и зен, мислих само за това. В момента в който видях спауна зад мен приближи едно голо СМ. Беше по крила, Staff & Shield. Не ме плашеше и затова започнах да бия. Аз го убих и изписа Skaarj has defeated the White Wizard Corps и историята се повтори. Голото SM ми пусна два Blast-а и ме хвърли на земята. Ника му беше доста странен и не значеше нищо. Беше suoiciled . Слязох до входа на града девиас където са гредите и той беше там и стоеше още гол. казах му Come, Come Noob и той дойде точно на входа, даде ми trade и ми показа Kundun Staff-а си. Мисля че получих оргазъм тогава, защото това беше прозрачен Kundun Staff +15 + Full Options... Припаднах! той даде Close и докато гледах тъпо и още не можех да повярвам той повтори случката - два Blast-а и ме хвърли на земята.

Глава 14: Нашето тайно място
След още бушуване в форума разбрах кои са най-добрите играчи в сървъра. Никовете им са aRCaNiTe от белгия, Jolteon от Норвегия и някакъв който си сменял ника всеки ден от Финландия. Казах си ако ей тоя дето си сменя ника всеки ден набара ей това СМ което голо ме изложи ще го пръсне.Това което не бях обърнал внимание е, че за 50 рени можеш да си смениш ника в играта. А нещото което още по-малко подозирах е, че най-силния играч и това СМ което ме изложи - е един и същ човек. В сървъра винаги имаше евенти когато наближаваше времето за плащане на сървъра. Защото така знаеха админите, че задържат играчите. Примерно казват на 3ти Януари ще има евент, обаче това го казват края на Декември. Така едва ли не карат хората да си платят за Януари. Което ми харесва, добра тактика, и аз да бях - и аз това щях да правя.
В форума ника му беше "EATME"... там не можеше да си го сменя, но пък не се издаваше въобще кой е...просто даваше мнения и най-често се смееше на noobs. Дори незнам колко пъти е минал покрай мен с различен ник, тъй като там се играеше най-много със SM-та, но винаги съм се оглеждал за гол, по крила, със Staff и Shield. Веднъж видях SM отговарящо на това описание и се движеше с Jolteon. Тогава ми стана ясно, че не е съвпадение, но и ника му беше нещо от сорта на dhfxyhcdjfhyx и докато го напиша той беше излязъл. Jolteon ми написа нещо на норвежки, аз му казах English please и той каза "Stop Following Us".... отиваха и аз незнам на къде, но явно си беше тяхното място. Там всеки предпочиташе да върви пеша до някоя карта, защото teleport-а в магазина струваше 1 милиард а телепорта от M-менюто струваше 900 милиона....а тези пари събирах половин ден с 300 зора и set за зен... което добавяше още една готина подправка към сървъра.... малко солена, но готина! Бяхме в Davias в този момент и се зачудих какво толкова може да прави че да не иска да го следвам. Инвазията беше минала, освен това герои като него не ходят за box+2... реших да се възкача към LostTower и да потърся там, защото нямаше какво друго да правя а и нямаше къде другаде той да отиде, вървейки нагоре. Обикалях около 2 часа из всичките LostTower дори в icarus влязох, но не ги видях, макар че като му писах беше на линия. Правих се на невменяем като му пиша S>> JOB,JOS И после му кажа Ooops, sorry...колкото да проверя дали е още на линия. Отказах се обаче. Веднъж ходих в лоренция за Blood Castle, тъй като бях приел двама в гилдията (ми кво да направя не ми се скучаеше) и щях да ги дигам в BC. В този момент видях aRCaNiTe да се качва от северния вход на лоренция и казах на моите "Сори пичове, не мога да ви дигам сега искам да проверя нещо". Онези ме напсуваха и излязаха от гилдията.... супер, сега можех да видя какво толкова целят тези хора.
Следвах го и отиде в Dungeon. Когато му видих краката настъпвах спирачките за да не ме види. Следвах го доооста навътре. Оттогава мразя dungeon защото много се загубвах а новите сезони с картите като натиснеш Tab още ги нямаше. Накрая обаче на едно доста зловещо място най-накрая видях лъч от хора. Единия се бокваше в същия момент. Там бяха aRCaNiTe, Jolteon и ... голото SM. Ника му отново беше много крив и каза arca he followed you stupid което значи че каза на арканайт че е е тъп, защото се е оставил да ме последва. В Dungeon нямаше нито 1 чудовище затова никой не ходеше там и явно те се събираха там. arcanite се извини пред Jolteon & d8943t49uf и започнаха да ме разпитват Кво искаш, махай се, това е нашето място. Попитах, вашето място за какво? .... те видяха че няма излизане оттук, най-много да ме убият, но пак щях да се върна.... не че някво място в картата е толкова важно за мен де, но просто ми беше интересно. Sm-to каза да се махам отново и се отдръпна надалеч. Знаех че е същия, нищо че беше сменил Grand Soul Shield с Legendary Shield. Jolteon каза Kill me! .... аз знаех че само влизам в бой и казах учтиво не, не съм дошъл да се бия, вие сте трима, по-силни сте, См-то има оръжие на 15 и кой знае кво още.... тогава то огледаха Sm-то и явно си говориха на гилдията нещо защото не казваха нищо. Предполагам са му казваи нещо от сорта на - що си му ги показал бе? и той е отвърнал - абе мислих го за noob, исках да го спеча малко.... Но сега стоях пред тях тримата и се чудих какво ще стане. Ще ме убият ли (нямаше да се върна пак, голяма блъсканица е в тея стени на Dungeon) така че бях пуснал мишката и клавиатурата и чаках да ми скочат 3в1 - неочаквано добра комбинация. Но след малко събеседване помежду си ми казаха че мога да остана да гледам. Дръпнах се и ми казаха да си сваля крилата. Попитах защо, мислих че искат така по лесно да ме убият. Те обаче казаха, че така лагва по-малко. Още нещо научих, йессс! Започнаха Jolteon & aRCaNiTe да се бият. Но такова биене не бях виждал... бил съм се с легенди като w1ndwalkR & bigfire но такова нещо не бях виждал. Мърдане въртене скачане блъскане изтласкване...останах в шок, мислих че има само помпене на колби и задържане на бутона. SM-то постоянно им се караше. Чудих се обаче защо не умират. Разбрах по-късно че са вдигнали всичкия Stats на Vitality & Energy и просто изпробват критикали, ексълънти и т.н. Биха се много време и беше доста красиво за окото. Не беше някой грозен VIP дуел, тва бяха най-добрите кучета на света. Нямаше магия която не използваха, освен може би тази която забива ножа в земята. Twisting, редуваха Skill-ове на оръжието, на щита и др. Много се надъхах и казах че искам и аз да пробвам така. Те ми казаха да си ресетна статса и да добавя 2000 AGI,6000 VIT & 2000 ENE. Това и направих и заех мястото на aRCaNiTe ... Jolteon обаче въпреки че нямаше Strenght ме катурна доста бързо. Започнах да бягам и да викам STOP STOP NO HP .... SM-то ми даде party и наистина видя че имам малко HP. Питах защо така и ми дадоха 3 отговора. Двата от тях ги подозирах, но третия никога. Първия беше - Слаб Newbie си. Втория - той има по-добри предмети от твоите и крилата му имат Ignore. Третото е, ти със сигурност нямаш макро действия....
