League Of Champions III Card

Locked
User avatar
DeviLMu
Support
Support
Posts: 212
Joined: 08 May 2013, 14:48
Име: DevilMU
Guild: DevilMU Administators
Location: DevilMU
Contact:

League Of Champions III Card

Post by DeviLMu » 25 Jan 2015, 14:42

League Of Champions III
ImageГотови ли сте? Да, за трети път в историята на DeviLMu Easy ще се проведе League Of Champions , грандиозният МЕГА-евент! Тази година с ПОВЕЧЕ награди, ПОВЕЧЕ възможности, ПОВЕЧЕ забавления и най - важното - ПОВЕЧЕ ШАНСОВЕ ЗА ПОБЕДА, било то за слаби и силни! Някои от " старите кучета " ще се завърнат за League Of Champions . Кои ли ще бъдат те? Събитието ще се проведе на 30ти, 31ви януари и 1ви, 2ри февруари! Бъдете активни до самия край, защото последната награда ще бъде изтеглена на 2ри срещу 3ти февруари! Не пропускайте шанса си да станете част от League Of Champions3 !Image
Ден 1 : 30.01.2015 | 17:30

Image
Image
Всички записани участници ще бъдат телепортирани на място, избрано от организатора, в арена. Там ще се проведе първият от поредицата уникални евенти на LLeague Of Champions[/b]! Администратори и Гейм-Мастъри ще наблюдават за неспазвания на правилата. Дайте всичко от себе си за да бъдете победител в Supreme Melee Event-a, защото това ще Ви даде освен голям тласък към залата на славата и мач в последния ден на League Of Champions с РЕАЛНА награда!

Image
Image
Организаторът дава жокер за картата в която се намира. Вие започвате да го търсите, защото искате кофчежето и съдържанието му! Докато той се разхожда и обикаля, двама администратори ще пазят организатора, като имат право да ви убиват. Убийствата на играчите помежду си в този евент са абсолютно ПОЗВОЛЕНИ! ВИЕ ИСКАТЕ СЪКРОВИЩЕТО! Който пръв даде trade, той е победител.
Image
Image
Играчите се раделят в Х двойки и се приготвят за битка. Те ще бъдат съотборници срещу много други отбори, които трябва да победят. Двамата победтели ще получат голям тласък към залата на славата и мач в последния ден на League Of Champions с РЕАЛНА награда!Image
Ден 2 : 31.01.2015 | 17:30

Image
Image
Tова е евент, който ще се провежда само и единствено на League Of Champions! В мача ще участват Х отбора от по 4 човека. Битките ще се проведат, точно както се провежда SoulSurvivors ( 1в1 ), но не капитаните на отборите ще избират играчите, а ГМ/Админ. Ще се играе стандартно до 5 точки. Играят се 4 битки. Всеки един от отбора ще играе по веднъж. В самият край се гледа кой отбор, колко победи общо има. Тиймът с повече победи е победител! В последствие от отбора ще има само 1 победител, който да ще бъде участник в последния ден на League Of Champions!

Image
Image
Х брой членове на екипа се скриват някъде из цялата игра и ваша работа е да ги откриете. Картата на първия от тях ще бъде обявена. След като го намерите той ще ви даде иформация на къде да се запътите. Организатора ще стои на финалната линия и ще чака да му се даде trade! Наградата си заслужава!
Image
Image
Записването за Double Elimination става по двойки и с име за отбора. Участниците на 2 отбора се събират на едно място и се подготвпобедител. 2мата които са се сработили най - добре и спечелят евента ще поемат по различен път за финалите на League Of Champions!Image
Ден 3 : 01.02.2015 | 17:30

Image
Image
Играчите се разделят в групи по 4 човека. Битките между тях се провеждат, докато не остане само 1 победител от всяка група. След това победителите ще се изправят в нови битки и така, докато не остане само 1. Той получава ОГРОМЕН тласък към залата на славата и мач в последния ден на League Of Champions!

Image
Image
6 групи в директни елиминации от по шест играча . Всяка група ще има по един победител . Победителите във всяка една и от шестте групи ще се изправят в индивидуални мачове със специални правила един срещу друг докато накрая не се обяви единственият победител.
Image
Image
2 клетки в Dungeon ще бъдат пълни с играчи, борещи се за последния шанс да се изявят и да получат шанс да участват в последния ден на League Of Champions. Двамата победители ще се изправят в сблъсък до 10, за да се разбере, кой ще спечели мач срещу победителя от Armagedon Event-a!


Image
Ден 4 : 02.02.2015 | 17:30

Image
Схемата по която ще се играят мачовете е следната:


Мач за титла: King Of DeviLMu VS 1 от новите попълнения в HOF ( избор по заслуги )
- Мач за титла: Supreme Melee Event Winner VS Melee Master ( -diE- )
- TeamUP Event Winner 1 VS Double Elimination Event Winner 2
- Special Down Event Winner VS Fatal4-Way Event Winner
- Double Elimination Event Winner 1 VS TeamUP Event Winner 2
- Armagedon Event Winner VS Survivor Squad Event Winner

Image
Image
В последния ден на League Of Champions ще се разбере победителя от Screenshot Event-a, чийто старт ще бъде даден още в самото началото на Мега-събитието.

Image
Image
На 02.02.2015, в 23:59 ще бъде изтеглен един от всички, които са харесвали, коментирали или споделяли статуси, снимки и т.н на нашата
страница. Може да бъде всеки 1 от вас.

Image
А кои ли ще бъдат новите попълнения в Hall Of Fame?
Image
Image
Images director: Sanya
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"

Locked