Беше ми скучно и реших да я изтегля. Започнах да играя, но за жалост не познавах никой... дори не знаех как се играе...докато една вечер не се запознах с Golemiq и Cheetah. Запознаха ме с играта, намери ми итеми, обясниха ми правилата и как да играя... нищо не разбирах... След седмици започнах да влизам с крачка в играта, благодарение на Cheetah, че успя да ме научи до някъде.. къде какво да правя, как да колбя, ако падна какво да правя и т.н. Запознах се и с други играчи, които ми допаднаха с характера си.

Всеки по пътя си
След няколко месеца, някой беше спрял да играе, други избраха да се махнах от guilda, появиха се нови хора... както се казва всеки по пътя си.. И така се запознах и с други хора - чрез нов guild.
Спомням си как бях без guild и бях на PK Event и самия HOOLIGANS, който имаше свой guild - [GoodGame], ме покани да вляза, но аз отказах. Неговите думи бяха,че сега като му отказах ще падна от евента... с 300 зора стигнах до финала срещу него. Той припомни своите думи и ме победи 5:2

Реших да направя аз този guild, тъй като HOOLIGANS не влизаше.. направих го аз.. влизаха нови личности, запознавах се с тях, започнах ме да играем задружно.. Беше завръщането на guilda.

Scandalous - моята жена ... не я давам. Галя е един много готин човек, допаднахме си с характери. Момичето което уважавам най - много ! Най-добрата! Моята мафия.. Галя е мафия
Execute - Маги... това е един страхотен човек, моята втора жена, която уважам и помагам с каквото мога, а ако го нямам ще направя всичко, за да го имам.. Просто уникален човек
Infiniti - Боби на Галя , pro-то, което постоянно ме бие!!
Anthrax - Стилянка,злобният администратор... който го мразя и едновременно харесвам като човек.. мързел, фотографчето, винаги си готов да помогнеш, знаеш,че само добри неща мисля за теб, но за да не се повтарям няма нужда да ги казвам .. добро момче,но и злобно ... знаеш си всичко
Puf-Paf - Дани, доброто и послушно момче, голям пич, точен (като баница), обичаш да се заяждаш с мен .. приемам го доста лично да знаеш ...
Classy - Иване...,"СКРОМЕН" човек си, забавен, винаги помагаш, не те слуша главата, може да се разчита на теб, послушен си само когато ти си поискаш, често се оправдаваш, че не си виновен, Bang Bang късай
И не на последно място поздравявам:
WraTh a.k.a Chain, Anaconda*, HoodsteR, BUMBAM, Cheetah, Golemiq, GaMeHa, Darwin, BRUTAL, Djeep, PASTET, HOOLIGANS, Аpofis, Losh, Small, barney
Intel, ImpoBeast, Sensation, ViSioN a.k.a Freak, Fall, Uzaki, notabLe, Rose, RedDown, Quality, Copacabana, Habibi, Punish, Shuttle, mutoo