Тогава мислих макро това, което правиш като пишеш /1 S>> GOLI MACKI и като натиснеш Alt+1 да ти го изписва. Но явно е имало още доста да уча за тая игра.


Глава 15: Helldwell
Macro e накратко скрипт който използваш за да ти помага в играта. Не те прави небалансиран, но поне не ти изморява ръката. В случая това макро замества помпенето на колби. Ти можеш бързо, но ще се измориш бързо. А макрото ти премахва тази грижа и можеш да се съсредоточиш върху важните неща. Затова тези пичове се мърдаха и биха така зловещо и интересно. Защото помпенето на колби им е автоматично, от тях се изисква само да си размърдат дупетата и да използват всичко от арсенала си за победа. МНОГО СЕ НАДЪХАХ!
Казаха ми че мога да си изтегля някаква програма за това, но най-добре било ако си купя специализирана клавиатура. Когато им казах, че съм от България ми казаха...е, ако няма в тая третосвятна държава може да си поръчаш онлайн, както си плащаш таксата за сървъра.
Накараха ме да изтрия моята гилдия и да вляза в тяхната. Имаше доста правила, винаги да се защитаваме един друг пред админите. Аз възнегодувах и питах добре защо да се защитаваме, да не правите някви мизерии и да ме баннат заради вас, те казаха че има много хора които пускат слухове че arcanite & jolteon играят нечестно а това въобще не е така, пък админите разбират к*р от макрота....
И така трябваше да съм техен човек, събирахме се на това място да изпробваме това-онова, накратко ме научиха. Въпреки че бях техен приятел и когато правихме уарове и Survivor eventi винаги си помагахме, много исках да победя всеки един от тях. На Survivor винаги ние 3мата с Jolteon & Arca оставахме последни и първо атакуват мен и после се бият двамата и все победителя беше един от тях. Бях ги помолил веднъж да оставят и аз да го спечеля, те казаха окей, следващия път. Следващия път останах срещу Jolteon и той ме уби и каза "Опс сори, не си знам силата" и започнаха да се смеят в гилдията. SM-то беше доста потайно и така и не видях реалния му ник. Все излизаше от гилдията, сменяше си ника и влизаше пак с нов, подобен. Един път бяхме само аз и arca и го питах за него и той каза сори не мога да ти кажа, казал е да не казваме. Ама не си прави труда да го разбираш кой е, кво прави и т.н. И аз го смятах за много странен, но като видях как гол по щит и крила би админа с пълен сет и предмети и на всичкото отгоре качен на динорант и спрях да задавам въпроси и просто съм с него в комбина. Сякаш ги беше наплашил, че да правят каквото искат. Е какво пък толкова, едно SM... да не е бог... Гилдията ни се казваше Helldwell и очаквах като знаят кои са в гилдията никой да не иска да се бие. Е, напротив. Даже обратното, всеки искаше да се пробва срещу нас и когато вземаха по 1-2 точки се насираха от радост, то не бяха теми в форума и др. в които се хвалят че са убили веднъж Skaarj или aRCaNiTe... Jolteon не можеха

Глава 16: Недостижимия Soul Master
Беше поредния месец който завършваше и админите казаха че щяло да има 4-5 евента в началото на другия. В гилдията SM-то каза и на трима ни да влизаме в форума и да пишем, че не искаме такива тъпи евенти и че ще напуснем ако не предложат нещо...
ако беше български сървър знам какво щеше да стане - ядем всички банове. Но тук се вслушаха и започнаха да пускат анкети какви евенти искаме да видим. Jolteon предложи да се направи нова класация за героите, защото тази по ресове е много тъпа. Хората с най-много ресове бяха идиоти, които ресваха без причина а хора като нас бяхме на 400-500 място в класацията. Предложи се да се направи секция с най-добри играчи в сървъра и на всеки на страницата му да има отдолу списък с постижения. Това за постиженията беше яка идея, но админите не го направиха, тъй като щяло да има много сърдити играчи...така и не разбрах как, но поне се съгласиха да изготвят нова категория в сайта, и я сложиха НАД класацията. Top Players беше кръстена. На първо място беше dasjd7asndA , на второ Jolteon, на трето aRCaNiTe ... сега ще кажете че аз бях на 4-то, но не... Бях на 9-то чак....Зачудих се защо, все пак съм от най-доминиращата гилдия и админите се възпротивиха че не съм показал нищо, не съм спечелил нито 1 евент и никой нямаше да ми знае името ако не бях в тяхната гилдия. Следващата седмица обявиха началото на много евенти. Нас ни интересуваше само най-главния. Борбата между топ10. Кой го интересува и без това Find Event, Fruit Event & PK event на този етап. С радост бих ви начертал схемата на турнирчето, но не си спомням всичко на 100% а не искам да ви лъжа без да искам. Единия от топ10 го нямаше и останахме 9 човека, така че един от нас минава. Sm-то трябваше да се бие срещу някакъв там и каза - аз минавам, тоя ми е слаб. Бк-то се ядоса и започна да го бие, но нашия човек се телепортна, телепортна и мен в едно и също време и докато оня започна да ме бие той му би 1 Ice & 1 Poison и го свали на 2рия hit на Flame. Гол го уби на 3-4 хита, без оня дори да има шанс да го удари. Е удари го, и то яко с един MISS . Мачовете бяха до 8 убийства, а финала до 10, като равен се зачиташе за 1 точка за всеки. Админа каза на SM да се отдръпне и каза че на финала ще се бием срещу СМ-то. Jolteon смаза неговия опонент 8:1, aRCaNiTe 8:2. Последва някакъв с ник killarunA който с зор уби неговия опонент 8:7. Последен аз бях и малко ме е срам ама даже не помня ника на опонента си. Знам само че го бих 8:1 като нямах макро, но поне помпих колбите така както ми бяха казали и използвах тактики които са ми казвали те. Следваха Jolteon vs. aRCaNiTe и аз срещу KillarunA. См-то започна да се кара на админа и каза че иска кръстосани битки, което значеше аз да се изправя срещу един от Jolteon или arca и тъй като те знаят че могат да ме бият, да се бият двамата на полуфинал...защото който и от тях да е нямаше да иска да остане след новака в техните очи, а именно - аз. админа обаче им каза да не се правят на шефове за да не получат предупреждения и започнаха. Спомних си как гледах Jolteon & aRCaNiTe да се тренират в Dungeon когато ги последвах. Но сега беше толкова по яко, наградата беше 6 месеца безплатен membership в сървъра. Биха се по същия начин, само че с брутален статс за унищожение а не за защита. Резултата завърши 8:6 за Jolteon и беше наистина убийство за убийство. Имаше и 3 равни, в които и двамата се гътнаха. Явно си бяха изпипали статс до перфекционизъм и единственото което играеше роля тук беше късмета. KillarunA не беше проблемен, започнах да го меля и стигнахме до 7:0 за мен, след което той дръпна 3 игри незнам откъде си и го довърших за 8:3. Това значеше че сега щях да се бия срещу Jolteon ... и макар че вече треперих че ще се бия срещу най-силния Bk който съм виждал, знам че това не беше последната цел, и трябваше да стигна поне до SM-то.
