Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

BG: В този раздел може да пишете за всичко което си няма раздел в форума.
EN: In this section you can write about everything that don't have section in the forum.
Post Reply
User avatar
Chain
Member
Member
Posts: 6
Joined: 01 May 2014, 19:20
Skype: devilmu_chainsaw
Име в играта: WraTh a.k.a. Chain
Guild: Warpath / DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: [Warpath], Gladiat0r, Darwin, Khorne, Sasquatch, Kirrilow, Killing, Punish, Rush, Solaris, Golemiq, Cheetah, Defeat и още...

Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Chain » 10 Mar 2015, 19:49

Image Image
Achievements
| 2+ Years DeviLMu Easy Player | Game Master | Elite Game Master | Administrator | Guild Master | IronMan | [LOC2]Elite Team-Up Event 2nd. Place(w/ kamaza, Castle, -AxiL-) | Clan Wars Tournament 2nd. Place(Clan "Dragon") | Clan Wars Event Winner(Team "GD" & Team "DP") | Team-Up 4 2nd. Place(w/ scrapy) | Last Surviving Event Winner | [LOC3]Special Down Event Winner(Red Team) | [LOC3]Armageddon Event Winner |
Първи стъпки в Mu Online
Така... от къде другаде да започна освен от началото, нали? Първият ми сблъсък с MU беше в зала, да не повярваш. С няколко другари ЦС-ентусиасти отидохме да играем заедно CS или Half-Life, едно от двете, не помня точно какво беше. Бяхме големичка група, 7-8 парчета, и, нали, сядаме на комповете уж да се стреляме и всичко точно, направихме си мрежа, а-у, и тръгваме да цъкаме.Да сме играли няколко минути, когато забелязахме, че двама ги няма в сървърчето. Обръщам се да ги питам защо не влизат и гледам шибаняците играят друга игра. Естествено, интелигентният ми въпрос, когато за първи път видях какво играят беше "К'вай тъз' игра, уе?". И след десетина минути първоначалната група цс-машини правеха герои в МУ. :D
Не помня името на първия сървър, в който играх, но беше хостван от мои познати и съответно много други познати, които играеха МУ, играеха там. Е, по това време мислех, че щом итемите ми блестят значи съм баси ненормалника, така че въпроса за уменията в играта става ясен. :D
Не знам колко време продължи авантюрата ми с тази нова и невиждана до сега игра, но не беше много. Въпросният сървър беше спрян и с него приключи и кариерата ми на рибка в непознати води.
WraTh in DeviLMu
Следва, o, така обичаното ни DevilMU. Не знам откъде ми щъкна пак да си изтегля игра, която не бях играл няколко години, но реших да си я дръпна. От начало не бях много запален - вляза, направя няколко реса и това беше за тази седмица, но с течение на времето и опознаването на играта ми ставаше все по-интересно и дойде момента, в който WraTh беше МАКС и готов за битки и кървища!

Машина, ха-ха
Чел съм някои от темите тук и в доста от тях се казва, че някой им е подал ръка в началото. Е, при мен не беше така. Нито някой ми е давал някакви съвети, нито са ми подарявали итеми. Никой не дойде да ми каже "Аве ти си много слаб, бре, дай да те научим".Нещата бяха "вратлето срещу света", няма ебавка.
Прекарвах доста време в боища из Арена, за да свикна с боя. Доста често доброволствах да броя випове, за да разуча правилата и начина на игра. От където можех да взема някаква информация, която да ми помогне да стана по-добър, правех го.
Първият ми Vip Duel беше разбира се за Weapon-че. И чуй, народе, победата беше МОЯ! Да, няма лъжа, няма измама. Нека моите фенове, които съм сигурен, че са някъде там из света, да се радват докато е време, защото след малко става лошо. Естествено след победата акциите ми се вдигнаха и се чувствах като машина за убиване, непобедим ти казвам. Докато настъпи следващият ден, обаче, вече бях без сет и само с оръжието и щита, които бяха на мен. Последва пауза в бойната ми кариера докато си намеря нов сет.


Combo Skill, wtf!?


