League Of Champions Резултати

Locked
User avatar
DeviLMu
Admin
Admin
Posts: 239
Joined: 08 May 2013, 14:48
Име: DeviLMu
Guild: DeviLMu Administrators
Location: DeviLMu
Contact:

League Of Champions Резултати

Post by DeviLMu » 30 Dec 2012, 01:38

League Of Champions
Image
За първи път в историята на DeviLMu се проведе Мега-Евент, достъпен за всеки играч. Преди големия финал се проведоха 5 под-събития в 3 последователни дни, които определиха настоящите победители. League Of Champions завърши успешно, като от него 5 играча се сдобиха с чисто нова геймърска мишка и още двама - с геймърски пад за мишка .
Image
26.12.2012 // 19:00h //
Melee Event
Image
-diE- надви всички и си спечели двубой срещу Horror - победител от Fatal 4-Way Tournament събитието. Двамата се срещнаха на последния ден от League Of Champions. за решаване на бъдещето на чисто новата геймърска мишка.
Melee Event {Част 1}
Image
Melee Event {Част 2}
Image
Image
Team-Up Event
Image
В първия ден, след Melee Event-a се проведе Team-Up Event. ChouzZ & RaHorakhty показаха на всички, че са най-добрият отбор от първият някога League Of Champions. Те се изправиха един срещу друг във финалния ден на League Of Champions, забравяйки отборната игра от проведения Team-Up. За момент се превърнаха в съперници в мач, където само един успя грабне геймърската мишка.
Image
Team-Up FinaL
Image
27.12.2012 // 19:00h //

Fatal 4-Way Tournament
Image
Fatal 4-Way турнира се състоя от 9 сблъсъка от по 4 човека (общо 36), където Horror надви всички и си спечели мач срещу -diE- за последния ден. Финалния мач беше решаващ, в който остана само един победител, който грабна геймърската мишка на League Of Champions
Image
28.12.2012 //19:00h //

Master PK Event
Image
На 28 декември се проведе Master PK Event, от който двама играчи успяха да си получат мач за последния ден от League Of Champions. Двамата победители бяха g0ld3n & Sad, като и двамата победиха всичките си опоненти съвсем леко. Те премериха последно сили, където само един успя да се сдобие с геймърска мишка.
Image
Special Survivor Event
Image
Последния евент за избиране на финалистите беше Special Survivor, където две групи от играчи бяха разпределени в Dungeon, като ги разделяше само една тънка оградка. Последните оцелели от това събитие останаха само BURZAKA, който съвсем бързо остана последния оцелял в едната клетка, докато в другата всичко беше много оспорвано, но само m0ns7era успя да елиминира своите опоненти. m0ns7era и BURZAKA се изправиха един срещу във финалния ден на League Of Champions
Image
Special Survivor Event
Image
-----Финален ден -----
29.12.2012 // 19:00h //


Social Event
Image
Победител от Social Event e -diE-, който беше избран съвсем случайно от VOLTER от всички харесали снимките и постовете във Facebook страницата на DeviLMu. Той получава чисто нов гейминг пад за мишка. Честито!
Image
Final Matches
.:: Match #1 ::.
Image
g0ld3n & Sad с огромна лекота победиха на двата PK Event-a. Това беше и първия сблъсък в League Of Champions, в който един срещу друг се изправиха Sad (представител на клас Soul Master) и g0ld3n (представител на клас Blade Knight). Sad доминира през цялото време като открадна шанса за геймърска мишка от g0ld3n с огромната разлика от 10:2
Sad 10:2 g0ld3n
Image
Sad vs. g0ld3n
Image
.:: Match #2 ::.
Image
На Melee Event-a -diE- победи Horror с цели 3 точки на финала, а точно след първия ден той завоюва победата над Fatal4Way Tournament събитието и сега се срещнаха отново лице в лице, за да покажат на целия сървър най-накрая кой е по-добрият. Победител от този сблъсък излезе Horror с убедителен резултат от 10:3
Horror 10:3 -diE-
Image
-diE- vs. Horror
Image
.:: Match #3 ::.
Image
m0ns7era и BURZAKA останаха последните оцелели от двете групи на Special Survivor събитието.
Накрая само m0ns7era можеше да се нарече последния оцелял след като победи BURZAKA.
m0ns7era 10:7 BURZAKA
Image
m0ns7era vs. BURZAKA
Image
.:: Match #4 ::.
Image
В първия ден ChouzZ & RaHorakhty спечелиха Team-Up и бяха провъзгласени за най-добър отбор в League Of Champions. От отбор, във последния ден на League Of Champions, те се превърнаха в двама опоненти и само един от тях спечели голямата награда. Очакваше се страхотен мач и наистина го направиха зрелище. След като вървяха плътно един до друг, най-накрая RaHorakhty взе преимущество и победи с резултат от 10:8. След зададения въпрос от администратора как се чувстват след този дуел, те отговориха, че всичко е било уникално и че дори след загубата на ChouzZ двамата ще си останат най-добри приятели. Поздравления!
ChouzZ 8:10 RaHorakhty
Image
ChouzZ vs. RaHorakhty
Image
Trivia Event
Image
Специален Trivia Event се проведе в последния ден на League Of Champions.Останаха 3ма финалисти - SeVeRaL, Slender & ChouzZ с по 2точки. Победител стана Slender, който първи отговори на въпроса "Ще има ли отново League Of Champions". Отговора естествено беше - да, догодина!
Image
The Treasure Event
Image
The Treasure евента се организира от Vendetta и се проведе в "града на зеленината" - Noria.
SeVeRaL отмъкна последната предметна награда точно на финала на League Of Champions.
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"

Locked