Казах че искам 1 минута почивка защото досега съм се бил. Забелязах че оръжията ми са станали жълти от боя..... казах си леле, има няма 20 битки и вече оръжията ми са изпочупени. Поправих ги ръчно, както и всичко друго което беше нарушено. Тогава ми хрумна, че всяка игра която завърши, без значение дали аз ще бия или той ще ме убие ще си поправям предметитите... или поне оръжията.
Така и направих. Започна битката между мен и Jolteon. Отначалото или ми върза повече, или той си мислише че ще ме бие лесно, но го поведох с две много важни игри. Той се стъписа и започна да прави някакви магии около мен, като половината от времето даже не го виждах какво прави и къде ми сочи мишката. Направи ме на луд! Бързо ме изравни и бяхме на резултат 4:4 когато тотално бях забравил да поправям оръжията между битките и вече сабята ми започна да свети жълто, а другата оранжево... Поправих ги с много голяма бързина и започнах да помпя отново колби както си знам. Аз не можех да се движа и да правя това онова защото ръцете ми бяха заети с помпене и задържане върху него. кръвта ми започвваше да пада адски ефективно и .... умрях.... 4:5 за Jolteon. Като ме роди толкова се ядосах че започвах да цъкам по 100 пъти в секунда на десния бутон. За мое щастие бях посочил по него и го уцелих. Стана 5:5и си казах, докато поправях оръжията "мале, не се бях замислял че може да се бие и цъкайки постоянно, а не задържайки постоянно". Опитах пак тази тактика с цъкането, в залата помислиха че съм луд да цъкам така, но уви, 5:6 за Jolteon. Тогава отново незнам откъде ми хрумна, ами ако задържам и пускам постоянно? Незнам късмет ли беше или не, но това ми обърна играта. 6:6 и ми даде време да хвърля втория KB и да сложа щит. След което веднага Skill-нах на щита и изчаках подходящия момент в който той ще се спъне от рефлекта ми. Когато видях го награбих с другото оръжие. Отне повече време, защото бях с 1 оръжие и щит а не с две оръжия, но поне кръвта ми не падаше толкова бързо. Стана 7:6 за мен. Зарадвах се, но си казах че още не е края и че както аз съм обръщал резултата, така може и на мен да ми бъде обърнат.... Не щеш ли, роди го и изпробвах същата тактика като него. Казах си, че нямам какво да губя. Направих нещо, което в момента ако се направи на новите сезони наричате Combo Skill. Удрях Skill,Blow,Twist след което две секунди Skill Shield. На първия хит след като пуснах Skill на щита го убих или ако не се лъжа той се уби в мен. Winner Skaarj 8:6!
Победих Jolteon! Победих най-доброто BK срещу което съм се изправял. Админа ми искаше Remote Administrator за да влезе. Като попитах защо (бях чувал за тая програма, че това което сега наричате TeamViewer). той не ми каза и каза че е задължително каквото каже админ да се слуша. Няма проблеми, нищо не криех. Скрих Shell-а за управление на залата и му казах IP и Pass. Той влезе и за 10 секунди направи неща, които аз не мога и до ден днешен да направя. Писа няк'ви глупости за 15-20 секунди и накрая излезе. Влязах пак в играта и написа "He's clear". демек Чист е. Чак след това разбрах, че е търсил за хакове и такива глупости, но дотогава освен да чувам за хакове ... не бях виждал такива (честен кръст да пукна ако лъжа).

Глава 17: OMG !!! Skaarj vs. Delicious
Skaarj vs. .... се чудиха да напишат админите. Тогава SM-то каза: не се безпокойте, имам кредити ще си сменя ника. излезе и след 30 секунди дойде....и най-накрая видях nick с който може да се идентифицира. Nick-а беше Delicious .... и ако бях помислил достатъчно, когато ми показа стафа си за първи път ника му беше написан Delicious, но наобратно - suoiciled.... Но когато не мисли човек така става.
И така вече имах nick-а му. Той не бързаше да си сложи сет, каза че така ще играе. Каза че иска Jolteon & aRCaNite и админите да свалят всякакви крила или оръжия с визуални ефекти защото иска перфектна визия. Delicious играе с мacro & с настройки на мощната си видео карта, която му развалят графиката но не му дава да пропусне нито 1 кадър, което е критично за всеки геймър.
Битката щеше да е до 10. Казах си, че щом бих 100 пъти по силен герой от СМ, БК Jolteon ще ми е лесно да го бия. Освен това не беше със сет...
Започна да се движи около мен сякаш да ме дразни и да ме разконцентрирва. Много исках да записвам тая битка на някоя програма като AviCapture или Fraps (тъкмо беше станала известна) но знаех че можеше да ми лагва от нея. И така започна отброяването, и то на !global...
10.......щях да се изправя срещу най-небалансирания герой си казвах
9.........ще го бия, надъхах се още повече
8........той е нищо, просто едно СМ без сет
7........това е момента в който аз ставам най-добрия в този сървър!
6........следващите 6 месеца няма да давам пари за тоя сървър, ще играя безплатно
5........ще им покажа, че са ме подценили
4........ще видят, че ученика често задминава учителя
3........мислено си плюх за късмет
2........не трябва да разочаровам всички с които съм играл дотук - w1ndwalkR, bigfire....
1........усещам го....колкото и да се върти около мен няма да ме обърка
0 - МЕЛЕТО ЗАПОЧВА!
БУМ ТРЯС ПРАС ЧУВ МУФ БУФ БАМММММ..... Свалих го. 1:0 за Skaarj! YES, YES! Щях да го бия, пада много лесно!
Роди го малко зад мен, телепортна се и незнам как но мишката посочи точно там където се роди. БУМ! 2-0 за Skaarj! Олеле майко, тоя ще съжалява че ме подценява. Роди го някъде и започнах да се озъртам. По едно време го видях как се телепортира зад админа.
Отиването зад админа беше равносилно на това да кажеш STOP!. Но докато отидеш зад него може да те бият. Тъй като той се телепортира не ми даде шанс.... Пуснах мишката и клавиатурата да си изщракам пръстите докато гледах монитора с една зла усмивка. Знаех си, че ще го бия.
След което той item по item си сложи сета. След тва написа два доста кратки, но ясни реда:
Първи ред: : )
Втори ред: come on
При написването на втория ред, героя му влезе в анимация как ме привиква да го бия. Нали знаете, че като напишете come on и героя сочи "Ела, ела!". Аз само това и чаках. Обаче тогава стана лошо.