И така, мина се време и WraTh взе да ги схваща нещата, вече репертоара не беше изпълнен основно със загуби. Обаче по това време смениха версията на сървъра с някаква по-нова. Първият път, когато влязох, гледам играчите се мятат наляво-надясно, някакви сини магии излизат от тях и като цяло не знаех къде се намирам. След бърза и образователна справка в гугъл вече не бях невеж за изкуството наречено Combo Skill и след няколкократни тренировки в/у злощастни афк-та започна наистина да ми харесва. За съжаление в началото, когато пуснаха тази версия, можеше да се бием с TS, което правеше ползването на Комбо излишно. Това в последствие се коригира като го направиха TS да не става за PVP, което отново върна вярата ми в тази всевишна сила - комбо скил. И така, аз бях от малкото, които всъщност харесваха онази версия повече от сегашната. Специално си спомням на едно ПК тъкмо след като бяха премахнали TS, че Break ми се кефеше как ги пращам 10 метра назад с комбото, защото тогава почти никой не го ползваше в двубой. На финала на въпросното ПК трябваше да се бия срещу СМ, което беше адската мъка. По 5-6 комбота и не пада, а и като добавим, че СМ-то беше гадина и използваше Lightning магията, за да ме бута далеч от него... излишно е да казвам, че не спечелих. :D


Новата стара версия


За съжаление(или не, според гледната точка) админите решиха да върнат пак предната версия, защото другата нямаше посещаемост и наистина си беше така, бяхме по 20 човека онлайн. Но те не само смениха версията, която ми харесваше повече, а и рестартираха сървъра, а аз не съм голям почитател на вдигането на левели и ресването. Поради тази причина докато моето БК седеше на 80 и няколко реса, голяма част от играчите вече имаха по 2 и повече макс герои. Както и да е, евентуално станах макс и аз. Обаче, тъкмо да вляза в ритъм и сървъра беше обзет от вълна напускане. Доста хора, от които и мои познати, спряха да играят, което евентуално доведе и до моята кратка пауза от играта.


Нови лица


Бяха минали 2-3 месеца от както не бях играл и един ден, от скука предполагам, реших да вляза, за да видя как са нещата. За мое огорчение, когато влязох не видях нито един познат никнейм. Беше сякаш за първи път влизам с разликата, че сега знаех поне какво играя. :D Въпреки това от ден на ден започнах да зачестявам посещенията си в сървъра. Запознах се с нови хора, някои от предишните се върнаха и като цяло пак станах редовен в сървъра.


Chain(saw)

И така, деца мои, приказката ни отвежда в далечното минало, преди около 10 месеца, когато се роди звездата, която днес знаете и боготворите като Chain(в началото nick-a беше Chainsaw, което е хипер-дупер-супер по-добре от "верига", но обстоятелствата ме принудиха да го променя).


Roki pliz


Не знам какво ме подтикна да се кандидатирам за GM Rookie, но бях доста ентусиазиран да ставам ГМ. Тогава имаше кандидатури и съответно аз кандидатствах, и разбира се аз... не бях приет. :( Не тъжи ти, скъпи читателю, има светлина в тунела! След около месец бях поканен от Solaris... мисля, не съм сигурен кой беше. Дали Миро, дали Пепо няма значение, важното в случая е, че най-накрая бях Роки... за 1 седмица. :D Да, истина е, признавам! Аз бях премахнат от колектива... о, ти, съдба злочеста! Ама беше заради интернета, така че не се брои :D След това пак бях извикан да съм Роки и този път нямаше проблеми.


Game Master & Elite Game Master


Бях GM Rookie около месец преди да се изкача по стълбичката до пълноправен GM. Тук няма много за казване, вече бях свикнал да се занимавам със сървъра и играчите в него, така че нямаше кой знае какви препятствия по пътя ми към тази славна позиция. :D Elite станах може би 2-3 месеца след това и по-голямата част от времето ми в колектива е прекарана с този ранг.Administrator


Не бях дълго време админ, но беше достатъчно, за да видя какво е г/д. Въпреки че не бях с пълен достъп на администратор тъй като замествах Rush докато имаше проблеми с компютъра, все пак ми беше доста интересно. От начало, когато ми предложиха поста, не желаех да го приемам, защото не исках отговорността. Все пак, едно е да си ГМ и съвсем друго - админ. Въпреки това го приех, но точно тогава нямах достатъчно време да отделям за сървъра и 2 седмици след като станах админ отново бях ГМ, но заради липсата на време, а и вече нежеланието да се занимавам със задълженията на ГМ си "подадох оставката".


