Просто му кажи Емо !
- pixelcho0o
- Member
- Име: Emo Bate
- Име в играта: HePegoBeH
- Pride
- Regular Member
- Discord: B O#7188
- Име в играта: Pharaoh / VodkaTonic ☢
- Guild: Ohana ✔️
- Най-добър приятел в сървъра: 2Pink1Stnk ✔️
Re: Просто му кажи Емо !
И двамата бяхте ясни от самото начало и това да си изкарвате "кирливите ризи" е малко .. ще го кажа по-цензурирано - "женствено"...
1-во с Емо играх СМ срещу СМ и човека ме буташе с 2 хита и все пак ме би 10 8 ако не ме лъже паметта, даже още тогава си го казах, че си съмнителен и е невъзможно това което правиш.... Повече няма да коментирам, след това си го и показа в друг сървър.
2-ро стан .. мм кво да кажа за стан дойде от нищото и изведнъж почна да печели и на него му казах същото... И все пак някак си успях да го бия честно и почтенно на ПК финал и нарече мен хак нищо, че сме от една гилдия..
Та пичове пиша тея редове не с цел да ви хейтя, щото аз вече съм ви ги казал тези неща.. Надявам се поне да се засрамите и да си почнете да играете чисто, а не като най-големите отрепки на сървъра..
1-во с Емо играх СМ срещу СМ и човека ме буташе с 2 хита и все пак ме би 10 8 ако не ме лъже паметта, даже още тогава си го казах, че си съмнителен и е невъзможно това което правиш.... Повече няма да коментирам, след това си го и показа в друг сървър.
2-ро стан .. мм кво да кажа за стан дойде от нищото и изведнъж почна да печели и на него му казах същото... И все пак някак си успях да го бия честно и почтенно на ПК финал и нарече мен хак нищо, че сме от една гилдия..
Та пичове пиша тея редове не с цел да ви хейтя, щото аз вече съм ви ги казал тези неща.. Надявам се поне да се засрамите и да си почнете да играете чисто, а не като най-големите отрепки на сървъра..

- Sanya
- Honorary Member
- Име: Sanya
- Discord: Sanya#4843
Мен не ме интересува кой какво и как мисли все пак в свободна държава живеем!
Винаги съм ви пускал live stream в twitch като показвах MU + Desktop + Task manager ако някой покаже къде и кога съм бил с хак MU няма да бутна през житова си
До колкото за Емо какво да кажа Cheat engine + macros на евент

Винаги съм ви пускал live stream в twitch като показвах MU + Desktop + Task manager ако някой покаже къде и кога съм бил с хак MU няма да бутна през житова си

- pixelcho0o
- Member
staN wrote:Мен не ме интересува кой какво и как мисли все пак в свободна държава живеем!
До колкото за Емо какво да кажа Cheat engine + macros на евент![]()

-
- Member
- Име: Борислав
- Име в играта: FBI
- Guild: DevilMu
"ДВЕ ПУТКИ СЕ КАРАТ ЧИЯ ПУ*КА Е ПО-ШИРОКА".
Enjoy!
Enjoy!
Always push yourself to the limit and your success will be limitless!
-
- Member
- Име: Ивалин
- Име в играта: DieHarD
- Guild: Experts
После как да се наслаждаваме на играта....50% играят по този начин и много хира се отказват да играят поради тази причина....
- Pride
- Regular Member
- Discord: B O#7188
- Име в играта: Pharaoh / VodkaTonic ☢
- Guild: Ohana ✔️
- Най-добър приятел в сървъра: 2Pink1Stnk ✔️
artilery wrote:После как да се наслаждаваме на играта....50% играят по този начин и много хира се отказват да играят поради тази причина....
Напълно си прав ... И най-смешното е, че все пак губят

-
- Member
- Име: Ивалин
- Име в играта: DieHarD
- Guild: Experts
Е, срещу теб нормалноVodkaTonic wrote:artilery wrote:После как да се наслаждаваме на играта....50% играят по този начин и много хира се отказват да играят поради тази причина....
Напълно си прав ... И най-смешното е, че все пак губят

Горкият Емо не стига, че изяде бана тук ами и в @@@ xAHxaHxHAxhAXHA

- pixelcho0o
- Member

[/quote]
снимката в кое му е направена бе простако

снимката в кое му е направена бе простако
Ето ви една снимка на тези от вас които повярваха на Емо и ме изкараха мен лъжец !
П.с срамна работа няма, но е жалко да лъжеш така хората когато разбраха с какво се занимаваш !

П.с срамна работа няма, но е жалко да лъжеш така хората когато разбраха с какво се занимаваш !

-
- Member
Ей [цензуриран] майна стига си спамил е