Телепортира се зад мен и ме изблъскваше със Lightning, забавяше ме с Ice & Poison ЕДНОВРЕМЕННО (незнам как го правеше, явно отново макро). Не можех да стигна до него. Хоп 2-1 за него. Роди ме и си казах, сега е мой. Това беше късмет. Пак се телепортира и пак със същата тактика, но този път не умрях веднага след комбото му ами се наложи да ме удари с Flame отдалеч. 2-2. уби ме още 3-4 пъти без да ми даде шанс да дишам....6;2 за Delicious ... Следващия ход изкарах късмет, като телепорта му не го прати там където искаше (поне така си мисля) или нещо се е бъгнал по време на телепорта и го убих. 6-3 за него все пак. Отново го роди далеч от мен и пак ме уби, тоя път обаче само с един lightning след което ме довърши с Inferno...7-3. Ядосах се че не играе като мъж и трябва постоянно да се измъква и да бие отдалеч. Бях впечатлен от уменията и тактиката, но наистина не беше лице в лице, беше игра за него, в която ме манипулираше и правих точно това, което искаше той - паникьосвах се. Ядосах се и следващия път когато бях умрял (8-3) написах the teleport gets your wins...което значи че само заради телепорта ме бие. Тогава той се спре и направи една поредица от сменящи се Blast-Flame атаки в които даже не можах да си видя кръвта кога пада. И така Skaarj vs. Delicious - 3:10.
Направо ме разби! arca, jolteon, гм-то и админката написаха всички GG GG... аз написах 99 .. което си е пак като gg :d
Delicious ми каза: Next time, wear DP Set. It's more effective against Spell damage .... Това ще ви оставя сами да си го преведете....
Админката каза на Delicious ако иска да остане на първо място да остане с този ник, защото никой няма да го познае ако продължава да ги сменя. Той се съгласи. Поне вече имах уважението му (надявам се). Ако го нямах, поне имах това на arcanite & jolteon, защото победих Jolteon в този голям евент. Наближаваше края на същия месец и бях закъсал с парите. Аз никога не закъсвам, но бях дал на заем и не ми ги бяха върнали още. Нямаше да си плащам постоянството там. Казах си ще пропусна 1 месец, и на втория ще се върна защото там ако не платиш 2 месеца и ти се трие акаунта, само на първия се запазва. Като казах на момчетата че няма да ме има 1 месец ми казаха cya soon и тъй като само с aRCaNiTe не се бяхме били уредихме един дуел в 23:40, 20 минути преди да ми изтече Membership-а в сървъра.
Победих го 10:7 и ме поздравиха и тримата след това. Предложих да им дам всичко каквото имам, пък те ще ми го върнат като си дойда....
Те казаха обаче, че ще се върна да си ги взема и затова няма да има нужда. Плюс това за какво да им давам предмети, като те са прота и имат всичко... това е като да предлагаш на милионер 50 евро.... дреме му... но исках да бъда учтив и да не като се върна да се правят че не ме познават и да са ме изритали от гилдията. Обаче не се върнах в сървъра на следващия месец...Когато вече можех да си позволя охолството, акаунта ми беше изтрит. Изгубих връзка с тях, тъй като те бяха редовни в гейм сървърите, но не и в Instant Messenger-ите.
Последния път в който Delicious ми писа беше, когато ми даде линк в сайта на GamePlanet, където ника ми го имаше в RPG секцията като един от най-добрите в света. Никовете които бяха там бяха Skaarj, Delicious, Jolteon, aRCaNiTe, ChewChew & bigfire.... много се зарадвах но ме хвана яд, че не съм играл с един от тях - ChewChew. Хвалих се на майка ми, че съм влязал в GamePlanet класацията, но тя какво ли разбира и каза едно изпросено "Браво".


Глава 18: Пътя към отказването...
Смених много сървъри, докато чаках да мине този месец. Не ме кефиха. Не намирах никой като w1ndwalkR, bigfire, Jolteon, Delicious.... исках да задобрявам, но нямаше как. Дадоха ми платен акаунт в Gothic Mu, в който нямаше нито 1 евент който не спечелих. Админа ме пита какви сървъри съм играл преди и просто му казах "доста по-елитни от твоя". Той се ядоса, банна ме и както ме хвалеше в форума и в сайта и в чат кутията също (имаха една много грозна чат кутия ха-ха) ме изтри отвсякъде.... което май е престъпление защото акаунта е ПЛАТЕН, но както и да не съм ровил в случая повече. Единия от хората, които ме защитиха ми писа по ICQ и ми каза, че и него са баннали защото ме е защитил и ми каза че имало много як сървър на име SkyCity MU. Не ми се плащаше, тъй като ако можех да плащам щях да си играя Emerald, но той ме нави да играем от 1 акаунт, и без това е работил и цял ден нямал какво да прави. Получи се тъпо обаче, защото когато той играеше с героя всичко го биеха, а когато аз играех с героя ги смазвах и накрая излезе така че бил пускал спийд хака от време на време ... (когато аз съм играл) ... и отново ядохме бана, тогава пък той незнам какво го ухапа и започна да ме псува че аз съм бил виновен. аз му казах "съжалявам, че съм по-добър от тебе" и го блокирах. Последна надежда ми беше Challenger Mu сървъра, който ми хвалиха с паричните награди. Бих разказал всичко интересно оттам, но нямаше нищо интересно там. Единия от гилдията ми беше казал че играе и друг сървър с парични наагради - MuTruth!
Играх и двата едновременно. Плащах по 30 евро на месец общо но излизах с около 200 евро на месец... Единствения по-добър играч, който беше в ChallengerMU беше французин (сървъра и той беше френски) и се пишеше BladeSwinG който веднъж ми даде зор с 15:12... всичките другите завършваха 10:0, 10:1, 10:2, 15:2, 15:3..... Дърпах с парите от сървъра, но за 300 лв. чисти да се бъхтя цял месец не ми се струваше изгодна оферта. Спрях MU. За много време. Дори си казах, че повече няма да играя, въобще и никога.
И наистина беше така...за следващите 4 години (почти, 3 години и 11 месеца)Глава 19: Обратно на родна земя! DevilMU Easy
Игрите станаха много малка част от живота ми, защото работих активно и бях много доволен. Бях на гости в един приятел и видях иконка на MU . Попитах го това от новите сезони ли е, защото се бях заглеждал в YouTube че има нов герой, нови карти, нови магии.. но никога не се провах защото си помислих че всичко ще е ново и няма да имам шанс. Каза че не е нов сезон, каза че това е един лесен за вдигане сървър и влиза да ресва когато няма какво да прави. Само като видях 9999 EXP и започнах да се смея. "Какъв е тоя смешен сървър бе, макс експ тея луди ли са хахахахха".. той обаче каза че вече най-играните сървъри са макс експ защото (според него) хората нямат време да вдигат постоянно както преди. Баси слабаците! се изсмях аз, ако вляза ще ги спукам всичките.... и той вика ми айде де, давай. Стана ми смешно обаче казах абе мани, кво щи играя детски сървъри. DeviL му аххаха, нека се кефят дечицата. Той беше отворил форума, който помислих че е някакъв безплатен форум с реклами, защото уж на DevilMu а пък горе пишеше Creation ... странна работа. И все пак влязах в категорията на DevilMu и като видях какви малоумни въпроси и теми пускати започнах да ги ебавам много яко.