Обикновен играч? Да, бе!


В първия момент, когато напуснах колектива мислех, че сега просто ще ми е скука в сървъра без да правя нищо. Оказа се точно обратното. Подейства ми доста освежаващо за първи път от толкова време да вляза в сървъра без да се очаква от мен да върша нещо. Успях да обърна внимание на гилдията си, която бях направил скоро преди това, но за жалост не се развиваше, защото нямах време да играя с моя си герой. Друго, което ми подейства облекчаващо е, че вече не се чувствах длъжен да следя всеки какво прави и как го прави. Припомних си какво е да си в играта, за да релаксираш, защото честно казано ми беше дошло до гуша от разправии с някакви разбирачи, които всъщност нищо не разбират, но спорят колкото могат само и само, за да не си признаят, че са в грешка. И, да, доста ободряващо ми дойде тази почивка, но имаше момент, в който в колектива бяха намалели хората до 4, мисля, и имаха нужда от помощ затова се върнах и до този момент съм част от него.


League of Champions III


Тази част ще започна като кажа колко съм разочарован от голяма част от записаните играчи за евентите от LOC3. След четвъртия ден, тъй като аз записвах отсъстващите, тръгнах да слагам банове на тези, които са се записали, но не се появиха. Е, след 5 минути и 14 бана само от първия евент Миро и Ичо ме спряха и ги махнаха, защото можеше да не останат хора в сървъра. Много играчи се оплакват, че което не е наред, не е наред, защото ГМ-тата не си вършат задълженията правилно. На тези хора искам да кажа, че за да мине нещо като LOC гладко, трябва и организаторите, и участниците да са еднакво отдадени и заинтересувани в съответната инициатива. Няма как едната страна да прави всичко сама, докато на другата им е през 3-буквеното какво се случва и след това да се оплакват, че не се е случило както трябва, нали?
Но това на страна, все пак хубави евенти се получиха въпреки голямата липса на иначе записаните играчи. Аз лично бях втори на Down Special Event и победител в Armageddon Event, който се водеше най-голямото събитие на LOC3, така че съм доволен и то доста. По принцип съм голям карък на по-големите събития. На LOC2 нищо не направих, освен че станах втори на Elite Team-Up Event-a, което беше бахти тъпнята между другото, защото на финала играхме с човек по-малко, но каквото, такова. Ауу, а пък за мача от финалния ден на LOC3 даже не ми се говори. Много лошо ме насраха - 9:1, успях да направя няколко точки за цвят и накрая приключихме с 10:4, което напълно доказва, че на събития нямам късмет. :D


Vip Duels

Не съм от хората, които си водят записки на дуелите, които са играли и няма да пиша и да ви лъжа, че съм няк'ъв супер добър, защото не съм. Просто искам да кажа, че доста се възмущавам последно време от начина на игра на доста голяма част играчите. Всеки играе за итемите и гледа да спечели по какъвто и да е начин, което лично доста ме ядосва в повечето случаи :D Въпреки че уж не съм от хората, които се палят за такива неща ама като ми сменят 5 Weap-а още на 3-тата точка почвам да се дразня :D И то да сменяха само weap пак добре щеше да е, а те сменят всеки итем по себе си, който имат право и т'ва супер много ме ядосва и не са малко хората, с които сме си бучали заради това, но искам само да кажа на тези хора да не ми обръщат особено внимание. Ядосвам се, но след 10-тина минути ми минава и не ми дреме вече. :D А причината, поради която се ядосвам е, защото аз играя без да сменям. В 98% от случаите приключвам дуела с итемите, с които съм го започнал, даже и stop много рядко казвам, защото мисля, че щом си тръгнал да играеш, трябва да играеш до край, к'ви са тия цигании. Знам, че нямам никакво право да изисквам от когото и да било да играе по какъвто и да е било начин, но все пак евала правя на хората, които са показали вежливост и не са ми играли по такъв мръсен начин. :good:


Минавам вече към причината, поради която започнах да пиша тази тема, а именно хората, с които се запознах в този сървър.
В сървъра е имало и има много караници между играчите за щяло и нещяло, но мисля, че аз се разбирам с доста голяма част от тях и сега ще се опитам да кажа по няколко думи за хората, заради които играх толкова време и продължавам да играя.
Първо ще започна с тримата, с които съм станал най-близък и които са ме подкрепяли страшно много през престоя ми в сървъра.

