League Of Champions III - Ден 1

Locked
User avatar
DeviLMu
Support
Support
Posts: 187
Joined: 08 May 2013, 14:48
Име: DevilMU
Guild: DevilMU Administators
Location: DevilMU
Contact:

League Of Champions III - Ден 1

Post by DeviLMu » 30 Jan 2015, 21:15

Image
Ден 1 : 30.01.2015 | 17:30

Image
Image
Всички записани участници ще бъдат телепортирани на място, избрано от организатора, в арена. Там ще се проведе първият от поредицата уникални евенти на LLeague Of Champions[/b]! Администратори и Гейм-Мастъри ще наблюдават за неспазвания на правилата. Дайте всичко от себе си за да бъдете победител в Supreme Melee Event-a, защото това ще Ви даде освен голям тласък към залата на славата и мач в последния ден на League Of Champions с РЕАЛНА награда!


Победител

*** m0ns7era ***

Image
Image
Организаторът дава жокер за картата в която се намира. Вие започвате да го търсите, защото искате кофчежето и съдържанието му! Докато той се разхожда и обикаля, двама администратори ще пазят организатора, като имат право да ви убиват. Убийствата на играчите помежду си в този евент са абсолютно ПОЗВОЛЕНИ! ВИЕ ИСКАТЕ СЪКРОВИЩЕТО! Който пръв даде trade, той е победител.
Победител

*** -diE- ***

Image
Image
Играчите се раделят в Х двойки и се приготвят за битка. Те ще бъдат съотборници срещу много други отбори, които трябва да победят. Двамата победтели ще получат голям тласък към залата на славата и мач в последния ден на League Of Champions с РЕАЛНА награда!Победители

*** Kirrilow & bLizZ ***

Image
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"

Locked