Почнах да им пиша че ще ги бия всичките със затворени очи, изгасен монитор и т.н. и те си мислиха че се бъзикам и че съм поредния ламер...точно това ме караше да се смея много здраво и да продължавам да ги дразня. Като се прибрах вкъщи продължих да ги храня. Вече всеки беше видял. Имаше двама трима мисля че, които са ме чували отпреди и си казах "леле, значи имало някои от времето на WarZone" които ме помнят.... ох де да знаеха какво съм направил в MU-то оттогава, с кой съм играл и т.н. Затова след седмица убеждения реших да им докажа, тъй като един човек в форума беше написал че с думи не се постига нищо. Беше прав, затова влязах в сървъра...давал съм по 50 лв само за да играя, затова нищо не беше да пратя 4 СМС-а за да си накупя всичко необходимо. Даже ми изглеждаше прекалено лесно. Взех си GD Set, KB & Dragon Shield, но като видях какви са слаби всичките и ги омитах по 10:0 и 10:1 си казах: нека не бъда толкова прям че ще ме обвинят че съм хакер...затова извадих телефона, пратих още някой лев за сървъра и си взех DS Set, исках Dragon Spear, но без да видя съм цъкнал Dragon Lance.... но както и да е, това е за добре явно, защото Skaarj в dark Steel, dragon lance & tower shield стана една от най-бързопредставящите се картинки в историята на DevilMU (поне аз така мисля). Започнах да смазвам всички подред. Тъй като много се надъхваха, а това беше първия сървър в който видях да има "зала на славата".... бях я гледал и според мен повечето бяха мишки и нищожества, нищо хубаво написано за тях нямаше...явно тоя който ги е вкарвал не е могъл да каже много хубави неща за тях хахаха. Но все пак се намериха някои свестни сред тях като m0rb1t & zub4e. Разбира се не бях тъп, бях разбрал отдавна че Fury е най-добрия в DevilMU. Разбрах че е нямал загуба даже, докато един досадник не се направи на интересен като каза че го е бил 1 път на War .... Когато Fury в форума му каза - да, 1 път от 100 War-а и докато си бях на слабия комп ме изби на смях, но си замълчах. Исках да ме мислят за гадния, който садва всички. Исках да им покажа, че не съм играл всичкото това време напразно и че мога да ги размажа един по един. Исках да унищожа всеки в Залата на Славата и всеки искаше дуела да е за Account. Аз се съгласявах но направих един ултиматум че който загуби ако е в залата на славата излиза от нея а ако не е в нея - никога няма да влезе. Fury & damian се съгласиха по собствени причини. Fury искаше да се бие по-бързо с мен, защото виждаше каква тревожна започва да става ситуацията в сървъра. Damian пък ме подкрепяше защото той вади пари от такива като мен, които пращат смс-и а не някои дрисляци, които имат предмети защото не стават от евентите или са приятелчета на гм-та и админи.... Списъка с жертвите ми ги има тук: viewtopic.php?f=85&t=201 но това е минало и нищо лично към ... повечето от списъка

http://www.youtube.com/results?search_q ... kaarj&aq=f http://www.vbox7.com/play:cb3fcd83 http://www.vbox7.com/play:2b31ff24 http://www.vbox7.com/play:447b4f6e http://www.vbox7.com/play:c55ae885 http://www.vbox7.com/play:d1db110c http://www.vbox7.com/play:d1fd9dfd

Глава 20: Fury vs. Skaarj - Volume 1
Затова DevilMu беше в мои ръце, но никой не го осъзнаваше. Влизах по 2-3 часа на ден но правих повече дуела и победи отколкото Fury за седмица...даже седмици... той беше и админ и повече се отдаваше на админската работа вече (личеше си, беше измислил доста интересни евенти, залата на славата и т.н.). Единствената "тренировка" която Fury имаше за мен беше като спечели Tournament Event-а. Аз щях да учавствам, но в форума бяха дали грешна дата и влязох на другия ден след евента и много бях ядосан, защото щях да го спечеля ако бях играл, знам си възможностите. Но както и да е не съм се регистрирал да си създавам име при слабаци, а да унищожавам слабаци. Пък и ако бях атакувал директно него нямаше да е интересно. Админството пречи на играча. Забравяш това онова, докато си админ и си по-слаб. Освен това исках да го сплаша малко като победя най-добрите му приятели. В залата на славата започнах да търся всеки които е имал връзка с Fury, бил е в неговата гилдия и т.н. за да го победя и да сплаша Fury na MAX!
Единственото тъпо нещо беше, че в сървъра всичко беше Max Stats...За разлика от .....например Emerald MU, където беше 95% талант 5% късмет, тук беше 90% късмет, 10% талант .... и 100% бъгнат сървър....
Fury не беше глупав обаче, не се поддаде на "игричките ми" които се опитвах да му въртя около главата. Тъй като нямах нито 1 приятел там и всички ме мразиха отново си направих гилдия ONE и отново бях сам. Повтарям Fury не беше глупав - опитвах да се го спичам защото той искаше да играем веднага, аз му казах че ще играем веднага щом кажа. Залога беше голям. казах че ако победя най-добрия в сървъра искам залата на славата да се махне! Защото според мен този ламерски сървър с слабаци в него не заслужава да има нещо такова. Една вечер издебнах Fury с героя си муле.... Когато видях че каза "оф спи ми се, ще си лягам" веднага суичнах и го награбих. Беше към 1 часа вечерта и в сървъра имаше много малко хора. казах му: айде време е, давай да се бием. Той отсече: Няма ГМ онлайн, който да брои, всички изчезнаха.... казах му да спре да се оправдава и да действа. Той каза да изчакам да види дали може да извика някой. След малко каза че Дамян е добавял нови магазини към сървъра. Наистина след това имаше леки промени на разположението на магазините и тяхното съдържание. Дамян влезе, и мале какъв смотан админ, не знае как да брои и какво да прави. Fury му обяснява какво да прави, как да брои и т.н. Разбрахме се да е мач 2 от 3, като можем да сменяме предмети само след мачовете. Започнахме да се бием, в първата аз го бих с разгромяващ резултат. Във втората той ме би но на косъм. На третата той отново ме би по някаква огромна магия.... много се ядосах че ме е бил в тоя бъгав сървър, казах че тая победа е смешна и измислена и излязах от сървъра. После обаче като осъзнах, че аз държа 27 убийства над него, а той над мен само 26 ми олекна и се успокоих. Поне го водих по нещо. Само не знаех дали е наистина толкова добър или е хакер.... Но да е хакер и да играе от времето на WarZone и да ме знае - не ми се вярва. Дино бъг не е защото той сам задължи да суичваме преди всеки дуел. Пък и наистина изпитвах че този дуел не е просто една смешна битка, тъй като в последната битка когато беше 9:9 и трябваше да се излъчи победител направихме 3 равни преди той да ме убие.... значи не съм си забравил старите похвати, здраво куче бях все още нали?Глава 21: Вътрешен кръг