Gladiat0r - Готиния!!! Това е първия човек, с когото съм лафил толкова много в една игра. По времето, когато сменяха версията на сървъра, за което съм писал по-горе, бяхме като дупе и гащи. Ако и двамата бяхме онлайн значи бяхме заедно, това беше като закон. Също така това е изключително приятен човек, с когото можеш както и да говориш за сериозни неща, така и да си лафите пълни глупости докато се скъсвате от смях. Беше спрял да играе за доста време, но скоро се завърна, така че се надявам някои от вас да успеят да го опознаят, за да разберат какъв невероятен човек е.
Darwin - Митето!!! Човека, за когото съм абсолютно сигурен, че при нужда ще ме подкрепи. Напълно отдаден на това, с което се захваща и винаги го довежда до край. Каквото и да напиша за него няма да е достатъчно. Жалкото е, че не сме се чували скоро, но се надявам това да се промени в близкото бъдеще.
Khorne - Любо!!! Мрънкал съм на админите около 2 месеца, за да му дадат шанс да бъде част от колектива, защото имаше огромно желание да помогне и до ден днешен не ме е карал да се съмнявам, че постъпих правилно като го подкрепих и това надали ще се промени.

Но това не са единсвените хора, които бяха до мен през времето, прекарано тук.

Sasquatch - Коцето е невероятен човек и играч. Най-хубавият дуел, който някога съм играл беше срещу него. Винаги насреща и готов да помогне. Също така е доста добър Гейм Мастър. Човек, който има глава на раменете и знае как да я използва не само в своя полза, но и да прави обстановката за другите по-приятна.
Killing - Другото Коце! Отзивчив и позитивно настроен. Ако изберете да полафите с него няма да сгрешите.
ludkata - Наско е страхотен пичага. Едно от най-смислените неща, които някога съм видял да се пишат в този сървър беше от него. Даже не помня с кого и за какво се беше сдърпал, но Наско каза на въпросния човек, че каквото и да става трябва да могат на следващия ден поне да се поздравят, когато се видят. За което е абсолютно и напълно прав! Няма достатъчно голяма причина в тази игра, заради която да се създават "връжди" и всякваки подобни излишни и неприятни неща.
Punish - Малко мързелив и супер твърдоглав, но то това идва от възраста. Мой частен адвокат и понякога лична любовница. Човек, с когото спокойно можеш да си отвориш бира или две и да говорите с часове, но в същото време ако подпали и ГМ-тата летят по 2, по 3.
Kirrilow - Въпреки че понякога...ок, не само понякога, в по-голямата част от случаите, ти се иска да го хванеш и да му извиеш врата, той си оставя човек, на когото можеш да разчиташ, когато е налужително. Един от най-компетентните Гейм Мастъри, които съм виждал в сървъра. Човека, който ми гласува доверие и ми помогна да получа възможност да съм ГМ.
Rush - Супер весел и ведар човек, който може да те забърка в уникалните филми, но като се ядоса и почват да летят майки ;д
Solaris - И той като колегата си, твърдоглав до неознаваемост. Малко се поздърпахме наскоро, но в по-голямата част от времето е пичага. :D
Cheetah - pruc {} Супер позитивен и енергичен. Винаги готов за лаф и/или бой.
Diaa - Виждал съм го да се сдърпва с кой ли не за какво ли не, но с мен никога. Знаем се от доста време и взаимно се уважаме и разбираме.
XageC - Един от първите ми приятели в сървъра, но понякога не слуша и се налага да го банвам :D
Defeat - Галош, ама си го обичам {}
Golemiq - Малкия е лудаче, много се бие, а и има заложби за ГМ.
m0ns7era - Напълно заслужил мястото си в HOF. Стефан е невероятен играч, с който винаги може да се насладите на приятна битка, въпреки че сигурно ще паднете. :D

