Page 1 of 1

Лична страница - CastBoundx a.k.a qnko123

Posted: 05 Feb 2017, 15:15
by Riddin
Всичко започна през 2014 година. Търсех си сървър в който да играя и най вече да има приятни хора. След дълго търсене на сървър, попаднах на DevilMu. Почнах да играя в сървъра и взе, че ми хареса, направих си герой, пратих смс-и за итеми и почнах да играя. Когато си сложих предметите пробвах 1 вип за оръжие, паднах 10х3 или 10х4, тогава не знам защо, но много падах. След известно време почнах да си търся стабилен "Guild", намерих си такъв и тогава се запознах с един много приятен човек, който се пишеше "Cheetah". Поговорих си с него и той ми даде няколко предмета и ми каза да ги сложа, каза ми кое за какво служи и тогава реших отново да се пробвам на вип, тогава победих 10х7 и беше много по-добре от преди, дори спечелих първия пк евент на сезона, който беше с награда 2 хиляди кредита. След известно време игра, както си ресках мг то, "Solaris" се trace-na на мен и ме попита дали искам да стана гейм мастър, съгласих се и почнах да уча как стоят нещата. научих се и бях повишен от гм - роокие на пълноправен гейм - мастър, тогава ми беше много интересно и ми харесваше да съм гейм-масър, но след известно време нямах желание да се занимавам повече и бях премахнат от поста си. Сезон 2015 не играх изобщо, защото нямах тази възможност и този сезон - 2016 ми се преигра, изтеглих си наново му то и почнах да играя, намерих си предмети само от рени без да съм дал нито 1 стотинка. Сега сървъра е много по-различен от преди, защото има много повече лъжци, измамници и хакери от преди, след няколко дни игра попитах "Losh" дали може да се присъединя към колектива и той се съгласи, направи ме гм-рокие и след известно време ме премахнаха от екипа, а причината и аз още не я знам, но както и да е. Възхищавам се само на 2 - ма човека от админ колектива, а те са "fanioX - Митко и Small - Емо. Жалко, че Митко се отказа от гейм-мастър, но не правата са важни, а Емо е много добър човек, на никого не е направил лошо, това са двамата човека, които ми помагаха докато бях гм-роокие без да се държат лошо и суперзарски към мен за разлика от някой други хора (тук ще спомена, че fanioX, може би от време на време прекаляваше с лигавенето, но си е пич на място. Също така ще спомена, че никога не съм виждал по-добър админ колектив от сезон 2014, тогава бяха много добри и адски сериозни хора.
Хора който никога са ми помагали и такива, които няма да забравя: Golemiq a.k.a Facepalm, Gravity, Cheetah, Rush, Funky, Luc1fer, BlueDreamm - над всичко и всички!

Re: Лична страница - CastBoundx a.k.a qnko123

Posted: 16 May 2017, 04:29
by Petrov
радвам се, че от толкова мн. години игра в сървъра ме е запомнил някой от многото хора, на които съм помагал И сървара никога няма да е както преди време, защото ги няма хората, които го правеха добър и приятен за игра