Проведох един разговор с zub4e, казах му как в другите сървъри са се държали гадно с мен и всеки гледа себе си и той каза че навсякъде има свестни хора... усмихнах се, повярвах му..... оттогава май "станах добър батко" в сървъра. Само дето тези които ги бях бил още ме мразиха, псуваха, заплашваха. Имаше много хора които в форума ми се радваха, поздравяваха ме и даже вече ме наричаха по-добър от Fury. Аз съм по-добър от Fury, но на друго място и по друго време. Започнах да влизам по-често. Обикалях и търсих дуели, като макар да нямах лоши намерения (все пак залата на славата беше възстановена... не всички де, много липсваха, но к'во ми пука ) исках да ги бъзикам и като ми викаха VIP аз виках за ACC??? много рядко се навиваха, поне след като играхме с Fury иначе преди тва си събрах 10-12 акаунта. Искаха или фън или за оръжие, аз казах айде поне за сет тъй като ако играя за без нищо нямам стимул и мотив да играя. И така събрах яко сетове, яко предмети и давах на много от Гм-тата от предметите си да ги ползват за евенти... на мен не ми трябваха. Веднъж след като бих 6 бк-та един след друг и още толкова си чакаха "реда" аз отказах да играя повече и започнаха всичките да ме бият... 7-8 бк-та ми се хвърлиха и ме спукаха. Едно МГ имаше което каза на две от бк-тата айде ще ви броя и те се отделиха. И така останах аот 7 - 5 Бк-та които ме биеха. Незнам обаче аз бях един, те 5 и въпреки това свалях по един двама преди да умра. Много бяха зле явно. По едно времен наближи едно Bk и си викам - айде, тоя и той ще ме почне. Той обаче спря, огледа се, видя че бият само мен и вика: Ей, оставете го бе! те не го послуашаха и той почна да ги бие. Дадохме си парти (да не се бъркаме кой кой е) и започнахме да ги мелим 2 Бк-та размазаха 5. Буквано размазаха. После се качихме нагоре и започнахме да си лафим. Той поиска да влезе в гилдията..отначало му отказах но после приех. После започнахме да се бъзикаме наляво надясно.... и това беше последния в път в който се забавлявах. Fury започна да влиза по-рядко, m0rb1t & zub4e не се виждаха на хоризонта редовно, затова и аз започнах да влизам по-рядко. щраках само в форума, защото там не се спираха да ми пишат на лични съобщения и не бяха лайна от сорта АРЕ ВИП УЕЕЕ ами хората просто ме питаха това онова....а всеки обича да дава мнение и коментар за нещо. един път не бях влизал 3 дни в форума и имах 8-9 нови съобщения от Fury в които ми казва че има предстоящ отборен евент и каза че ще е много яко ако аз и той учавстваме, тъй като новаците се били събрали доста добри, а пък той трябвало да води евента.
Приех само за целта в която влязах в сървъра. Заедно със хора, които разбираме от играта и не се правим на лайна, да научим малко на RESPECT тея говнари - новаците. Аз и Fury бяхме неизвестни участници за евента и като обявиха (май Sky беше) че ние сме последните 2ма и започнаха доста да се кефят ...всички в сървъра. Имаше един голям олигофрен в нашия отбор Grin40, един от най големите олигофрени на сървъра който не искал да играе в отбора щото аз съм бил от него. Бахти кюфтето! Казах на нашите да почваме без него тогава, и без това само като му гледам грозния ник и го пиша към новаците, не към легендите. Даже му казах ако иска да отива към новаците Aftermath от легендите и той започна да се прави, не искал да съм играел...еми кво да направя казах, Fury ме извика а вие сте нищожества няма как да кажете кво ще става. Fury ги помоли и двамата да играят, заради него... абе Фюрер как ще им се молиш на тея тюфлеци, ръгай ги в гъза и точка! Както и да е, смазахме новаците ( то тва си беше ясно де, все пак аз играя в отбора ). По интересното беше че след евента тея смешници Aftermath, CLUBBIN & Grin40 почнаха да ме бият... след 2 секунди Aftermath & Grin40 бяха трупясани на земята, за CLUBBIN ми отне малко повече време, но и той умря. Когато след доста време разбрах че е и спийд хак, ми е ясно защо него го свалих по-бавно Не след дълго наближи и първия Revolution евент. Отначалото ми с стори тъпо, но когато дадох някои идеи на Fury той прие на драго сърце и добави много интересни иновации, които дори аз не можех да измисля.... наистина щеше да стане интересно. За евента няма да говоря, тъй като сигурно знаете всичко. Само ще кажа, че беше много яко никой да не може да се сети, че тайния опонент на победителя от Carlosmoya vs. Ins0mniac съм аз.... разбираше се по злите очи на картинката на "изчакващия"... всички си мислиха, че това е Fury но уви. И все пак стана як мач, нищо че го бих лесно. От този Revolution според мен повече ще помнят, че Carlosmoya е станал първия човек който има 2 мача в 1 такъв евент и че е играл с Skaarj на такъв евент, отколкото това че го бих 10:1. Така че повечето хвалби са за него, не за мен (поне аз така го приемам). Нищо не изгуби и най-вероятно затова е в Залата на Славата сега.Глава 22: DevilMU WarZone, тук съм!
Имаше слухове за интересен, не-Easy сървър доста време. Но един ден наистина беше станал факт. Присъединих се на 3тия ден след официалното му пускане и наистина беше интересно направен. Фюрера ме питаше за идеи от про сървърите за такъв сървър и беше използвал някой идеи... не всички но някои. На този етап знаех че той е достатъчно умен човек и не му трябва много акъл за да направи нещо страхотно. С прераждането на WarZone този път под флага на devilmu наистина си припомних какво беше преди много години в оригиналния warzone. много добри спомени се върнаха и нямаше нищо общо с Easy сървъра. Общо взето времето в WarZone минаваше в събиране на предмети. Няма човек който е играл тогава и да не съм му откраднал някой box. Имаше оплакване в форума от мене и очаквах да ми се карат, но пък Fury ги режеше здраво с "абе това е сървър за добри играчи, не ревльовци. Щом го има в играта убиването, значи го има. Убиването по време на инвазии е напълно позволено! По-силния винаги печели. Точка!". Нещо такова беше. Казах на Sacrament да се регистрира и той да играе, че няма с кой да обираме инвазиите. Той се регна но докато го изчакам да стане макс (а там не беше кой знае колко трудно, друго беше трудно в сървъра) аз вече бях събрал всичко което ми трябва... Както и да е, един ден ми направи впечатление един олигофрен... винаги има такива, но тоя беше много зле. Пишеше се InYourHand и искаше да играем. Играхме ... стигнахме до 8:0 и му казах пич махай се слаб си.... той почна да храни нещо ама не му обърнах внимание. На другия ден (явно му бяха казали по як статс хАХАХХА) вика айде пак.... ама тоя път да довършим... Ами кво да направя, пак го почнах и пак ....10:0. След няма и 1 час оня пак идва... викам абе аз да не съм ти опитен заек да си пробваш статса на мен бе олигофрен, махай ми са от главата, бягай оттука. оня почна да храни сякаш му е последен ден живот... Започнахме да се бием. Статс-а му беше долу горе същия... но, пича беше пуснал спийд хак. Мога да си заложа главата, Не се спъваше, падаше и ставаше по 20 пъти след ВСЯКО убийство. Казах му ясно, с хак си. Той започна да отрича. Започна VIP-а отначало. Тоя път го бих 10:2, но беше с хак...личеше си. След което той избяга към началото на арена. аз отидох и оставих афк за малко. Като се върнах той вече ме биеше (докато бях афк, какъв е смисъла? Егаси идиота ) Както и да е уби ме докато се наместя на компа и му казах окей, 28:3. Започнах да броя като имаше поне 10на човека свидетели. Убийте ме, обаче не си спомням никой от тези които бяха онлайн. Започнах да отвръщам и да броя на всеки кил. Който идваше в арена забравяше че е тръгнал да вдига левели и се спираше да гледа....а аз продължавам ли да броя, продължавам. Финален резултат 76:4 за мен... когато мача свърши тоя вика "Абе разкарай се оттука бе слаб си, ламер! Аз не ти играх сериозно, слабак!" ... да ясно... не че исках да бъде банван, просто разказах кво се е случило в форума и всички доста се посмяха. Fury каза че може да го банне, но няма да постигнат нищо. Вместо това каза, че с наближаването на Revolution 2 може да измисли нещо между мен и InYourHand за да го разкара от сървъра като му каже че ако ме бие щял да бла бла бла ...направо да му купи света.... Аз обаче исках да играя с Fury в този сървър и затова не бях много настроен да играя с тоя ламер, нищо нямаше да постигна. След седмици молене, караници и заповядване навих Fury да намери друг опонент за InYourHand ....и да се бие с мен. С голям зор, но постигнах желаното.... Пък и наистина, кой иска да види Skaarj vs. InYourHand ? Вече го бях бил 76:4 при положение че и 4-те убийства му бяха със спийд-хак. Нека някой сляп да го бие, аз нямам време за слабаци.


