League Of Champions III - Ден 2

Locked
User avatar
DeviLMu
Support
Support
Posts: 187
Joined: 08 May 2013, 14:48
Име: DevilMU
Guild: DevilMU Administators
Location: DevilMU
Contact:

League Of Champions III - Ден 2

Post by DeviLMu » 30 Jan 2015, 18:26

Ден 2 : 31.01.2015 | 17:30

Image
Image
Tова е евент, който ще се провежда само и единствено на League Of Champions! В мача ще участват Х отбора от по 4 човека. Битките ще се проведат, точно както се провежда SoulSurvivors ( 1в1 ), но не капитаните на отборите ще избират играчите, а ГМ/Админ. Ще се играе стандартно до 5 точки. Играят се 4 битки. Всеки един от отбора ще играе по веднъж. В самият край се гледа кой отбор, колко победи общо има. Тиймът с повече победи е победител! В последствие от отбора ще има само 1 победител, който да ще бъде участник в последния ден на League Of Champions!


Победител

*** "Red Team" ***

Последен оцелял

*** Crysis ***

Image
Image
Х брой членове на екипа се скриват някъде из цялата игра и ваша работа е да ги откриете. Картата на първия от тях ще бъде обявена. След като го намерите той ще ви даде иформация на къде да се запътите. Организатора ще стои на финалната линия и ще чака да му се даде trade! Наградата си заслужава!
Победител

*** m0ns7era ***

Image
Image
Записването за Double Elimination е индивидуално. Участниците на два отбора се събират на едно место и се подготвят за бой. Отборът който спечели евента ще поеме по различен път за финалите на League Of Champions!Победители

*** DGDD & IcEandFirE ***

Image
DevilMu and Social Networks

Site: "DeviLMu"
Facebook: "DeviLMu"

Locked