http://prikachi.com/images.php?images/463/6092463h.jpg
Team up event semi-final,Master survivour event winner,Invasion event winner Team with Albanec <3 TPOH<3 i IceandFire <3[/b]
Pk event semi-final Favory vs Crank 3/0 - WINNER
Pk event final Favory vs Maxximal 5/2 -WINNER
VIP SET:
Favory vs BkM1te 10/8 - WINNER
Favory vs Spok4o 6/10 - LOSE ;c
Favory vs Bl00ded 10/6 - WINNER
Favory vs Supstyle 10/9 - WINNER
Favory vs bybrek 10/6 - WINNER
Favory vs BkM1te 10/1 - WINNER AGAIN ^^
Favory vs Real3D 8/10 - Lose
Favory vs ZAIO_BAIO 10/9 WINNER
Favory vs 777bk 9/10 LOSE
Favory vs Sheamus 10/1 WINNER
VIP WEP:
Favory vs Gsgs 10/8 - WINNER
Favory vs Xiam 10/1 - WINNER
Favory vs SomaMou 10/6 - WINNER
Favory vs mar7oo 10/7 - WINNER
Favory vs 777bk 10/6 - WINNER
Favory vs 777bk 10/7 - WINNER
Favory vs Exp3r7 10/7 - WINNER
Favory vs OTPORETO 9/10 - LOSE

Днеска много ми върви спечелих сървивор евент а после играх първият ми алл итемс тръпката е мн яка особено като стана 9/9 :Д. Победих го и като спрях да помпя чувах сърцето ми как тупти :Д.Който не е играл алл итемс да пробва няма да съжалява.Айде до утре
Днес играх invasion event и беше забавно случайно влязох в му то и разжрах ,че съм се записал :Д казаха ми от кой отбор съм и с кои хора играя и почнахме Black vs Purple 1/1 next Albanec vs Maxximal WINNER IS BLACK TEAM после финал с теам Red зевс който беше от нашя отбор беше на финал с 2та си героя и се махна от нашия отбор и дойде трон <3 и се защитихме та и ги бихме 2/0 НАГРАДАТА БЕШЕ СУПЕР 5к КР И СЕТ ФО ЕВАЛA TEAM <3
Завръщането и първите неща от новото начало
Здравейте преди три дни бях в 1 приятел ,който играеше Devilmu беше станал макс и биеше само дракони ,но взе че ми хареса пак играта.Вечерта влязох да си видя героя ,но имаше нова версия.На сутринта бях надъхан да я тегля и да го почвам , като я изтеглих видях ,че сам гол само с крила.Тук искам да благодаря на всички приятели ,които ми помогнаха за итемите

VIPS
Favory vs Darksteel 10/6
Favory vs Darksteel 10/8
Favory vs N1NTENDO 10/4
Favory vs Kirilow 9/10
Favory vs Brock 10/6
Favory vs (непомня име) 6/10 :C
Favory vs Romeo 10/9
Favory vs Ebonizer 10/4
Favory vs Ebonizer 8/10
Favory vs Winner 2/10
Favory vs Honnorable 10/4
Първия алл итемс от завръщането до сега.Днес цъках алл итемс с Kirrilow (Bras) искам да кажа ,че късметът беше на моя страна и ми помогна да го обърна и да го бия.10/9 не е като 10/0 ,но победата си е победа.