Глава 23: Fury vs. Skaarj - Volume 2
След като Fury се нави да играем, той пусна видео промо което показва че ще се бием аз и той. Доста гледания удари и много хора ми пожелаваха успех. Почти толкова колкото на Fury. Казах си уау, той е админ и въпреки това половината гласове са за мене? Май-трябва да съм по-лош от това. ХАААА! Първия ни дуел го няма някъде да се види.... само спомена... но този щеше да бъде снимам във видео клип и да бъде качен по видео сайтовете....това щеше да е кеф. Казах си, че Fury няма начин да ме бие в сървър, в който се смятам за бог. Бяхме играли Сървайвър и ПК евенти и го бих и на двете....Един път на Пк, два пъти на мастер ПК и един път на Сървайвър като останахме само аз и той. Смятах че ще го бия и то на най-големия евент правен досега - Revolution 2. В долу-горе подобни сървъри съм свикнал да играя и нямаше начин да ме изкара от моята игра. В началото на вечерта имаше Melee Event в който останах последен с Bloodseek. не го бях виждал нито чувал, но късметкото ме уби 2 пъти подред и той стана победителя. бях преместен в Arena където всички ми се смяха че не съм спечелил евента. Чакай бе, не трябва ли аз да се смея на тях че съм останал на второ място от първия път а много от тях играят тоя евент за N-ти път и още не са стигали в първите.... пет да речем? Глупаци! По-късно дойде време за мача реванш с Fury. Всеки път обаче, когато се надъхам преди мач губя. Така беше и с Delicious, когато мислих че ще го бия, така е и с Fury. Загубих, макар славно, в последната секунда в Iron Man Match с 1 точка разлика. Fury ме победи с 18:17, което ни изравнява от двата евента на 44:44 убийства. Много интересно се получи, малко ми беше тъпо, но това е живота.Глава 24: Довиждане DevilMU. Не, не - Сбогом DevilMU!
След евента аз бях един от тримата, които си отивахме от сървъра завинаги. darkraider, Sadface & Skaarj си заминавахме от сървъра. Въпреки че не бях много близък с тях двамата, даже с darkraider и една дума не си бях казал ги почувствах като много близки приятел. Всеки от нас трябваше да даде "реч" в сървъра... бил съм се с най-добрия в света (според мен) - Delicious, но това беше по-трудно за мен. Не бях изнасял реч в сървъра. И все пак се сетих за това онова, формулирах го и започнах. В форума водих по гласове Fury с 2-3 гласа и първо казах че се извинявам на тези които съм разочаровал, тези които са гласували за мен. Знаех че мога да победя, но просто мал шанс не ми достигна. Стига толкова, не съм толкова речовит, пък и църквата в davias беше пълна, беше ме е страх да не ме намразят. Само поисках преди да напусна, нещо което не съм планирал но ми хрумна в последния момент и смятам че ще остане завинаги в историята на DevilMU. Когато казах на Fury да дойде при мен, изтрих си гилдията и пожелах да вляза в неговата - Crystal. Все пак за тая гилдия може да ви се говори до утре, така че исках и аз да съм част от нея, дори за малко. След което си написахме Respect един срещу друг и беше много яко, ако се разровите наляво надясно съм сигурен че ще намерите скрийнове на този момент. Не прочетох всичко, което писаха тези които гледат, но имаше коментари от сорта на "Браво Уее!", "Машинитее!", "Евалааа!", "Протата!" ... беше хубав момент. Напуснах DevilMu с добри чувства и оставих нещо за спомен. Като Golden HOFER имах правото да нося каквито оръжия си избера. Избрах второто оръжие от това, с което станах най-известен и споменаван в сървъра - Dragon Lance. Единия го дадох на Fury, другия на RevolvE, който беше много забавен и ме разсмиваше най-редовно. Абе голям пич, и ми вдигаше настроението с 10-20% само като го видих а да не говоря като започнеше да дрънка простотии.... мисля че ме хареса тогава и ако ми знаеше адреса щеше да ми праща любовни послания. darkraider & Sadface никога повече не са стъпили в DevilMU (или поне аз незнам за това) но искам или не, играта ми липсваше. Не играех в други сървъри, просто си гледах живота. Обявиха Revolution III. Като част от историята на DevilMu аз се почувствах длъжен да учавствам. Но не бях играл доста време и исках да загрея. Fury ми каза че ще имам перфектния начин да загрея - Team Up Event. Каза да навия Sacrament. Също така каза че той ще учавства, но ако се паднем едни срещу други ще се остави, защото не иска да стига много напред. Каза че иска как Skaarj & Sacrament взимат Team-Up евента една седмица преди Revolution III. Аз му казах, че няма нужда да ми се оставя защото 1v1 може да има някакви шансове, но 2v2 докато съм с моя човек Sacrament - който и да избира няма шансове, засмяхме се и двамата и изчакахме да дойде момента за евента. На Revolution 2 казах довиждане DevilMu, но на този Team-Up евент казах сбогом на DevilMU. Заради едни смешни лайнари които се саднаха, защото ги спукахме от бой. Докато другите се биха се повториха лайната от изи сървъра, когато 4-5 човека ме блъскаха ...този път блъскаха нас двамата...от чиста завист. Много се ядосах, и всеки ник който видех и на който мишката ми попадаше го смилах от бой. Колбите ми свършиха но продължих и не се спирах... Фюрера дойде след малко и му се скарах "тва нали трябва да е про сървър, кви са тея нещастни завистливи лами майка им да е*а" ... аз и сакрамент побесняли казахме че напускаме и че повече в DevilMU няма да ни видите....