...Искаше ми се да успея да напиша за всеки един по нещо, но просто нямам нужните думи в речника и търпение, за да пиша толкова. Останалите просто ще ги изредя. Някои са спрели да играят, други - не, но си струва да се запознаете с всеки един от тях ако имате възможността.
Пичаги са и ще ги любя нежно:
scrapy, RollUp, C7PAX, [GaMeHa](Кайто), DejaVu, Gravity, essentiaL, Rotatceps(Ицо), SkilleR, Th3D3v!L, DnevenBoec, TryAgain, Cerberus(real-a), L0CKeR*, Enforcer, IcEandFirE, Hahoman, Xedox, bLizZ, Sunnyz0r

Със сигурност съм пропуснал някого, за което се извинявам. Хората, които са ми близки в играта си знаят кои са, но наистина ми се искаше да спомена колкото се може повече. :(

Последни, но не по важност, са хората, с които най-много си помагаме в играта - гилдията ми.

Image
(Сезон 2014-15)
Image
WraTh
Image
Anaconda* a.k.a. Nev3rMore

Image
Atrocious a.k.a. BRUTAL
Image
BACKforIT
Image
BoXXeR
Image
CANTONA
Image
Djeep
Image
GaMe0vEr
Image
Johny a.k.a. Zipy
Image
Maxximal
Image
nEd0DrAn
Image
Pikachy a.k.a. Gladiat0r
Image
s0mersby
Image
S7oPmE
Image
Tropex
Image
Tsetso
Image
Venom
Image
Warn!ng a.k.a. Trick
Friendly Guilds:
Brothers (GM: Kirrilow)
SkyKings (GM: BluepsychO)
Deathrow (GM: Sasquatch)
LAC (GM: Killing)
TrueLove (GM: Enforcer)

Малко снимки като за финал :)
Image ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Last edited by Chain on 24 Apr 2015, 21:28, edited 2 times in total.

PASTET
Hall of Famer
Hall of Famer
Posts: 45
Joined: 02 Jan 2015, 13:30
Име: Димитър
Skype: gring0o1
Име в играта: PASTET, fanioX
Guild: Warpath, DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: WeeDy, SourDeezal, Nev3rMore, WraTh, Zerek, WaRSouL, BACKforIT, Thuglife, bLackou7 and some more.
Location: Maina town!
Contact:

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by PASTET » 12 Mar 2015, 12:00

Хе-хе, браво, доста добра страничка. :)
Специално си спомням на едно ПК тъкмо след като бяха премахнали TS, че Break ми се кефеше как ги пращам 10 метра назад с комбото, защото тогава почти никой не го ползваше в двубой. На финала на въпросното ПК трябваше да се бия срещу СМ, което беше адската мъка. По 5-6 комбота и не пада, а и като добавим, че СМ-то беше гадина и използваше Lightning магията, за да ме бута далеч от него... излишно е да казвам, че не спечелих. :D
Не помня името на първия сървър, в който играх, но беше хостван от мои познати и съответно много други познати, които играеха МУ, играеха там. Е, по това време мислех, че щом итемите ми блестят значи съм баси ненормалника, така че въпроса за уменията в играта става ясен. :D
:D
Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си.

User avatar
Scratch
Member
Member
Posts: 11
Joined: 09 Aug 2014, 14:41
Име: Теодор
Име в играта: Scratch , Ambassador
Location: София

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Scratch » 15 Mar 2015, 16:35

Много хубава страница. Браво :) :bravo: :bravo:

Prophecy
Member
Member
Posts: 6
Joined: 04 Oct 2013, 14:20
Име: Kaloqn
Skype: kaloqn.angelov2
Име в играта: Killing ---> Prophecy
Guild: LAC
Location: Русе

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Prophecy » 15 Mar 2015, 18:25

( Ауу, а пък за мача от финалния ден на LOC3 даже не ми се говори. Много лошо ме насраха - 9:1, успях да направя няколко точки за цвят и накрая приключихме с 10:4, което напълно доказва, че на събития нямам късмет. )
Гале извинявай за това не е било нарочно просто лька е много голям, Много добра страничка нямаше как да не напиша някои коментар.

