Правила за играчите

BG: Моля прочетете правилата, за да нямате проблеми с екипа на форума!
EN: Please read the rules , for not havin any problems with the forum staff
Locked
briZ
Honorary Member
Honorary Member
Posts: 33
Joined: 26 Jan 2013, 21:00
Име: Miroslav
Skype: etcrclocal
Име в играта: briZ
Guild: unix
Location: DeviLMu

Правила за играчите

Post by briZ » 24 Aug 2015, 13:46

  Общи правила и условия:  

1. При загуба на предмет/предмети ние не носим вина.
2. Задължително е при duel/war/battlesoccer да не се отказвате рано, освен ако и двете страни не са съгласни.
3. Не молете и досаждайте на Gаme Masters/Admin за предмети - няма да стане.
4. За постоянно убиване няма наказание, освен ако тормозенето не е систематично и то срещу много по-слаби герои, които се опитват да рескат. Оставете слабите да си вдигат, изправяйте се срещу такива като вас!
5. Правете скрийнове в критични моменти (преди, по време и в края) на всякакви дуели, трейдове и сериозни за вашата игра и сигурност ситуации. Няма как да ви помогнем, ако нямате доказуем снимков материал.
6. Администраторският колектив не го интересува кой е играл от даден акаунт, когато е бил провинен. Извинения от сорта "не бях аз а братовчед ми" не са оправдания. Пазете си акаунта само за вас!
7. Switch-а е задължителен само преди началото на дуела. След това единствено поставеното лице може да ви накара да switch-нете, ако види нещо съмнително. Ако опонентът ви иска switch, вие не сте длъжни да го правите.
8. Максималния брой стопове за един дуел е 1, при всеки следващ стоп се дава точка на противника.
9. При резултат 9:9, не можете да дадете стоп.
10. Във ваш интерес е да не си давате предметите "на заем" или "само за дуела". Ако другият играч не е коректен спрямо вас и не ви върне предметите, ние не носим НИКАКВА отговорност!
  Забрани:  

1. НИКОГА не си давайте акаунта и/или паролата. Никой от екипа няма да ви я иска.
2. Забранено е сменянето на SET по време на дуел. Може да сменяте оръжия/щит които са в Inventory-то ви, но не да вземате други от сандъка си.
3. Забранява се псуването и обиждането, по какъвто и да е повод, както и кръщаването на герои с обидни имена. Ако някой ви принуди със свое действие, просто го издайте тук в форума.
4. Забранено е използването на програми от 3-то лице като всякакви видове хакове и експлоити и бъгове!
5. Напълно се забранява ползването, инсталирането на хакове и други спомагателни програми дори дискутирането им, същото се отнася за споменаването или дискутирането на друг вид сървъри или игри.
6. Напълно забранено е представянето за член от екипа на DeviLMu, на Game Master, на Hall of Famer.
7. Напълно забранено е развалянето и преченето на евенти, било то семпли или специални.
8. Напълно се забранява да се представяте за други играчи или техните братя, братовчеди, сестри и т.н.
9. Напълно се забранява да си кръщавате героите, подобни на Членовете на Залата на Славата, ГеймМастърите и/или Администраторите
10. Забранява се безизходното спорене с администраторския колектив.
11. Забранява се заплашването на други играчи по какъвто и да е повод. Думите са евтини!
12. Забранява се биенето с ляв бутон по време на дуел.
13. Забранява се използването на Imp (Satan), Angel, Uniria, Dark Horse, Dark Raven, Dinorant, Fenrir по време на дуел, eвент или GuildWar.
14. Забранява се да променяте режима на игра от Window Mode към Full Screen mode и обратно ПО ВРЕМЕ НА ДУЕЛ това води до автоматична ЗАГУБА
15. Никога не си давайте някой от предметите, с обещание, че след това ще ви се прати СМС или ще се качи друга част в маркета, без присъствието на Администратор!

16. Абсолютно е забранено дупенето на предмети. Във ваш интерес е да не разменяте предмети с някого, преди да се уверите, че в акаунта му няма дупени предмети чрез опцията в началната страница на сайта ни (Check for duped items), в противен случай тези предмети ще бъдат изтрити от нас, а вие няма да получите компенсация за тях.

Locked