Лична страница на _JoInT_

BG: В този раздел може да пишете за всичко което си няма раздел в форума.
EN: In this section you can write about everything that don't have section in the forum.
Post Reply
denismandev
Member
Member
Posts: 1
Joined: 07 Jun 2017, 23:10
Име: Denis
Име в играта: _JoInT_
Guild: Vengador
Най-добър приятел в сървъра: Centuries

Лична страница на _JoInT_

Post by denismandev » 11 Jun 2017, 03:52

Здравейте,
казвам се Денис и съм на 21 год. Моята история е следната. Ще ви разкажа най - важното:

1. Увод
2. Първата ми мисъл за играта
3. Първият ми герой
4. Nicknames
5. Сървъри
6. Пауза
7. Впечатления
8. Момент, който е се е запечатал в ума ми
9. Guida
10. Снимки1. Започнах да играя, когато бях дете - около 9 - 10 годишен. Братовчедите ми показаха играта и тя ме впечатли. Тогава всички се събирахме в игрални зали, за да играем Mu Online. Беше много забавно, защото една част от детството ми мина с играта и се запознах с много хора от там, което изключително ме радва.

2. Още в самото начало играта ми направи много хубаво впечатление. До ден днешен, когато съм пред компютъра и играя Mu , забравям за всичко останало , изключвам света, който ме заобикаля. Толкова ме увлича , че понякога забравям да ходя до тоалетната :D .

3. Първият ми герой беше Soul Master. Тогава бях още дете и не разбирах много от играта. Просто ми харесваше да играя и да вдигам левели. Не разбирах от STATS, COMBO и Options на ITEMS, защото тогава се играеше Hard и бяхме много малки, но постепенно надграждах знанията си и много играчи ми помогнаха да се развивам.

4. Първият ми Nickname беше bambam като Soul Master. Честно казано тогава играех само с този герой, защото тогава ми харесваше най много той. Правих и много други, но за съжаление не си спомням Nicknames. В момента DevilMu - името ми е _JoinT_ и Malcho0o0. През 2012- 2013 имах Blade Knight под името NoName, който ми е откраднат. Повечето играчи ме знаят с този nickname.

5. Когато бях с героя bambam, играех в Optinet. Тогава ми доставяше удоволствие да се бия с други играчи, но сега гледам да помагам на по начинаещите, защото и аз съм бил и на мен са ми съдействали. Това ми харесва в тази игра, че хората си сътрудничим, защото всеки е започнал от 0- та. Много ми помогна на мен тогава Albanec да развия своят герой ( Soul Master). След това съм играл в сървърите Roza Mu , Ma3h и в Battlezone, в който имах честа да бъда Game Master и след това ме повишиха на Admin. От там се научих на много неща и се развих като играч. За мен беше голямо удоволствие да правя Event-и, но нещата не се протичаха както сега, тогава нещата не бяха така организирани и изпипани. Сега мога да твърдя, че има доста добри промени.

6. От 2013 до 2017 год. се оттеглих от Му онлайн , защото не разполагах с това време, което съм има преди . През 2015 год. дойдох в Германия и тогава нямаше как да играя за съжаление, защото не ми оставаше почти никакво свободни време. Преди 2 месеца се прибрах в България за 20 дена и тъй като лап топа бях си го оставил на нашите, реших пак да вляза и да играя и от тогава не съм спирал.

7. След толкова години пауза ми направи впечатление, че нещата в Devil Mu са много по сериозни и развити. Колектива от админи е на съвсем друго ниво. Проявяват сравнително бързи реакции, правят много разнообразни Event-и и извършват извънредно проверки, просто са реализирали професионализъм в играта.

8. През 2012 или 2013год. имаше едно BK , за чието име не се сещам, който постоянно ме предизвикваше да играем за VIP Set, но аз отказвах, защото играех само VIP All ITEMS и тогава той ми каза, че срещу мен може и да играе VIP ACC. Съгласих се и след това установихме, че във всяко едно от нашите ACC -та има над 10 All Items. Повикахме администратор, който да съдейства за двубоя. Аз играех тогава със Soul Master. Админа дойде Movna- ни и така започнахме дуела. Резултата се разви 1 на 0 за него, после го обърнах на 2:1 и така завършихме 10:2 за мен. Имаше малък проблем, но админите бързо реагираха и ми връчиха Password и Username. Този спомен ми е оставил отпечатък в ума.

9. Винаги, когато си правя личен Guild се казва NoName. Хората, които са в него, са определен брой и всеки, който влезе в Guild - a трябва да има умения. Единственото условие, което поставям на играчите, които искат да членуват в него е че ако излязат от него повече няма да се върнат.
В момента Guild-a, в който членувам е Vengador

10. Снимки:

Image

Image

Благодарности : Infiniti , Scandarous, GOTTMITUNS , Mcllower . Sabbath , notabLe, kyzkyz
Ако някой съм пропуснал моля да ме извини!!!

Post Reply