(Killing - Другото Коце! Отзивчив и позитивно настроен. Ако изберете да полафите с него няма да сгрешите.)
Благодаря за Думите в това изречение, Респект за (WraTh --- Warpath) :mrgreen:

Kirrilow
Member
Member
Posts: 12
Joined: 03 Feb 2013, 13:20
Име: Ivan
Skype: devilmu-bras
Име в играта: Kirrilow a.k.a Bras
Guild: Brothers/DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: Rush, Solaris, Break, Punish, RollUp,,Sasquatch, WraTh, Darwin, Tyson, nopHo......
Location: Bqla Slatina

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Kirrilow » 16 Mar 2015, 19:53

Punish - Малко мързелив и супер твърдоглав, но то това идва от възрастта. / Браво Гале това изречение много ми харесва, но забравяш да споменеш и за годинките на келеша (Миро). :mrgreen: :mrgreen:

User avatar
Haltdef12
Member
Member
Posts: 4
Joined: 02 May 2014, 12:52
Име: Boris Yordanov
Skype: rotvailer26,DeviLMu-Brain
Име в играта: Maxximal
Guild: Brothers<3
Най-добър приятел в сървъра: Puf-Paf|Brat ot druga maika
MoveBitch|Brat ot druga maika
Nev3rMore|Mn dobur fr#OPEL
VOLTER|Mnogo lud, lesen za obshtuvane
PADA SI PO KOWRI<3
XageC|FR!
OTBPAT|Uchenik no me nadmina :)
ACAB|Ralka brat na edna vulna sme!
Khorne|Mn mu dulja #DURWAR
WraTh|Warpath| Muzikata brat Muzikata!
Punish|Stranen advokat blagodarq ti za vsichko
Solaris|Jichkadjiq ot kude trugna kude si sega
BoXXeR|Niki brat /gmove Maxximal :D
-diE-|Mnogo FR :D
VM_MASTER| Magic Gladiator Winner of Survivor event !
Sasquatch|Dominirasht igrach skup fr
SourDeezal| Mite znam che neme haresvash
mnogo no az te cenq brat puk ti kvot
iskash misli za men!
New!| Macro,Husty,kliker i oshte mn drugi
Hack-cheta noob smotan <3
Location: Plovdiv

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Haltdef12 » 03 Apr 2015, 00:37

nepovtorim :*

Lem0n
Member
Member
Posts: 3
Joined: 15 May 2015, 15:02

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Lem0n » 17 May 2015, 05:48

малко по нагоре прочетох "combo skill" и "не бях много добър" ... Абе хора опомнете се къде се намирате това е 99б+ ... 0% skill и 100% Luck .. Vip Duel тва тъпото "нещо" се печели единствено на Luck .. Преди много време така "много добрият" Fury загуби Vip срещу BK_GEL за account веднага след дуела той го обвини че е с хак без даже да го проверява ...Нали е най-добрия как така загуби .. ??? Последва Bann + взети всички итеми от всички герои ... да аз бях там ... стол до стол стояхме с братовчед ми(BK_GEL) и се чудим какво става .. та за това моля ви не ми говорете за skill и за това кой бил добър и кой не и кой кого бил на vip :)

User avatar
Khorne
Honorary Member
Honorary Member
Posts: 11
Joined: 26 Jul 2014, 23:29
Име: Любомир Любенов
Skype: devilmu_fearme
Име в играта: Khorne
Guild: DeviLMu
Contact:

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Khorne » 17 May 2015, 13:54

Lem0n wrote:малко по нагоре прочетох "combo skill" и "не бях много добър" ... Абе хора опомнете се къде се намирате това е 99б+ ... 0% skill и 100% Luck .. Vip Duel тва тъпото "нещо" се печели единствено на Luck .. Преди много време така "много добрият" Fury загуби Vip срещу BK_GEL за account веднага след дуела той го обвини че е с хак без даже да го проверява ...Нали е най-добрия как така загуби .. ??? Последва Bann + взети всички итеми от всички герои ... да аз бях там ... стол до стол стояхме с братовчед ми(BK_GEL) и се чудим какво става .. та за това моля ви не ми говорете за skill и за това кой бил добър и кой не и кой кого бил на vip :)
Я вземи да прочетеш хубавичко преди да пишеш. :)

Lem0n
Member
Member
Posts: 3
Joined: 15 May 2015, 15:02

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Lem0n » 19 May 2015, 02:17

задължително ще го направя за 3 ти път не бой се :)

User avatar
Chain
Member
Member
Posts: 6
Joined: 01 May 2014, 19:20
Skype: devilmu_chainsaw
Име в играта: WraTh a.k.a. Chain
Guild: Warpath / DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: [Warpath], Gladiat0r, Darwin, Khorne, Sasquatch, Kirrilow, Killing, Punish, Rush, Solaris, Golemiq, Cheetah, Defeat и още...

