League Of Champions IV - Ден 3 Резултати

Locked
User avatar
DeviLMu
Support
Support
Posts: 212
Joined: 08 May 2013, 14:48
Име: DevilMU
Guild: DevilMU Administators
Location: DevilMU
Contact:

League Of Champions IV - Ден 3 Резултати

Post by DeviLMu » 03 Dec 2018, 16:51

Ден 3 : 26.12.2018 / 17:30h

Image
Ще ви бъде даден жокер в коя карта се намира организатора на евента. Вие започвате да го търсите, докато той се разхожда и обикаля, двама Game Master-и ще пазят организатора, като имат право да ви убиват. Убийствата на играчите помежду си в този евент са Позволени! Който пръв успее да даде /trade на организатора е победител в евента.

ПОБЕДИТЕЛ

Rogue
Image
На Special Down записалите се ще бъдат разпределени в отбори, които се състоят от четирима участници. Дуелите ще се играят до 5 точки, като организатора на евента избира участниците, които ще се бият.
Играят се четири битки и всеки един от отбора, ще играе по веднъж.На този евент се гледа общият брой на победите. Отборът с повече победи е победител. На финала на евента участниците от отбора, който е спечелил ще се изправят един срещу друг. Само един ще получи възможност да се бие за реална награда в последния ден на.
League Of Champions!

ПОБЕДИТЕЛ

Team 4


Последен Оцелял

ViSioN


Image
На Elite Team-UP се записват отбори, които се състоят от четирима участници. Дуелите ще се водят на базата на директни елиминации. На финала на евента участниците от отбора, който е спечелил ще се изправят един срещу друг. Само един ще получи възможност да се бие в последния ден на
League Of Champions!

ПОБЕДИТЕЛ

Team 3


Последен Оцелял

demophobic
Image
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"

Locked