В края на 2010 година ми бяха писали всички да не се крия, че всички знаят че учавствам в Team-Up евента.
На евента в който се отказахме със Sacrament ние бяхме SHERIFA1 & SHERIFA2 и наистина никой не подозираше. Ако наистина бяхме ние, нямаше да дадем повод някой да мисли че сме ние. Това че организатора е написал MASHINA1 & MASHINA2 е да ви кара да си мислите, че сме ние двамата. Всъщност нито знам кои са били, нито как е свършил мача. Откакто напуснах DevilMu под лоши обстоятелства съм казал че повече български сървъри няма да играя. Даже не само Български - а балкански. Нашата и съседните ни държави сме един и същ долен селски манталитет и всеки завижда вместо да се радва на успеха на другия. Затова в DevilMU няма шанс да ме видите отново, ако ще края на света да идва.


Глава 25: I Wander Alone
След като напуснах през лятото на 2010 ДевилМу направих пауза от 2-3 месеца и тогава започнах да търся някой друг сървър. Изпробвах няколко, но никои не си заслужаваше парите, които трябваше да се дават... И не казвам това "сървъра не струва" защото са ме били или нещо такова. даже напротив омазвах ги всичките за кратък период от време .... беше прекалено лесно. нещо като в Devilmu Easy . Затова си търсих причини да се заяждам с админа. Казах му да подсили чудовищата, падат от 1 хит, да намали експ да направи това онова...... той пък незнам [цензуриран] ли беше, много ме харесваше и ме обяви за най-добрия в сървъра им и накрая вече ме изнерви и дупнах цял сандък с камъни. на всеки който минеше давах по 1 блес, и така той се заразяваше и целия сървър ревеше за дупене. Всички хокаха по адрес на админите "Защо си плащам" "Искам си парите" "оправете ми сандъка" и накрая (смятайте колко е тъп). Банна ме и върна сървъра назад. Ами щом го е върнал назад значи не съм баннат. И пак направих същия филм само че тоя път с предмети от себе си и с друг герой, че вече ме знаеха. Ами пак последва същото ама тоя път идиота ме банна по IP - Урааа! Да живеят малоумниците. Последно играех GoblinMU, който не беше платен сървър, и на всичкото отгоре беше MAX exp. Но много ми се играеше работещ, небъгнат Season 4 или повече. И този беше Season 5 и доста ми хареса. Особено ми хареса когато най-яките БК-та с фул сетове и макс сокети ме "биеха"... не че ги спуках от бой, но ги биех на дуели с резултати 10:9, 10:8. Когато им покажех обаче предметите си, как техните са купувани и имат всичко а аз имам само най-смешните опции на онези им падаха чейнетата. Имаше вотване за кредити и разбира се го направих. Не ставаше през Proxy-та, беше по акаунт. Затова направих 5 акаунта и си вотвах всеки ден. Бях забравил че има сайт Twitter и влязах да видя кво става... ударих едно съобщение на Fury да го видя как е, кво става и т.н. и му казах че сега играя GoblinMU и че предстои турнир в който наградата е 30 евро (60 лв) в предмети. Което е долу горе едно пълно екипиране на герой.
В този евент нямаше кой зане какви, имаше един xpheR или нещо такова, който всички обвиняваха че дупи ...той стигна доста напред но отпадна на полуфинал от MicroN - аржентинец. Аз победих другия полуфиналист с разгормяващ резултат 10:4 (поне като се има впредвид че на мен само крилата и Pendant-а ми бяха Full Options а на него всички му беше на 15 Full Options. Дойде момента и да се бием с MicroN. Той не беше шега, добричък беше. Можете да видите битката ни в следното видео. Това което ми осигури победата над него беше, че се бях заредил със всичко в инвентара, което би ми помогнало. Всякакви колби, всякакви положителни бъфове които поне за малко да изравнят силите. Пак казвам, всички участници бяха с FULL OPTIONS сетове, аз бях със 2 FULL ITEM-а.... доста е нечестно нали? Както и да е, финален резултат: Skaarj 10 : 1 MicroN
Това беше и последния път в който влязах в сървъра. Получих си наградата, въртях малко сокети и се отказах. Просто нямаше за какво повече да играя.
И не само това, мисля че повече никога няма да играя Mu Online. Постигнал съм величие, спомени за цял живот, приятели... не мога да кажа, че не съм доволен от себе си и играта си и няма какво повече да постигам... освен ако някой ден ChewChew не ми предложи дуел тъй като винаги съм искал да се бия и с него....или реванш с Delicious ? Оттук нататък оставям нещата така както са, имам и други цели в живота.
Но не съжалявам за нищо свързано с MU.
Ще попитате: Завръщане? Сигурно не... но никога не казвайте никога. Засега обаче съм "щастливо пенсиониран" от MU
Дано ви е харесала историята ми, доста пописах (Пиша я от 1 часа вечерта, сега е 7:20 сутринта). Ако не ви харесва може да ме целунете отзад!


Глава 26: Achievments

muonline-bg.net WarZone 99b Original
* muonline-bg.net WarZone 99b Best Player of all time
* muonline-bg.net WarZone 99b Best Dark Lord of all time
* muonline-bg.net WarZone 99b Best Guild Master
* DevilMU Second Best of all time
* DevilMU Golden Hall of Famer
* DevilMU Best Feud of Year 2009 w/ Fury
* DevilMU Best Newcomer of 2009
* DevilMU Easy Legend
* DevilMU Easy Administrator
* DevilMU WarZone Original & Legend
* DevilMU Partial Team-Up Event Winner
* DevilMU Revolution Event Score: W/D/L 1/0/1
* DevilMU 2-Time Revolution Event Participant
* DevilMU 2-Time Legends vs. New Stars Winner
* DevilMU 2-Time Legends vs. New Stars Participant
* DevilMU Iron Man Match Participant
* DevilMU 2 out of 3 Matches Participant
* FrostMU Best Player
* FrostMU GameMaster
* AuroraMU King of the Hill
* EmeraldMU Second Best Player
* EmeraldMU VIP Membership Tournament Finalist
* EmeraldMU VIP Membership Tournament Participant
* GoblinMU ACC Tournament Winner
* GoblinMU ACC Tournament Participant
* Challenger MU Best Player
* Challenger MU Best Blade Knight
* Mu-ProZone Best Player
* Mu-ProZone Best Blade Knight
* Mu-Truth MU Best Blade Knight
* Gothic MU Best Player
* Gothic MU Best Blade Knight
* Mu-Evolution Best Player
* Mu-Evolution Best Blade Knight
* SkyCity MU Best Player
* SkyCity MU Best Blade Knight
* SkyCity MU Best Dark Lord
* and many more...
Image

Post Reply