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Chain » 22 May 2015, 18:14

Lem0n wrote:малко по нагоре прочетох "combo skill" и "не бях много добър" ... Абе хора опомнете се къде се намирате това е 99б+ ... 0% skill и 100% Luck .. Vip Duel тва тъпото "нещо" се печели единствено на Luck .. Преди много време така "много добрият" Fury загуби Vip срещу BK_GEL за account веднага след дуела той го обвини че е с хак без даже да го проверява ...Нали е най-добрия как така загуби .. ??? Последва Bann + взети всички итеми от всички герои ... да аз бях там ... стол до стол стояхме с братовчед ми(BK_GEL) и се чудим какво става .. та за това моля ви не ми говорете за skill и за това кой бил добър и кой не и кой кого бил на vip :)
Chain wrote: смениха версията на сървъра с някаква по-нова
...сигурен ли си, че знаеш какво е Combo Skill? И къде видя по някакъв начин да се хваля или да намеквам, че много ги бия? А колкото до това, че било 100% късмет, не мога да се съглася. Не отричам, че има доза късмет и то на моменти доста голяма, но не всеки оставя афк, помпи с все сила и чака другия да падне, сеш се? А реклами на нек'ви незнайни мъченици от преди 3-4 години ако не и повече няма смисъл да ми правиш.

Lem0n
Member
Member
Posts: 3
Joined: 15 May 2015, 15:02

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Lem0n » 27 May 2015, 23:33

1.Не съм твърдял че се хвалиш че си добър. Казвам че говориш за skill и това кой колко е добър (в тази игра няма добри има късметлии).
2.Знам какво е Combo Skill (определено на 99b+ тази опция липсва :) ).
3."Но не всеки оставя афк,помпи с все сила и чака другия да падне, сеш се ?" - Ми не! Не се сещам обясни ми ако може къде е този поне 10% skill в играта(може би bugs, hacks e.t.c ..).
4.И защо да не говоря за играч преди 3-4 години къде е разликата ? (може би вече при новата версия на DevilMU има Skill или аз съм изпуснал нещо ? ).

(skill - the ability to do something well arising from talent, training, or practice.)- това го извадих от един онлайн речник наблегни на "arising from talent, training or practice."

5. Думата Skill и MU не се съчетават в едно изречение :) ...

User avatar
Chain
Member
Member
Posts: 6
Joined: 01 May 2014, 19:20
Skype: devilmu_chainsaw
Име в играта: WraTh a.k.a. Chain
Guild: Warpath / DeviLMu
Най-добър приятел в сървъра: [Warpath], Gladiat0r, Darwin, Khorne, Sasquatch, Kirrilow, Killing, Punish, Rush, Solaris, Golemiq, Cheetah, Defeat и още...

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Chain » 28 May 2015, 11:42

Lem0n wrote:къде е този поне 10% skill в играта(може би bugs, hacks e.t.c ..)
От самия факт, че правиш каквато и да е връзка между умения и хакове ми става ясно, че няма смисъл да ти се обяснявам, няма надежда...

Diaaa
Member
Member
Posts: 7
Joined: 25 May 2017, 23:15

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Diaaa » 06 Aug 2018, 15:33

Evala! Imalo i tochni hora v toz server :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Jordanov
Member
Member
Posts: 11
Joined: 02 Apr 2014, 21:26
Име: Rosen Ivanov Iordanov
Skype: rosen222222
Име в играта: Golemiq
Guild: Brothers
Най-добър приятел в сървъра: Gravity,IcEandFire,BattleStaR,Sasquatch,BueTHaM,WraTh,Kirrilow,

Re: Лична страница на WraTh a.k.a. Chain

Post by Jordanov » 14 May 2022, 00:20

Въъй носталгия
Basketball Never Stops! По-добре късно, отколкото никога!! LOVE & BASKETBALL!!
Image
Image

Post Reply